barbucha jo, právěže normální rozumnej člověk s tím musí počítat, že se ty role jednoho dne otočí... že po fakanovi se nemůžeš vozit věčně (jak si někteří představujou, já to naštěstí neznám, ale.. třeba od exmanžela jo a tam jí to teda vycházelo až do konce, nechápu)
Stěžovací vlákno
A jinak si stěžuju sama na sebe - jak jsem zřítelnici neprozřetelně slíbila, že si nechám narůst vlasy, tak vypadám jako idiot a jako idiot budu vypadat ještě hodně dlouho.
Budu muset vysondovat, jestli si slib pamatuje
Doufám v puberťáckou schopnost rychlého zapomnění, resp. nepřikládání důležitosti tomu, co dospělej zrovna mele ![]()
barbucha no a nemůžeš se jí normálně zeptat?
Když se sejdou dva, co si stojí na svém, tak se prostě rozejdou. Dva smířliví se domluví. A když se to namíchá jinak, někdo to odnese.
Mirka nevím, jestli tomu dobře rozumím, ale ti smířliví teda se rozejdou, když jim to rodina vymluví, tady celou dobu tvrdíš - nebo ne?
continuity podle toho, jak to bylo napsano, to spis vnimam, ze odchazim v momente, kdy to zle prevazuje nad dobrym. To podle me neznamena, ze beru kramle pri prvnim problemu.
barbucha no a nemůžeš se jí normálně zeptat?
Ne! Bojim! ![]()
Smířlivost má jistý hranice... a dospělej, zdravej samostatnej člověk jistou výhodu - on nic nepotřebuje
No, blbý je když jsou oba nesmiřitelný, to chápu. Pak záleží, jestli jsou horší/nesnesitelnější ty výčitky svědomí, nebo ta pozice věčnýho votroka.
Uf, moje nejhorší noční můra - bejt závislá. A nevím, jak to vyřešit... nebudu si moct pustit plyn (nemáme!), ani se oběsit (v panelu?!) a ani skočit z vokna (2. patro!). Sorry za zlehčování ![]()
barbucha A já jsem sama sobě (i pod vlivem místních komentářů) slíbila, že se nechám ostříhat ... Ale přidávám se k zážitků z poslední doby (už nevím, ve kterém vlákně) a ne, nebyl to dobrý nápad. Respektive, nápad byl přínosný, realizace se tak zcela nesetkala s mojí představou. Naštěstí je případně stále možné škody napravit, ale momentálně mi chybí odvaha
.
Co?! Šla jsi nakrátko?
barbucha To naštěstí ne, tak důvěřivá nejsem
, ale chtěla jsem posunout hranice na mikádo pod bradu. No..., některé z vlasů mám pod bradu, ale tak nějak jiné, než jsem čekala a mikádo to taky tak úplně není
.
Krehutka ne presne tam.bylo napsano tohle:
Cili pokud mi vztah prestava vyhovovat, prinasi vic starosti nez radosti, vyzaduje prilis namahy ho udrzet, atd. tak jdu proste od valu, protoze me to nebavi
A toto se z casu na cas stane v kazdem vztahu, proste to zaskripe a jde to ztuha, najednou je potreba mnohem vic se snazit, aby to vubec nejak slo. Rika se tomu i krize a klidne to trva i nekolik vic mesicu. Pokud to oba zvladnou, zas to prejde a je to zas super, ale jsou lidi, co v tomto stadiu berou roha, protoze to je na ne moc usili.
barbucha tak si nech to vocko do stropu navrtat uz ted, dokud se ti neodvazi odporovat. ![]()
I kdyz ja osobne bych volila spis spolehlivy jed.
barbucha tak si nech to vocko do stropu navrtat uz ted, dokud se ti neodvazi odporovat
![]()
Zarinya jo tak pro info - doktorka naznala že to bude ono a dlabu antivirotika v maxl dávce. sympatický lékárník pravil, že to chce hodně odpočívat, jinak to nebude fungovat...
teď mě napadá, že byl mladej a šikovnej![]()
viktorka_od splavu tak preju brzke uzdraveni.![]()
Zarinya dekuju.
Takova Tilda Swinton to ma osefovany na obe strany ![]()
barbucha tak si nech to vocko do stropu navrtat uz ted, dokud se ti neodvazi odporovat.
I kdyz ja osobne bych volila spis spolehlivy jed.
V pohodě, doktůrci píšou prášky ochotně! Pokud rozeznám laxativum vod hypnotik, jsem v cajku! ![]()
barbucha Přijeď, nabídka trámů je velká, můžeš si vybrat
. Co bych neudělala pro bližního
. A s tou závislostí Tě TAK chápu. Mně se i do mateřství z tohoto důvodu nechtělo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.