Potrefenáhusa Auto sa da povysavat a akurat ten burciak asi teda dlhsie daval najavo svoju pritomnost ![]()
Stěžovací vlákno
Ja mam k odrenemu autu podobny vztah jako k odrene pidlaze. Nadsena najsem, ale nehroutim se z toho.
Ja nenavidim spinava auta. U nas se v aute ji, hlavne na dlouhych cestach, ale muz ho dost pravidelne luxuje nebo nekam vozi, nemam presne prehled.
Pred mesicem me nekam vezla kokegyne sluzebakem a to bylo strasne. Strasne. Predtim vezla nejakou kocku a to auto bylo k tomu vsemu cele zachlupene. Pry se ji to nechtelo davat myt, protoze ho bude vracet. Ale zaprasene a zadelane bylo tak, ze se vevnitr nemylo tak alespon rok. Mycku u nas plati firma
.
Potrefenáhusa Co mě úplně dostává jsou typy, který na svých věcech lpěj mimořádně (leštěj, nesmíš se dotknout, křivě podívat, nedejbože neopatrně posunout) a pak s klidem zničej něco cizího a ještě se u toho smějou, jakože "sorryvole, sem nevěděl že to nevyrží když si na to sednu".
A to že se věci opotřebovávaj, je jasné, já jsem dost nešikovná, takže na ničem příliš nelpím. V autě jím ![]()
continuity Jo. U kamaráda vinaře, který s tím jezdí makat do vinohradu, nebo lesáků, kteří v tom vozí nářadí, kanystry, psy, tam by mě nenapadlo řešit bordel. Ale nepochopím kravaťáky a kancelářské dámičky, kteří mají auto jako chlív.
Nemohly byste třeba některá vyhrát? Moly, vyrážky a rozpadlý zuby nechci
tak mně v pondělí přišlo 25 tisíc z kuponove privatizace. Nákup probehl pred triceti lety a ten fond je v likvidaci. Pustila jsem to z hlavy už dávno.
bosibori Me takhle kdysi vyprudil muj tata, mela jsem řidičák chvili a ridila jsem jeho auto, tak jsem zastavila na červenou, vystoupila a sla na autobus.
Pinot Noir Tebe by miloval můj manžel. Nejraději by byl, aby jsme do auta nosili návleky
. Jíst tam...no to by nepřežil. On je teda na pořádek všeobecně, což je doma výhoda a autem já naštěstí jezdím minimálně a děcka jsou vytrénovaný.
Tak Betty To potěší! Já kuponovku nestihla, škoda... ani nevim, kam to dali rodiče, asi Koženýmu nebo tak něco ![]()
Tak Betty To je milé překvapení
Jak nemáš v té druhé větě háčky, okamžik jsem přemýšlela, zda nejsi Slovenka (to by bylo ještě lepší
)
Marika tak jsem si to přečetla asi 5x a až pak mi došlo, proč by to bylo na Slovensku lepší ![]()
Potrefenáhusa Naše auta jsou taky dost děsný, vozíme v nich psy do lesa a z lesa a na koupání, jakýkoliv vyčištění není za jednu cestu poznat. Dalšího bordelu tam moc není, ale ten písek a chlupy stačí, lidi bez psů asi cítí i odér.
Jíme tam teda docela často a největší flek od něakýho pití tam máme taky od kamarádky. A i když doma kvůli čoklům vytírám denně, tak to uklízení auta mi přijde takový kontraproduktivní.
Pinot Noir Neni nic lepsiho nez jet na vylet se svacinou, jak natu moravu muzete dojet! Ja mam ted ale takovou prasecinu v aute, ze teda jdu na profesionalni cisteni, na tohle uz nemam:-D.
Zina tak vam ty auta predpokladam neplati firma a nevozite tam prilezitostne kolegy.
Kamos ma firemni a kvuli psum ma kozene potahy. Konkretne toto auto bylo v takovem stavu, ze plasty nikdo necistil tak dva roky. Nase desetileta oktavka vypadala lepe.
Karja Jezdíme do podhůří Jeseníků a zvládneme to bez svačiny a bez čůrání. Ale občas někoho vezeme a někteří experti vytahují sváču už na Čerňáku
. A na 35. kilometru už se ptají, kde zastavíme na záchod ![]()
Zina já měla roky starý auto "na dojetí" a podle toho jsem se k němu chovala, používali jsme jej jako stavební, vozila jsem na zadních sedadlech psa. Jediné co jsem udržovala v čistotě byla přední sedadla abych do prace nejezdila jal prase, ale zbytek mi bylo jedno jak vypadá. Teď už mám nějakou dobu nový a hrozně ráda bych jej udrzela v nějakém slušném stavu, ale vůbec mi to nejde a ta snaha udržet tam pořádek mě hrozně obtěžuje. Nejhorší na tom je, že muž na svoje auto, takže nemá moc potřebu mi uklízet to mé ![]()
Pinot Noir ty jsi jak muj bratranec. Ten kdysi jezdil Bratislava Mnichov taky pomalu bez curani
ty historky byly legendarni.
Pinot Noir :-DJa se vzdycky ptam, zda se muze v aute jist a pit a vzdycky doufam, ze jo! Ted jedeme do toho Krakova, tak jsem se jako prvni zeptala, zda se u ridice v aute muze jist:-D.
Karja známej dělal vedoucího autoservisu a do dneška se smějeme historce, jak mu tam přijela rodinka a všichni měli přezuvky do auta! byla teda pak trochu komplikace s tim, že automechanik, co měl to auto opravit, žádný bačkůrky nemá....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.