Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. července 2019 22:41

Karja připomněla jsi mi služební cestu, kdy řídil pán,kterého jsem neznala, v noci na dálnici, a celou cestu jedl...na dálnici neměl automat! a jedl třeba oříšky z pytlíku

nebo si loupal banán!

já se celá vyděšená vzadu málem modlila, abychom dojeli :)

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 31. července 2019 22:43

RoSa :-DBlazni no, I kdyz me mozna v aute ted neco vzklici, nastesti nikoho nevozim, ale uz to budu muset dat na cisteni:-D

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 31. července 2019 22:44
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 06:26

Uz jsem zas nemocna, letos poctvrty. Puvodne lehky ovanuti od klimatizace se mi zas vyvinulo v neskutecny zahleneni prudusek a s nim spojeny nocni zachvaty kasle, pri kterejch musim vzbudit cely sidliste. Nikdy jsem nebyvala moc nemocna (tak jedna rymocka za dva roky), ale od lonskyho listopadu mam tenhle hroznej stav uz poctvrty. Muj vnitrni plasan se zacina bat, ze mi neco je

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 07:35

Potrefenáhusa tak nějak

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 07:51

razorblade ako ti rozumiem. ja som takmer nebyvala chora. 1-2x do roka nadcha a trochu hrdlo co zmizlo do 3 dni a zas som bola fit. pn som bola 1x za celu dobu a to makam uz od 19 rokov. lenze od porodu mam pocit ze mi furt daco je. som hovorila ze ma to decko raz privedie do hrobu este aj obycajny soplik prepukne v totalny armagedon a sa mi drzi to minimalne 2 tyzdne a mam pocit ze keby ma niekto v tej chvili utratil tak by mi urobil velku laskavost

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 08:01

razorblade a nemoze to byt lopakujuca sa laryngitida? Tie nocne zachvaty kasla mi nieco pripomínaju. Laryngitida

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 08:04

razorblade co rentgen plic? Znám osobu co chytla černý kašel

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 08:21

Mrakoplas to si myslim, ze ne asi? Nechci byt naturalisticka, ale ja ze sebe pri tech zachvatech kasle dostavam neuveritelne nechutny veci. Ale zas je pravda, ze vzdycky na konci dne ten hlas ztracim... 

Catherinne to jsem rikala svymu doktorovi uz na jare, kdy jsem si tam byla pro kodein. On tvrdil, ze to by bylo mnohem horsi a ze bych i zvracela. No, uvidim, az to chytnu znovu, tak za nim zas pujdu. :D Byla jsem ale pred mesicem darovat krev, tak se utesuju, ze kdybych neco mela, tak by na to snad prisli....

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 08:23

razorblade neprisli a bylo by dobre to vyresit, nez pujdes zas

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 08:27

viktorka_od splavu ja mam posledni dva dny pocit, ze pujdu tak do rakve :D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 08:32

Karja jo,takze na kafe domu te klidne pozvu i s deckama,ale autem na vylet ne.

Ja prudim s pauzama na wc v aute jako spolujezdec dost,obvzlast kdyz si dam kafe,ale jako ridic nesnasim veskery zastavovani....

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 08:50
Reakce na Tak Betty:

​tak mně v pondělí přišlo 25 tisíc z kuponove privatizace. Nákup probehl pred triceti lety a ten fond je v likvidaci. Pustila jsem to z hlavy už dávno. 

Skvělý, prohrábnu doklady, nějaké kupóny tam určitě mám, takže teď je počkat

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 08:51

razorblade zkus test na borelie

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 08:56

razorblade ja jsem zacala po detech chytat hrozne kasle, uz jsem absolvovala kde co, ale vse ok, proste detske bacily. Novy doktor mi rekl, ze mam brat kvalitni C a vitaminy, tak jsem nasadila a je to zlepsilo se to. Navic se mi zmirnila unava. Jen nevim, jestli to neni placebo :) a taky to chce dukladne proklepnout na plicnim a alergologii.

a ten cerny kasel nemusi byt vubec hrozivy, je to treba jen dlouhodobe pokaslavani. Kamaradka takhle tlacila na doktora skoro rok. 

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 08:58

Zarinya Tak ja na wc nepotrebuji, zas v aute to po nas uklidis drobky rucnim vysavacem za 5 minut, doma to je uklid na vetsim prostoru;-).

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 08:58

Lamicka no ja jsem si rikala, ze az mi bude lip, tak si koupim echinaceu a permanentky do sauny a do fitka, jinak uz nevim :D a jestli to dneska stihnu, zkusim se stavit za doktorem a presvedcit ho, ze ten cernej kasel fakt mam :D

Offline Skat
46 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 08:58
Reakce na razorblade:

Uz jsem zas nemocna, letos poctvrty. Puvodne lehky ovanuti od klimatizace se mi zas vyvinulo v neskutecny zahleneni prudusek a s nim spojeny nocni zachvaty kasle, pri kterejch musim vzbudit cely sidliste. Nikdy jsem nebyvala moc nemocna (tak jedna rymocka za dva roky), ale od lonskyho listopadu mam tenhle hroznej stav uz poctvrty. Muj vnitrni plasan se zacina bat, ze mi neco je

​Mela jsem to same loni na jare. Krevni testy odhalily nedostatek vitaminu D. Od te doby, co beru vitamin D, jsem byla nemocna jen jednou a jen mirne. 

Vitamin D pomohl i lidem v me rodine, tak zkus, treba to zabere i u tebe.

Offline Kokoska
34960 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 09:13

razorblade zajdi na ORL, mívají takovou sondu a dokážou se podívat do průdušnice. A zkusila bych nějak posílit imunitu, Wobenzym nebo si nechat něco předepsat, bralo se to v nějakých cyklech delší dobu. A koňské dávky C vitaminu taky nemůžou škodit, i když tělo nadbytek vylučuje, dost to pomáhá (doporučeno ORL doktorkou s dlouhou praxí internistky).

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 01. srpna 2019 09:29

ten černej kašel vůbec neni tak exotickej, já znám už tři lidi, co ho měli!