Zarinya taky tlapkám, já jsem na jaře sebrala plesnivou vyhozenou orchidej u popelnic, všechno plesnivý jsem ostříhala, umyla, koupila novej substrát a teď ji taky sleduju, jak prospívá, zatim má jenom listy, ale vypadá docela spokojeně
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa keď nad tým rozmýšľam, je dosť možné, že zmizli skôr po odnesení celého odpadu, vrátane recyklovaného, kde bolo pár plechoviek od piva... Odniesli sme to naraz všetko, aj s tým kvetináčom, tak som si to spojila s tým. Mám nový kvetináč, s mätou a rozmarínom, tak uvidím, či sa nejaké mušky objavia.
Zarinya Zkusilas ho dát do vody? Třeba by “dozrál”. Orchideje k řezu se taky řežou brzo.
Sweet Potato On se jen nalomil.....je pripnuty skripcem a ja cekam, ze se zazracne uzdravi. ![]()
![]()
Zarinya Třeba jo, orchideje jsou držáci.
Sweet Potato Kdyz si neco moc prejes a mas ciste srdce..tak prijde zazrak!!!![]()
(Pratele,Joey a jeho uzdraveny kreslo)![]()
Ako sa zbavím zatekajúcich hlienov, začínam nepríjemne kašľať, chorá nie som, som alergička, za tie hlieny vďačím alergii, antihistaminiká mi akosi tento problém neriešia. A tak kašlem a kašlem...som z toho unavená, nevyspatá. Nemá niekto rovnaký problém?
Zarinya ha a Joey mozno bude mat mat pravdu
ja som jednu tiez nalomila a pripla skripcom a zije a kvitne. Teda neviem dokedy lebo furt daco prelievam a uhnije ![]()
A když to řiká Joey, tak to prostě musí být pravda.
Mrakoplas dalas mi nadeji.:-)Sweet Potato ![]()
Zarinya Já jsem takhle nalomený stonek v práci prostě slepila lepicí páskou a rostlo to vesele dál.
Zarinya to bych zkusila omotat normálně paskou. Mamce takhle kvetla v pohodě dál.
milacka Konvicku jsi zkousela? Mne to pomohlo.
milacka bud konvicku, alebo ja teda dlhodobo beriem sinupret.
Mám na poště rekomando. A ještě mám na poště dobírku. Je fajn, že se to takhle sešlo.
Jenže každé na jiné poště.
Rohlík mi tu nechal cizí tašku beze jména místo naší. Tu naši dovezou, tu cizí si mám nechat. A jako samozřejmě tam není láhev vína, dobrý sýr a hovězí svíčková, ale hromada divných jogurtů a stoh čokolád Milka s Oreo sušenkami ![]()
Pinot Noir tak jim to vrat, kdyz nevis, co s tim...:)
Pinot Noir Bych se klidne obetovala a toho stohu te zbavila :-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.