continuity jedině!![]()
Stěžovací vlákno
Dadoo ja treba acc vubec nemuzu, dusim se po nem, drazdi me v krku a vykaslavani se nedostavuje.
Mohučanka kus! Me na Rip tahne otec v ramci vlasteneckeho vyletu (chce to proste vylezt dokud jeste vubec muze chodit
). Ja tam jdu asi proto, abych kdyztak volala zachranku, tak doufam, ze ji nebude volat on mne![]()
razorblade je tam občerstvení s párkem
Potrefenáhusa já lezu skoro po 4 na každej kopec, mám takový podezření, že mému tělu chybí nějaké součástky pro kopce, mě to fakt bolí a nejde mi to, přitom kondici mám v normě.
A nepomáhá tomu ani trénink, žádnému kopci se poslední dobou nevyhýbám a lepší to není :-)
Zu já to taky nesnášim, za 10 let jsem se neadaptovala ani na schody u nás od metra, nulový zlepšení, se*ou mě furt stejně!
Zu jsem na tom podobně! Ale ten Říp se ještě dá i po dvou!!!
Potrefenáhusa nedá! jako teda ten klouzavej poprašek sněhu pod vrcholem tom přispěl, ale tam se lidi klouzali v keckách a můj pud sebezáchovy mi nedovolil se doplazit až úplně nahoru, mě to přišla jako sebevražda (já mám trochu dost závratě a viděla jsem se letět z toho srázu). Nebejt to uklouzaný, tak tam asi dolezu, ale prostě příjemná procházka to nebyla, ty jsou jen na rovince nebo v mírných kopcích ![]()
Zu hele ale Říp má asi 300 metru a z jedny strany tam vede asfaltka
Zu Pořád je řeč o Řípu nebo jsem něco přeskočila?
probůh, já kecám, celou dobu myslím Milešovku ![]()
Sweet Potato já si zrovna uvědomila fatální záměnu kopečků (potřebuju se vyspat jako sůl) ![]()
Zu
sráz na Řípu... ale připomíná mi to, že bych tam taky měla někdy vylézt. Vždycky to někde navrhnu a parťáci řeknou "prosimtě Říp, takovej krtinec". No a tak jsem tam vlastenecky ještě nikdy nebyla.
Potrefenáhusa
![]()
Já teda nejsem bůhvíjakej sportovec, ale tohle se mi už fakt zdálo přehnaný ![]()
Zu Tak to potom jo! Milešovku bych si s Řípem splést nechtěla. Rozhodně ne ve smyslu “očekávám Říp a vyklube se z něj Milešovka” To by fakt mohlo být fatální!
Zu ![]()
![]()
no Milešovka, to je jiná!
Aranel a to jsem si ještě říkala, tak oni to chodí z Prahy, to jsou teda dobrý, dyť to byla i po tý dálnici docela štreka... ![]()
O víkendu jedeme zase do Prahy do nemocnice, tak uvažuju, jestli si ten Říp za trest nedám ![]()
Zu to je fakt vtipný ![]()
Aranel ja pri teto prilezitosti zjistila, ze tam od nas z domu vede trasa po docela hezkych mistech a celkem asi 40km. To by stalo za zvazeni. Skoda, ze se mi zitra vraceji domu deti.
Tulipe a to můžeme bejt rádi, že jsem si to zdokumentovala na instagram a tam jsem se koukla, když mi těch 300 m začalo přiapadat podezřelejch, lemra na kopce jsem, ale teda ne až taková ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.