Potrefenáhusa a černý kašel může na nějakou dobu přestat a pak se zas vracet?
Stěžovací vlákno
Kokoska to nevim. ale pokašlávat se dá asi dlouho, než to člověka dožene k doktorovi
Lamicka vitamin c nie je placebo co sa tyka unavy. nedoporucuje sa davat vecer lebo nezaspis ![]()
Karja ne ne ,jezeni v aute jen v nejvetsi nouzi![]()
my to zvladli z Ancony do Nbg se dvema zastavkama na benzine.....![]()
Ale frappe v kelimku muzes![]()
Zarinya jestli ty nejsi tyran! ![]()
A když řídíš tak se ti nechce po kafi tak jako když jsi spolujezdec?
Catherinne nemam cas nad tim tak premyslet![]()
tak mame dva mesice novy auto....za dva roky uz se tam smet jist bude.![]()
Teda nezlobte se na mě ale přehnaná fixace na pořádek v autě je hrozná přízemnost a buranství![]()
razorblade Nepodceňuj to, taky znám osobu s černým kašlem
Mutziputzi Sláva, nejsem přízemní buran ![]()
Mutziputzi klicova je ta "prehnana".![]()
to tedy nemam ac mam rada v aute cistio a debordelizovano.....
nemam psa ani deti tak nevim proc si neudrzovat auto ciste.![]()
Zarinya Já to nedokážu, já tu prázdnou flašku prostě na zem hodim a pak zapomenu, semtam drobek, kelímek od kafe dam do dveří, když se do držáku nevejde novej, jako kosti vod kuřete za sedačky nestrkam, ani tam nelulam :D
Potrefenáhusa ja prave znam dva
eless Ja spis myslela ze jsem kvuli multivitaminum a decku, ktere taky beru, prestala byt tolik nachylna k nemocem.
Mutziputzi tak to mame stejny,jen ja to u kose vyhodim.![]()
Pred barakem kos neni takze az kdyz jedu treba na nakup....nosit domu do kose to zas nehodlam.
no jak rikam klicove bylo to prehnane.....prezuvky do auta shledavam taky jako buranske.![]()
jo ja si vlastne "musim"schovavat petflasky,u nas jsou zalohovane.![]()
![]()
Mutziputzi tak mně přijde, že na ty nový věci je člověk vždycky vopatrnej, do chvíle než si tam udělá první škrábanec, pobleje mu to pes nebo něco podobnýho
Potrefenáhusa je fakt že s botama a hadrama je to podobný![]()
Potrefenáhusa no,presne.
Mutziputzi Sláááváá... jsem bohém ![]()
Teda nezlobte se na mě ale přehnaná fixace na pořádek v autě je hrozná přízemnost a buranství
jo a zbozsteni auta navic jeste k tomu. ja mam v aute poradek, ale rozhodne se tam muze jist, pit.. jednou za cas vsechno u kose vyhodim, vyluxuju.. Nebo ho necham vycistit - ty mycky v obchodnich centrech jsou super
já nejsem schopná mít pořádek nikde. v autě mám aktuálně asi tak...deset knih (postupně si je kupupju a čtu, když čekám v servisu, u oběda a podobně, ale nejsem je schopna z auta vytahovat), dvě společenské hry, tašku věcí do sběru, kabát do čistírny, kam se nemám celý týden čas stavit, druhou kabelku, ručník, balení pringles :D a kdoví co ještě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.