NAmofo tak na tvoj príspevok ma napadá len jedna reakcia: ![]()
Stěžovací vlákno
Klidně i s autobusem, tady je místa dost
Bydlím v rurální oblasti, jak se vznosně říká a miluju to tady. Klid a ticho, lesy vůkol, v zimě před obchodem necháte motor běžet při nákupu, balíky se nechávají u brány (a nic se jim nestane), a přesto když je potřeba, jsem za necelé 2 hodiny v Oslu. Ale kdo by tam jezdil. Internetové obchody fungují skvěle, v menších městech nakoupíte taky dobře, na úřad/do banky chodíte taky přes internet, kdo by platil ty bomy.
To zni jako idealni bydleni ![]()
Prosim, pridej si me na seznam jako pripadnou dalsi sestru ![]()
Ja jsem se vzdycky povazovala za mestsky typ, ale s vekem se to zacalo menit. Dnes, kdyz zavru oci a predstavim si, kde bych chtela v pristich deseti letech skoncit, tak se mi vybavi chata v lese na pokraji maleho mestecka nekde na severu (myslela jsem puvodne na stat Wisconsin, ale Norsko by se jiste taky kvalifikovalo
). Nejradsi bych casne rano pekla v mistnim malem pekarstvi/kavarnicce a odpoledne bych travila praci na zahradce, se psem v lese, a psanim.
Takze naplanovane bych to mela, ted jeste naucit se pect ![]()
Já se stejně jednou přestěhuju buď na Šumavu, nebo někam do rodného kraje (kdo by to byl ještě tak před pěti lety řekl!) Prosím Karja , aby si to zapsala a uložila a dohlédla na splnění! Když continuity už dohlíží na mé předsevzetí dát do čtyřicítky Horskou trofej
Nějak se tím veřejným vyznáním cítím být více zavázána.
Sester už máš koukám dost, ale já zvládnu dělat i bratra! ![]()
Vždycky si říkám, když už jsem tam nahoře, že bych si měla odskočit do toho Norska konečně... ještě na to nedošlo
Loni tam byla zřítelnice s otcem, a jak už trpí tím (pre)pubertálním nezájmem o cokoliv, tak z Norska byla (jako Švédka) naprosto nadšená!
Potrefenáhusa jojo, hrnecku var ![]()
Dneska se zrovna chystam na nejaky mrkvovy noky s cuketovou omackou, v receptech to vypadalo dobre!
Lama_z_Lana ty mas kouzelnej hrnec? ted si rikam, jestli nemame spolecneho znameho, protoze muj kamarad, doktor z FNHK, mi nejakej takovej supr trupr hrnec desne nutil. :D
hele hele! Zrovna tady koukám na dvě cukety a nevim co s nima! Jaká cuketová omáčka?
NAmofo norsko
my chodime do Hovik teda uz asi nepojdeme by sa situacia zmenila a oni idubna slovensko kde dokoncili dom a chcu aby syn chodil tu do skoly zacas. Ale je tam super az na tie vase ceny ![]()
barbucha kdyz to nejak vyextrahuju z toho postupu, tak je to orestovana salotka na oliv oleji uvarena cuketa, troska vody sul, pepr a trosku pecorina.
Dík!
Potrefenáhusa To vůbec nerozporuju, ale serou mě tyhle ultimativní řešení, zvlášť když jsou upečený hezky za zavřenejma dveřma. Ad ta Vojtěšská - ta byla bohužel vochcaná vždycky, tak krásnej kout, ale špinavej neuvěřitelně.
NAmofo já vim že jdu pozdě, ale můžu být taky starší sestrou? Skousnu hodně, jsem nenáročná na dary a seženu autobus ![]()
andulka01 Ráda bych se přidala, RTO kamkoli
.
whiskas Že jo..
tak hele, kontakty na půjčení (i s řidičem) mám, si vyrazíme, ne?
andulka01 sis, pripomnelo mi to knihu Autobus sebevrahů, kteří si pronajmou autobus a vydají se do Norska za účelem společné sebevraždy sjetím z útesu do more v nejsevernějším místě Evropy
andulka01 sis, pripomnelo mi to knihu Autobus sebevrahů, kteří si pronajmou autobus a vydají se do Norska za účelem společné sebevraždy sjetím z útesu do more v nejsevernějším místě Evropy
prave som sa chcela prihlasit do autobusu, uz mapresla chut ![]()
Potrefenáhusa
nekaž to tady. Přepíšeme příběh.
Janulik03 nee, ta kniha je humorná!!!!
Potrefenáhusa a bylo by to i se skvělou poslední večeří od andulka01 ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.