Sweet Potato dnes si pustím Cimrmany :-(
Stěžovací vlákno
Sweet Potato som totalne out a spomalena. Tymto vtipom nerozumiem ![]()
Janulik03 znáš cimrmany posla z liptakova (hra vizionář)?
Potrefenáhusa som marna cimrman je tiez mimo mna ![]()
Janulik03 To nevadí, to není povinné.
Sweet Potato ja viem len ma mrzi ked tomu nerozumiem ![]()
Janulik03 Tak přijeď a uděláme cimrmanologický večírek![]()
Sweet Potato super hnes ako sa minpodari uvolnit si nejaky termin, ozvem sa ![]()
Ach smutna sprava
my sme uz ako decka pocuvali cimrmana na platni, potom na kazete a na cdckach..Skoda, že som sa nikdy nedostala do divadla, to ma celkom mrzi.
Ach smutna sprava
my sme uz ako decka pocuvali cimrmana na platni, potom na kazete a na cdckach..Skoda, že som sa nikdy nedostala do divadla, to ma celkom mrzi.
Já bydlím hned u divadla ... a ještě jsem tam nebyla, věčně je vyprodáno ... ale koukám občas na venkovní představení ![]()
MP Meri ja byla na vsem. Rada vzpominam , jak jsme se dohodli a od brzkeho rana cekali na poradove listky a s temu se pak sli koupit behem dne normalni listky. Jen si nemuzu vzpomenout, jestli od poslednich nocnich nebo prvnich rannich..
Proč? Proč se obchody rozhodují přebudovat interiéry? Vběhnu dneska na rychlý předvíkendový nákup do Tesca a pak dvě hodiny běhám jako trubka, kurvuju (dámy prominou) jako dlaždič a půlku věcí stejně nemám!! Proč? Proč???? Už tam nikdy nejdu! ![]()
Garfie nečtou parfumánii... jinak by věděli, že přeorganizování obchodu nevede ke změnám chování nakupujících v kladný prospěch (nenakupují víc), ale spíš než aby hledali to pro co přišli, radši to vzdají
Samantha No mě tohle přesně dneska napadlo, že místo abych nakoupila víc věcí (protože to je asi ten účel), nakoupila jsem míň, protože jsem tam pobíhala úplně zběsile a část věcí vůbec nenašla.
někde na zahradě mi hnije mrtvola. zřejmě ne malá.
naprosto otřesný puch.
nemůžu ji najít.
zřejmě je v porostu dýní, kam se jít nedá.
![]()
Garfie Trapný je, když to samý udělaj v naší večerce (2 místnosti o cca 16m2 každá). ![]()
RoSa
Já se takhle nevytočila ani nepamatuju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.