Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 14:13

Potrefenáhusa JJ, "nádražka" v Litoměřicích skvělá! Středohoří je krásný odkudkoli, z R7 za odbočkou na Kladno dechberoucí výhledy skoro furt. A pak z jednoho kopce u Loun, tam jsem přítele donutila zastavit motorku abych se mohla dýl kochat. A když je projíždím na kole - občas jsou tam takový úplně zapomenutý místa, jakoby z jinýho světa.

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 14:28

Potrefenáhusa a jó,  omlouvá mě stáří!

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 14:41

Isca jo, jsem chudokrevna s nizkym tlakem, nic se s tim nedela

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 14:43

MP Meri zivani potvrzuju

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 14:52

viktorka_od splavu

LLoket je vlevo, noha pravá. Chtěla jsi mi diagnostikovat mrtvici?

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 14:53

Magráta

JJá se normálně bojím, že spadnu a rozbiju si držku, tak sestupuju jak posraná. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 14:55

dynda ja dycky cestou nahoru nadavam... a cestou dolu nadavam, ze nahoru jsem sice funela, ale bylo to lepsi, nez dolu. :D nejhorsi cestu dolu jsem zazila letos v kvetnu v sest rano, kdy jsme s kamoskou lezly dolu po svitani ze Snezky. foukal brutalni vitr a my blbky misto, abychom to obesly, jsme to daly dolu po retezech. sly jsme jak podesrany, v jedny ruce hulky, druhou rukou jsme se jak klistata drzely tech retezu. a do toho prazdnej zaludek :D vlastne jediny, co me drzelo pri zivote, bylo to krasny svetlo, ktery ozarovalo krajinu:

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 14:59

Zas si přijdu mírně exotická, ale teda mě by nedostali na ňákou Milešovku, Říp, natož na něco co se jmenuje Lovoš ani párem volů, tak ten Ještěd, tam se člověk aspoň jakžtakž normálně nají, plus tam dojede autem samozřejmě

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 15:05

continuity dynda z kopce je to hrozny, potvzuju. V Tatrach ze Svišťovky k nejakymu plesu dolu, sráz pod nohama, retezy, cesta misty skoro neznatelná, fuj. Sli jsme to kvuli mne asi 2x delsi dobu. Ono teda ani nahoru to nebyl zadnej med, bylo dost hnusne, ale aspon pres mraky nebyla videt ta džuzna pode mnou. A to na zavrate nijak netrpim.

Online Janulik03
20258 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 15:06

Pred chvilou na mna vybehlo video z mostika  asi preto ze tu mate vysokohorsku turistiku. 

https://www.instagram.com/tv/B0phSbkHS3W/?igshid=ihfrnegqy1ri

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 15:11

Mutziputzi No tobe se aspon nechce, ale ja, ja bych I sla, ale absolutne na to nemam kondicku:-D.

Offline Potrefenáhusa
38864 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 15:14

Kokoska když to tak čtu, tak si říkám, proč si to člověk způsobuje a radši nejede tím autem na Ještěd...i když na Ještědu nám jednou cestou od parkoviště úplně omrzl pes, celej kožich měl pokrytej jinovatkou

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 15:22

Kokoska Já závratě nemám vůbec, ale v Mexiku jsem lezla z pyramidy po čtyřech (hlavou hore, kdyby se to blbě představovalo) a brečela jsem, spoluúčastníci zájezdu šli dolu jako po schodech a zvesela, strašnej zážitek!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 15:24
Reakce na razorblade:

to jsem rikala svymu doktorovi uz na jare, kdy jsem si tam byla pro kodein. On tvrdil, ze to by bylo mnohem horsi a ze bych i zvracela. No, uvidim, az to chytnu znovu, tak za nim zas pujdu. :D Byla jsem ale pred mesicem darovat krev, tak se utesuju, ze kdybych neco mela, tak by na to snad prisli....

​Náš mladej prodělal loni podle výsledků krve černý kašel. Jako občas kašlal, ale rozhodně ne ani tak, že by mě to zaráželo a nikdy to nebylo ani tak hrozné, že by mě napadlo ho hnát pro ATB. Takže každý průběh nemusí být tak brutální. 

Online Janulik03
20258 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 15:36

Renusatko vy tu ten kodein spominate ze ste si dali napisat, moja dr mi ho dava hrozne nerada, ale raz som j nej zrovna dostala zachvat tak vtedy bez kecov ale zdvihnuty prst bol. Ale v poslednej dobe mam pocit ze uz nezabera

jo a vysledky vsetky mam negativne na vsetko. Pripadam si ako blazon

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 15:41

Janulik03 on kodein je vlastne morfium, takze se zdrzenlivosti doktoru nedivim, ja mam ted teprve treti baleni za celej zivot. a vzdycky ho pouzivam jen na noc, abych se vyspala. a mne teda funguje vyborne, dokonce jsem se jim i slusne zfetovala, viz vyse :D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 15:43

Renusatko no ja se vcera uz myslenkove dostala do dvou fazi: 1- v pondeli se z rtg plic dozvim, ze mam rakovinu plic, uz jsem malem zacla psat zavet. 2- pred 4 tydny jsem v letadle sedela vedle cloveka z Rovnikovy Guiney, takze na me ten cernej kasel musel prsknout on - hned jsem zacala googlovat, jestli tam zrovna ted nepropukla epidemie cerneho kasle a zjistila jsem, ze tam radi asi ctyricet nebezpecnych nemoci

Offline continuity
43131 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 15:49

Mutziputzi no jo no, to je stare horolezecke pravidlo pro zlezani cehokoliv, vcetne rebriku, prikrych schodu a pyramid: kdyz nevis jak, postav se k tomu celem.

Offline continuity
43131 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 15:52

Kokoska jj, od sedla pod Svistovkou na Zelene pleso Sla jsem to natezko nastesti opacnym smerem. 

Offline continuity
43131 příspěvků moje polička 02. srpna 2019 15:54

Potrefenáhusa ja se teda pokud mozno vyhybam kopcum, na kterevede asfaltka nebo lanovka. Co je ceskych horach trochu prekerka.