Lamicka a hned bych v Litoměřicích doporučila tuhle kavárnu, co se o ní píše zrovna dneska, dávaj tam místo brček tlustý makaróny, nerozmáčí se to tak rychle jako papír.
Ale hned pak ten stánek na Lovoši!
Lamicka a hned bych v Litoměřicích doporučila tuhle kavárnu, co se o ní píše zrovna dneska, dávaj tam místo brček tlustý makaróny, nerozmáčí se to tak rychle jako papír.
Ale hned pak ten stánek na Lovoši!
viktorka_od splavu To dýchání, kontrolovala sis v poslední době krevní obraz? To může být taky chudokrevnost. Celkem mě překvapil rozdíl v udejchání kopců před a po transfuzi krve.
Sestro? Kvuli jsme meli malem s muzem pruser v Dolomitech. Sla bourka, my na hromosvodu a ja jsem do kopce docela rychla. Sice jsem se zminila, ze to dolu nepujde tak rychle, ale on vubec nebyl pripravenej na to, co nastalo. Plus ta drobna, vapencova sut.
jak jsou Dolomity asi nejkrasnejsi pohori v Evrope, na to chozeni je to slozitejsi.
Potrefenáhusa diky
Musim to naplanovat. Tu krajinu vzdycky obdivuju na tvem IG, ale my jak jezdime hodne na jih, tak na to jeste nedoslo.
Potrefenáhusa Je to fakt krásný kraj, vůbec jsem to netušila, stydím se. Až loni jsme byli týden na dovolené pod Radobýlem a čuměla jsem, jak je tam krásně. Byli jsme tam za vínem, i to mě překvapilo, veliký vinařský potenciál, vinice tak dramatické, prudké svahy, žádná moravská placka ;)
S tou nesnašenlivosti kopců to mám stejně. Přitom když lezu třeba ferraty, tak se pomalu ani nezapotím. Prostě jak "šplhám", tak mi to problém nedělá. Aler jakmile mám šlapat, tak se mi hrozně rychle zrychlí tep, je mi na omdlení, začnu okamžitě zívat (???) a jsem uplně vyřízená.
MP Meri nesmis do toho kopce utikat ![]()
continuity Hel já se šinu doslova kroksunkrok ... ale stejnak. Nějaký vadný součástky, fakt.
AAkorát ten stánek na Lovosi má otevřeno jen někdy, my tam byli předloni v týdnu, o prázdninách, a měl zavřeno, byli jsme bez parku
ZZato na Milesovce mají dobré, a nejen ty parky. Letos jedem zase na chalupu na týden, už se těším!
A mě dělají problémy sestupy, nahoře jsem natošup, ale dolů mi to trvá.
Potrefenáhusa jo, jo, když se sjíždí za Odolkou na D8 na Kralupy a zapadá slunce, tak je to Středohoří takovej úžasnej Mordor. Mám strašně ráda takový to vyfoukaný nebe na podzim, když je vidět hodně daleko. Mimochodem na Vrátence jste byli? Doporučuju taky na podzim nejlíp.
Vilemina přesně tam myslim
Vrátenku si píšu, podzim je za rohem
Vilemina přesně tam myslim
Vrátenku si píšu, podzim je za rohem
Blbý je, že tam není stánek s párkama! A ještě ti doporučím Nedvězí,krásnej kruhovej výhled - Polabí, Středohoří, Lužický, Ještěd, občas i Krkonoše až k našim Opičím horám :-)
My jsme si naběhli takhle asi na Pirinu, věděli jsme, že každé odpoledne chodí bouřka, ale čekali jsme na pomalou kamarádku a chytlo nás to při sestupu z hřebene po takových obřích kamenech, které vystupovaly ze sněhu. Že nejde jít po tom sněhu jsem zjistila, když jsem do něj zajela skoro po prsa i s batohem. No a po těch balvanech to v kroupách hrozně klouzalo, to byl můj konec.
To zívání jsem měla při výstupu na čtyřtisícovku, myslela jsem, že usnu vestoje.
To je nedostatek kyslíku, ne spánku!
lysianthus no ty výhledy jsou na horách to nejlepší, a pak ten moment, kdy už člověk fakt nikam nemusí, něco jako sundat si po celým dni lyže nebo slízt konečně z kola.
Středohoří je nádherný, ono teda v Čechách je leckde krásně a já jsem jihočeskej patriot, ale to Středohoří je fakt unikát, ty výhledy a krajina...
já vždycky zaplesám, když se sjíždí na dálnici u Kralup z takovýho kopečka a otevře se výhled na sopky (s kralupskou rafinerií v popředí)
Přesně! Ale tedy já jsem pověstná tím, že do kopců skoro běžím, prostě nasadím rychlý tempo, abych už to měla za sebou a mohla se zastavit a kochat :-)
dzizisketa jj taky mi sestupy dělají trochu potíže... blbý kolena
No ale chtělo se mi z toho spát, MP Meri by zase omdlívala. Nebo znáš někoho, kdo z nedostatku kyslíku jásá?
Vilemina Nedvězí znám!
Já tam i spala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.