Tak v centru chcanec prý a tady ani prd!
Stěžovací vlákno
V jakým centru? Pršelo v Dejvicích, na Ládví, v Říčanech... a mezi nic
moora po Čechově mostě prý nemohly jezdit tramvaje, jsem teď slyšela
U nas v kanclu se sazi myslim kazdy druhy patek. Presne to nevim, neb se nezucastnuji. Zatim vyhrali 2x, pokazde tolik, ze na dalsi los se skladali jenom na pulku ![]()
Az opravdu vyhraji a koupi si ten ostrov, tak slibuji, ze si postezuji.
Tak už jsem dočetla radostné vlákno a v centru bude pršet až @Sweet Potato půjde od holiče. Děkujeme :-))
moora Muž pracuje poblíž Národní a tam prý pěkně lilo.
Já už zmokla dvakrát, nejdřív strašně lilo na Vinohradech, pak na Malé Straně.
Taky dvakrát, Břevnov a Jinonice.
Nade mnou černo, zahlídla jsem blesk... žádnej div, zrovna to balím domů ![]()
continuity Ja mela sefa,kterej vsem zamestnancum kupoval jednou tydne losy....sice nikdo nevyhral za tu dobu co sem tam byla,ale je to format.![]()
moora pošleme tě k holiči, aby sis taky vysloužila svůj osobní mráček, co by tě pronásledoval po Praze!
Kdo chce děšť, může přijet na Malou Stranu. Opět tady prší a není to déšť, je to regulérní chcanec...
moora pošleme tě k holiči, aby sis taky vysloužila svůj osobní mráček, co by tě pronásledoval po Praze!
Na mě holič nefunguje, já zásadně moknu, když si poprvý vezmu nový boty
Hlásím podruhé chcavec v Holešovicích, i s bouřkou
Kavčáky jedou ![]()
andulka01 taky jedem druhý kolo a stěžuju si, protože mám na něco děsnej hlad, bufet je už zavřenej, do krámu daleko a nemám deštník a v lednici je jenom zaschlá kremžská hořčice a loňská marmeláda. U kolegy ve stole jsem našla aspoň starej zázvorovej bonbon, kterej jsem dost pracně vydolovala rozteklej ze staniolu a teď ho mám zalezlej do zubů
Potrefenáhusa Hele , promiň, ale tady zaříkáváme, aby zapršelo, některé obětavě zmokly s hlavou od kadeřníka a dokonce se myla okna ... a ty vyrukuješ s hladem ![]()
Přijel elektrikář, aby zapojil vjezdová vrata, takže se znova rozpršelo ![]()
moora prave jsem byla venku v novych botach a nic![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.