My taky máme na zahradě řemeslníka, takže po 3 týdnech prší, zatím to bylo jen trochu, ale teď se zase dělají mraky, hurá!
Stěžovací vlákno
Tady hezky prselo ![]()
Jako stiznost uvadim, ze jsem musela drepet na callu a nemohla se kochat.
Kedze si muz vzal moje auto potrebovala som sa dostat do mesta. Je pekne tak idem peso a zastavilo mi auto so zenou za volantom. Sadla som sk teda dozadu lebo vedla nej sedel muz. A zacalo to.
Nedrz tu spojku tolko
preco nedas stvorku?
Nemusis stat tak dlho na teb stopke
pozor cyklista
preco parkujes tu? Bolo posledne co som pocula lebo s podakovanim a sucitnym pohladom som doslova usla. Bava soferovala normalne a toho blba by som najradsej poslala niekam ![]()
Starý město 2x slejvák, ten vzduch se pak tak krásně vyčistí... aspoň na chvíli teda. A samozřejmě nemám deštník. Z metra do práce kousíček, ale zmokla jsem totálně, neměla jsem čas čekat, až to přestane. Ale připadala jsem si dost hrdinně, jak na mě všichni ti schovávající se lidi koukali
A na to zmoknutí si vlastně nestěžuju, bylo to docela příjemný!
Janulik03 Hele ja jsem uplne zapomnela, jak jsem to vikendu nandala autu. Narvala jsem to pri couvani do hrbitovni zdi:-D Az se odchlipnul naraznik, ale nejak jsem ho tam nohou dokopla a dosadila zpatky, zadek je teda radne poskravanej. A zrovna dva dny po rozhovoru, ze mam na ,,svoje jezdeni,, moc pekne auto (jsme nejak projizdela stavbou pekne zhurta s partnerem na sedadlu spolujezdce....). No doma jsem to rekla, ale taky jsem jasne rekla, ze se o tom nehodlam bavit, ze jsem proste dodala skrabance na posledni stranu, kde nebyly! Clovek musi byt nekompromisni, aby si protejsky nezacaly presne takhle zbytecne dovolovat.
Janulik03 No ja tyhlety typy, co si potrpej na veci/auto, aby se jim neco nestalo, proste nesnesu. Nejvic to maj ty movitejsi mi prijde, nam chudejm neni niceho lito!
Kedze si muz vzal moje auto potrebovala som sa dostat do mesta. Je pekne tak idem peso a zastavilo mi auto so zenou za volantom. Sadla som sk teda dozadu lebo vedla nej sedel muz. A zacalo to.
Nedrz tu spojku tolko
preco nedas stvorku?
Nemusis stat tak dlho na teb stopke
pozor cyklista
preco parkujes tu? Bolo posledne co som pocula lebo s podakovanim a sucitnym pohladom som doslova usla. Bava soferovala normalne a toho blba by som najradsej poslala niekam
To mi připomnělo mou oblíbenou historku - známé takhle mluvil do řízení manžel, vydržela asi půl hodiny. Pak zastavila u krajnice a temným hlasem řekla: "Vystup si." Když se na ni trochu vyděšeně podíval, zopakovala, ať vystoupí. Když se na ni dál nechápavě díval, dodala: "Jsme u kontejneru s tříděným odpadem. Vystup si a vyhoď ten papír, co máš v ruce."
bosibori No, ale moje kolegyne takhle manzela z auta fakt vyhodila, pred barakem teda, ale rekla, ze ma debilni kecy a nikam s nim nejede. On byl tak zaskocen, ze fakt vystoupil a ona mu zamavala a odjela:-D.
Karja já třeba lpění na autě taky moc nechápu, ve smyslu, že se tam nesmí nic jíst, nic nechávat, nic poškrábat, přjde mi to jako spotřební zboží, ale hrozně mě deptá takový to nepozorný ničení věcí, který by vůbec nemuselo nastat, například neopatrný posouvání nepodlepenýho nábytku po dřevěný podlaze.
Ja neznasam tie macho typy co vedia vsetko a este su namachrovani najlepsie vzdy na vlastnu ze u. A pred svedkami ju zhadzovat. Mozno zo robia aj brz svedkov a este horsie ake take to mudrovanie do vsetkeho
a nezalezi ani tak mohno na sute ako ukazat ze vsetko robi blbo.
Karja já třeba lpění na autě taky moc nechápu, ve smyslu, že se tam nesmí nic jíst, nic nechávat, nic poškrábat, přjde mi to jako spotřební zboží, ale hrozně mě deptá takový to nepozorný ničení věcí, který by vůbec nemuselo nastat, například neopatrný posouvání nepodlepenýho nábytku po dřevěný podlaze.
alebo nahadzovanie omietky stojac pri tom na gauci aj s poduskami a dekou ![]()
Potrefenáhusa Zaneřáděný auto nesnáším. V našem autě se taky nesmí jíst
. Za prvé je to nebezpečný, za druhé bych tam drobky nesnesla.
Janulik03 no, to je takový podobný
jako jasně, že některý věci se používáním zničí, omlátí, otlučou, stejně jako se auto odře, ale někdy je to fakt zbytečný
Potrefenáhusa presne pouzivat a nenicit tak nejak naschval.
Pinot Noir naše auto je strašný, ale dost k tomu přispívaj dva prašivý čoklové vzadu, takže i přes psí potah a pravidelný luxování je to auto věčně plný písku a chlupů. Já teda v autě moc nejim, protože se mi dělá blbě, ale myslim, že by se tam nějaká pecka z meruňky a špejle z nanuku taky dala v přihrádce u spolujezdce najít
tak ale jedna kamarádka nám jednou vylila na zadní sedadlo asi půl litru burčáku, to bylo horší, taky jsme měli jednou auto celkem slušně počůraný od batolete a tak.
jo, ruční brzda ožraná od Trnky, už si vzpomínám...![]()
To lpění na autě mi připomělo : Kdy otevírá chlap ženské dveře od auta? Když má nové auto nebo novou ženskou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.