Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. července 2019 10:13
Reakce na Kokoska:

viktorka_od splavu Tím "mezi" jsem myslela, že vůči dceři by mi bylo líto, že jsem nám zkazila dovolenou a že z jejich strany musím (s nejvyšší pravděpodobností) poslouchat , jak je dcera drzá. Samozřejmě bych se jí zastala, ale natvrdo tváří v tvář poslat cizí lidi do... tmy neumím.

​Tak ja verim, ze si na moji adresu mati asi vyslechla (a vyslechne). Vtipny ale je, ze ja jsem celou dovolenou proplouvala s navenek stoickym klidem a jamajskym usmevem, kterej mi kazdej vecer vykouzlilo nekolik sklenicek sangrie. Vsechny sarkasticky poznamky jsem si rikala v duchu. Jen to holt vcera preteklo i tu kategorii "drza" :D

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 25. července 2019 10:14

razorblade to dokážu pochopit velice snadno :D

Příště bude líp, doporučuju Menorcu, tam je pohoda.

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 25. července 2019 10:15

andulka01 Ach jo, koupil jsem si byt na náplavce a chodili mi tam lidi...

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 25. července 2019 10:16

Já bych řekla, že přátelé mámy a  přátelství mě a mámy jsou dva oddělené světy. Nemíchat!

Online Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. července 2019 10:23

Aranel no ale třeba muj kolega tam bydlí už dlouho a říká že to je hrozný, a že se to zhoršilo do praktický nemožnosti tam bydlet, kravál děsnej.

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 25. července 2019 10:25

Ounz Souhlasila bych s andulka01 , že za ten kravál ale nemůžou až tak koncerty na lodi Avoid (která navíc není vlastně nikomu pod okny, je až u železničního mostu), spíš uřvaný bary u Mánesa. Omezení koncertů do 22 hodin chápu, úplný zákaz už moc ne.

Online Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. července 2019 10:27

Aranel hele ja nebydlim na náplavce ale taky u místa kde se konaj tyhle akce, za ten kravál můžou lidi co na ně choděj. Já neřikam, že má bejt hrobový ticho, ale nějaký omezení potřeba je, zjevně. Každopádně tvoje poznámka na kterou sem reagovala byla úplně mimo

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. července 2019 10:31

Kokoska tomuto dost dobre nerozumim-v mnoha pripadech davaji lide prednost cizim lidem pred vlastnimi detmi/rodici, a to i v pripade ze maji fajn vztahy (coz predpokladam, jinak by spolu nejezdily na dovolenou), nevis proc to tak je? pro me je naprosto samozrejmy, ze budu na strane dcery... asi bych je poslala do riti jako prvni razorblade

​Naprosto samozřejmý je bejt na straně toho, jehož přístup a názory mi konvenujou, být "samozřejmě" na straně dcera v duchu Zastávám se slabších i když nejsou v právu! je taky pekelnost.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 25. července 2019 10:46

Aranel to mi přijde taky slušně mimo, před třeba ještě 15 lety nebylo na naplavce lautr nic a teď je z toho hospoda cely Prahy 

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 25. července 2019 11:22

Potrefenáhusa No... a? Teď moc nerozumím.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 25. července 2019 11:23

Aranel koupil si byt na naplavce a stěžuje si, ze mu tam chodí lidi

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. července 2019 12:56

zlatahouba Candance hladká jak čínská váza nejsem, ale celkově nejsem nespokojená.

pro srovnání - loni v létě jsem se musela holit de facto každý den, nebo druhý den nosit maxi šaty, protože nohy jsem už neměla hladké, ale ještě nešly oholit. 

letos se holím cca co třetí čtvrtý den a celkově mám kůži hladkou, žádné zarostlé chloupk, hrbolky a podobně, což mě trápilo hlavně na kolenou.

nevím, jestli jsem vhodný vzorek, protože mám problém, že mám chlupy uložené tak nějak...hluboko a šikmo v kůži, takže paprsek má podle mě problém na ně dosáhnout. myslím, že normální člověk by měl lepší výsledky.

nejvíc to zabralo na břicho - v podstatě 100%, dobře to zabírá na třísla (ale aplikace mě tam fakt bolí, vydržím to, ale příjemné to není, a je třeba potom důkladně masírovat, protože to má tendenci třeba týden zarůstat). na podpaží cca 50% úspěšnost so far. nejméně to zabírá paradoxně na nohy, hlavně na zadní stranu stehen, kde ale třeba i laser měl na mě účinek nula. prostě neprošel kůží :/

berte v potaz, že jsem hodně problémový klient, a přesto jsem dost spokojená.

