Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Potrefenáhusa
38864 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:03

Lamicka a hned bych v Litoměřicích doporučila tuhle kavárnu, co se o ní píše zrovna dneska, dávaj tam místo brček tlustý makaróny, nerozmáčí se to tak rychle jako papír.

Ale hned pak ten stánek na Lovoši!

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:06

viktorka_od splavu To dýchání, kontrolovala sis v poslední době krevní obraz? To může být taky chudokrevnost. Celkem mě překvapil  rozdíl v udejchání kopců před a po transfuzi krve. 

Offline continuity
43131 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:15

dynda

Sestro? Kvuli jsme meli malem s muzem pruser v Dolomitech. Sla bourka, my na hromosvodu a ja jsem do kopce docela rychla. Sice jsem se zminila, ze to dolu nepujde tak rychle, ale on vubec nebyl pripravenej na to, co nastalo. Plus ta drobna, vapencova sut.  jak jsou Dolomity asi nejkrasnejsi pohori v Evrope, na to chozeni je to slozitejsi. 

Offline Lamicka
14191 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:17

Potrefenáhusa diky Musim to naplanovat. Tu krajinu vzdycky obdivuju na tvem IG, ale my jak jezdime hodne na jih, tak na to jeste nedoslo.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:18

Potrefenáhusa Je to fakt krásný kraj, vůbec jsem to netušila, stydím se. Až loni jsme byli týden na dovolené pod Radobýlem a čuměla jsem, jak je tam krásně. Byli jsme tam za vínem, i to mě překvapilo, veliký vinařský potenciál, vinice tak dramatické, prudké svahy, žádná moravská placka ;)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:19

S tou nesnašenlivosti kopců to mám stejně. Přitom když lezu třeba ferraty, tak se pomalu ani nezapotím. Prostě jak "šplhám", tak mi to problém nedělá. Aler jakmile mám šlapat, tak se mi hrozně rychle zrychlí tep, je mi na omdlení, začnu okamžitě zívat (???) a jsem uplně vyřízená. 

Offline continuity
43131 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:20

MP Meri nesmis do toho kopce utikat

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:20

continuity Hel já se šinu doslova kroksunkrok ... ale stejnak. Nějaký vadný součástky, fakt. 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:28

Potrefenáhusa

AAkorát ten stánek na Lovosi má otevřeno jen někdy, my tam byli předloni v týdnu, o prázdninách, a měl zavřeno, byli jsme bez parku ZZato na Milesovce mají dobré, a nejen ty parky. Letos jedem zase na chalupu na týden, už se těším!

A mě dělají problémy sestupy, nahoře jsem natošup, ale dolů mi to trvá. 

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:30

Potrefenáhusa jo, jo, když se sjíždí za Odolkou na D8 na Kralupy a zapadá slunce, tak je to Středohoří takovej úžasnej Mordor. Mám strašně ráda takový to vyfoukaný nebe na podzim, když je vidět hodně daleko. Mimochodem na Vrátence jste byli? Doporučuju taky na podzim nejlíp.

Online Potrefenáhusa
38864 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:36

Vilemina přesně tam myslim

Vrátenku si píšu, podzim je za rohem

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:43
Reakce na Potrefenáhusa:

Vilemina přesně tam myslim

Vrátenku si píšu, podzim je za rohem

​Blbý je, že tam není stánek s párkama! A ještě ti doporučím Nedvězí,krásnej kruhovej výhled - Polabí, Středohoří, Lužický, Ještěd, občas i Krkonoše až k našim Opičím horám :-)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:46

continuity 

My jsme si naběhli takhle asi na Pirinu, věděli jsme, že každé odpoledne chodí bouřka, ale čekali jsme na pomalou kamarádku a chytlo nás to při sestupu z hřebene po takových obřích kamenech, které vystupovaly ze sněhu. Že nejde jít po tom sněhu jsem zjistila, když jsem do něj zajela skoro po prsa i s batohem. No a po těch balvanech to v kroupách hrozně klouzalo, to byl můj konec.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:48

MP Meri 

To zívání jsem měla při výstupu na čtyřtisícovku, myslela jsem, že usnu vestoje.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:49

dynda 

To je nedostatek kyslíku, ne spánku!

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:51
Reakce na Potrefenáhusa:

lysianthus no ty výhledy jsou na horách to nejlepší, a pak ten moment, kdy už člověk fakt nikam nemusí, něco jako sundat si po celým dni lyže nebo slízt konečně z kola.

Středohoří je nádherný, ono teda v Čechách je leckde krásně a já jsem jihočeskej patriot, ale to Středohoří je fakt unikát, ty výhledy a krajina...

já vždycky zaplesám, když se sjíždí na dálnici u Kralup z takovýho kopečka a otevře se výhled na sopky (s kralupskou rafinerií v popředí)

​Přesně! Ale tedy já jsem pověstná tím, že do kopců skoro běžím, prostě nasadím rychlý tempo, abych už to měla za sebou a mohla se zastavit a kochat :-)

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:52

dzizisketa jj taky mi sestupy dělají trochu potíže... blbý kolena

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:54

barbucha 

No ale chtělo se mi z toho spát, MP Meri by zase omdlívala. Nebo znáš někoho, kdo z nedostatku kyslíku jásá? 

Online Potrefenáhusa
38864 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 13:58

Vilemina Nedvězí znám!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 14:00

Sweet Potato 

Já tam i spala