"...tvůrce zákona chtěl vytvořit časový prostor." a ještě dvakrát si na ČT24 dáme časový prostor! ![]()
![]()
proč si to rovnou nezkrátí na časoprostor, to bych u toho možná tolik nerostla! ![]()
Stěžovací vlákno
razorblade Na to zahlenění si kup ACC long. Ale nech se určitě poslat na rtg plic. Vím, proč to říkám.
Dadoo acc mi vubec nepomaha :( nechala jsem si napsat kodein, ten jedinej mi zabira. A na rtg jsem byla taky, doktorka, ktera ho popise, tam ale bude az v pondeli, tak uvidim. O vikendu mam lezt na Rip, tak snad to udejcham![]()
razorblade Říp neboj :-)
razorblade Sem si lámala hlavu, kterej kopec se jmenuje odpočívej v pokoji :-)).
999 ja nez bych na mobilu naklikala tu diakritiku![]()
![]()
razorblade Já si sedím na vedení, ještě že to husa pod to napsala :-).
999 já jsem ale taky nejdriv četla RIP a rikala si, ze se razor chystá předčasně pod drn
razorblade Ten ACC je na zahlenění, rozpouští hleny. Manželovi ho dávají vyloženě kvůli tomu. (plus ještě nafasoval inhalátor a dýchá několikrát denně přes něj) Všechno na zahlenění.
A kodein na utišení strašného kašle dostávám taky. Mívám kašel že mi to rve plíce a kodein mi taky pomáhá.
Věřím, že budeš v pořádku. Hlavně to nepodcenit ![]()
razorblade Říp je kopeček na 10 minut.
Dadoo kodein byl hodně v kurzu mezi tlumočnicema - každá měla v kabelce lahvičku, a ta kolegiální výpomoc byla vždycky úžasná! ale jaksi neřeší příčinu...
RoSa na co ho tlumocnice pouzivaly? Ja ho mam, abych se vyspala a nebudila se v jednu rano hodinovym zachvatem.
Je to ale dryak. Jednou jsem si ho vzala moc brzo a pak kdyz jsem sla spat, tak nefungovl, tak jsem si vzala jeste jeden... no
byla jsem po operaci, tak jsem spala u nasich. Si jen pamatuju, jak jsem slysela radio v kuchyni, hlasy, pak dvere od pokoje a jak mnou nekdo trese, ze je uz 11, jestli budu vstavat. Normalne vstavam tak v sedm... tenkrat jsem ale ani nemohla otevrit oci a odpovedet. Stalo me to hrozny usili se z postele vyhrabat a fungovat. Z toho rause jsem se probirala az do vecera
jeste, ze se mi to nestalo u me doma, bych uz asi nevstala nikdy, jak mi bylo![]()
razorblade máš pak pěknej hlas, nechraptivej
RoSa ahaaa. A neusnes u toho prekladani?![]()
razorblade mě to vždycky spíš nabuzovalo... ![]()
Catherinne no, já chodívala na Říp pěšky z Prahy a ten nejprudší kopeček jsem jednou lezla po 4 ![]()
Mohučanka tak to je jiná. My tam do okolí vždycky na podzim jezdíme k pěstitelům kupovat slunečnici pro sýkorky a při té příležitosti si ho vyšlápneme nebo vyběhneme. To je jako s výšlapem na Lysou horu. Můžeš se zničit a může to být procházka na pohodu.
Takže tvoji trasu bych razorblade určitě nedoporučovala. Moji klidně.
Catherinne to je jasný ![]()
Já tam právě jinak než pěšky z Prahy nebyla, ale bývaly to krásný akce, na něž jsem si díky tobě vzpomněla ![]()
Mohučanka já lezla jednou po čtyřech na Bezděz (nějakou zaručenou zkratkou) ![]()
Potrefenáhusa zkratka = cesta sice delsi, zato mene pohodlna?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.