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 25. července 2019 13:16

Jiná Realita Děkuji. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. července 2019 13:23

Jiná Realita dekuji

Offline viktorka_od splavu
49355 příspěvků moje polička 25. července 2019 13:25

razorblade jo, pokud jsou opravdu dobre kamaradky tak tomu rozumim, jen teda moc nerozumim jak si to maminka predstavovala, dyt te zna ne

Mutziputzi si zas spradas nejaky vlastni fantazie, rec je o blizkych pribuznych kteri se maji radi a zcela dobrovolne spolu (mj) travi dovolene.. a pak nahle stejne je dulezitejsi, aby se nekdo cizi nahodou neurazil. jestli ty s rodinou nevychazis nevztahuj to na ostatni.

Kokoska mne je treba uplne fuk, co si o mne mysli cizi lidi, mene cizi pokud se s nimi potkavam pravidelne (kolegove, znami..) tak uz ne uplne, ale rozhodne je pro me daleko dulezitejsi mit dobry vztah s rodici, sourozenci.. stejne tak kdyz mi cizi clovek ublizi, pomyslim si neco o zadeli, ale kdyz me napr nejak podtrhne sourozenec, jen tak mu neodpustim.. asi nikdy. prave proto, ze od nej to naprosto necekam. od ciziho cokoliv, neocekavam ze ke mne bude nekdo mit ohledy.. vyjma mych blizkych. jako fakt si pripadam jako sheldon dost casto, ze to mam vsechno opacne nez ostatni?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. července 2019 13:27

viktorka_od splavu PMS či co? 

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 25. července 2019 13:35

viktorka_od splavu no celkom ti nerozumiem. Ked ta podrazi blizka rodina neodpustis? Tak to by moc rodim uz spolu nekomunikovalo. Ono pravd v rodine sa viac znesie, aj tie hadky su take silnejsie prave. Ja jej matku chapem, prekvapilo ju to, je slusna a chce s nimi komunikovat aj v buducnosti ale uz ich nevezme na spolocnu dovolenku. U dcery dufala ze si to potom nejako navzajom preberu mozno spolocne zanadavaju na ne. Ono byt s miekym dva tyzdne je sila aj tych co sa poznaju dobre. 

Dovolenky ze vraj byvaju velky skusac vztahov

Offline viktorka_od splavu
49355 příspěvků moje polička 25. července 2019 13:38

Janulik03 aha, no jak rikam, mam to presne naopak. pro me je to tezko pochopitelne, ale beru na vedomi ze muj pristup je ten ne-normalni

jinak u nas v rodine hadky bezne nejsou vubec.

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 25. července 2019 13:42

viktorka_od splavu no ja jsem psala, ze ja nedokazu cizi lidi poslat na tvrdo a sprostymi slovy do p*dele. Extra ohledy k vlastni osobe necekam, jen zakladni slusnost.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. července 2019 13:45
Reakce na Mirka:

MP Meri Nevyčítej si to. Věkově mám asi blíž k Tvé matce, než k Tobě, ale s mámou těžko vydýchávám i nákup a s jednou z dcer bych víc, než na tři dny sama nikam nejela. To, že  jste rodina, neznamená, že Vám je spolu bezdpodmínečně dobře a snesete se kdykoliv. Upřímně nechápu, že to dospělí lidé odmítají přijmout - podle reakcí tady obvykle ty matky.

​Jo, mamka má yslím taky "raději" moji sestru (nezazlívám jí to). Ale ta byla s náma taky a taky spolu nevycházely jako trochu jsme to pak se ségrou probíraly a nezávisle na sobě nám přišlo, že jí vadí, že my dvě spolu máme poslední dobou fakt dobrý vztah. Jezdíme spolu na dovolené, akce, máme společné kamarády ... ačkoli to tak v pubertě nevypadalo, fakt je sestra teď moje (asi ne nejlepší, ale hodně hodně dobrá) kamarádka. Kdysi máma strašně těžce nesla, že spolu nevycházíme, dnes mi to přijde, že skoro až žárlí ... trochu mě to mrzí, ale asi s tím nic neudělám.