Nestiham cist tak nevim jestli to sem uz nekdo nepsal. Zemrel Peter Lindenbergh ![]()
Stěžovací vlákno
Pinot Noir nam se taky jednou stalo, ze nam privezli cizi nakup. Slo o shodu jmen, nahoda jak blazen, ze dotycni objednavali na stejnou hodinu jako my. Z rohliku se desne omlouvali, ze se to stava maximalne jednou za 10 let, tasku briskne vzali a jeli pro tu nasi. Byli hrozne rychli a az pak nas napadlo, ze jsme to klidne mohli nechat byt, pac ty nase nakupy byly skoro identicky;)
Gatita no, s nákupmi je to ešte dobré, mne raz rozprával kamarát, čo riadi sanitku, ako ich raz z centrály omylom navigovali na totožné meno o blok vedľa.
Chcela som si niečo pekné kúpiť ako odmenu za autoškolu, ale zistila som, že asi vôbec nič momentálne nepotrebujem ![]()
![]()
Wanda von Dunajew nějakou pořádně drahou a pěknou vlnu!!!
Potrefenáhusa To by šlo!
jediný problém je, kedy sa dostanem k tomu z nej niečo upliesť... ![]()
Wanda von Dunajew to se nezkazí!
Potrefenáhusa Pravda... a ja sa rada na tie klbká aj len tak dívam, ale to je skôr priznanie ![]()
Gatita Chlazenou tašku prý zpět vzít nemůžou. Ty hrozný čokolády pošlu synovcům, jsou ve věku, kdy zbodnou všechno, divný jogurty ochutnám, Pribináčky nabídnutí synovi, ale asi to neprojde, neb nejsou kakaové ;)
Pinot Noir Třeba se zjistí, že Ríša nadevše miluje Milku s Oreo sušenkami a je ochoten z ní přibrat dvě kila. ![]()
Pinot Noir kakaovy pribinak nicmoc, ale bily s vmichanym grankem (hodne!!:-) granka![]()
Přijel zámečník namontovat zábradlí na terasu a sdělil mi, že v zinkovně mu jednu část ztratili ![]()
Samosebou tu, která vede do ulice a pod níž jsou asi 4 metry hlubiny. Takže furt nemůžu mít otevřené okno na terasu ![]()
viktorka_od splavu Kakaový Lipánek či pribiňák je jediná věc, kterou dlouhodobě jí.
Aranel Proužek jsem mu dala, ale okousal jen čokoládu a sušenky odpadly
. Samozřejmě s tím pěkně naprasil, takže zůstaneme radši u čisté čokolády ;)
Pinot Noir ja myslim, ze ty dreky detem chutnat budou..
Syn ted ji strasne - parky, rizky (tam aspon kupuju dobre maso), sladke,slane smazene...Ale JÍ! Jak pred mesicem nejedl nic (jakoze opravdu kaloricky prijem nula nic denne - 2 kolinka a osminka jablka), tak ted si nechava pridat a chodi za mnou, ze ma HLAD! A zda se mi, ze i trochu povyrostl. Vubec nevim, jak to je mozny, ani nemusim u vecere delat policajta. Jen teda kvalita jidla sla dost dolu, jak varim,co si rekne..
Pinot Noir ja myslim, ze ty dreky detem chutnat budou..
Syn ted ji strasne - parky, rizky (tam aspon kupuju dobre maso), sladke,slane smazene...Ale JÍ! Jak pred mesicem nejedl nic (jakoze opravdu kaloricky prijem nula nic denne - 2 kolinka a osminka jablka), tak ted si nechava pridat a chodi za mnou, ze ma HLAD! A zda se mi, ze i trochu povyrostl. Vubec nevim, jak to je mozny, ani nemusim u vecere delat policajta. Jen teda kvalita jidla sla dost dolu, jak varim,co si rekne..
Pošpinila som si svoje krásne biele šaty curry omáčkou ![]()
Zemřel Jaroslav Weigel ![]()
Bowle jo ![]()
Bowle
Ten novej už se nezakecal.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.