Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 07. zaří 2019 08:48

stes jojo a vanu umyva ten co sa chce kupat, nie ten co z nej vylezie

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 07. zaří 2019 08:57

999 v sousedním článku je o úspěchu z Lidlu a jeden bod úspěchu je nepremistovat regály...

jako mne to třeba přijde logicky, ze když jdu pro jabka, tak nekoupim lentilky, i když jsou na jejich místě 

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 07. zaří 2019 09:04

Janulik03 přesně

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 07. zaří 2019 19:02

999 

běžných produktů, ať už jde o kečupy, nápoje, jogurty, nebo těstoviny. Netají se ani tím, že jedna značka může být dominantní. Spoustu produktů ve zmíněných kategoriích se řetězec také nově snaží začlenit pod vlastní privátní značky a chce je nabídnout levněji a bez známého brandu na obalu, čímž si zajišťuje větší marži. 

Ha ha. Nejen vyšší marže, ale hlavně podvést váženého zákazníka, kterej se vyhejbá Burešovejm výrobkům jak čert kříži! Schovaj to pod značku tesca, a seš nahraná... o důvod víc tam nenakupovat.

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 07. zaří 2019 20:12

stes To neresis, protože to nemáš doma. Přijet na vymennej pobyt a řešit budeš. Já teda taky neřeším, poněvadž by to bylo dnes a denně, ale jednou za čas ve mně bouchnou saze a pak to jede, nebo si tak zoufam pro sebe, ale k ničemu to není....

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 07. zaří 2019 21:06

Karja musim říct že s tebou hluboce soucítím, přes to, že sama dost kašlu na nějaký správný ukládání čehokoliv, a fakt zastávám postoj "žij a nech žít", ale vždycky si vzpomenu jak si ten tvůj volnomyšlenkář prostě bez ostychu vezme tvoje rukavice, však co, ty můžeš mrznout, když si svoje poztrácel... stejně jako ta (jinou přispěvatelkou občas zmiňovaná) opora rodiny, co klidně odjede do práce druhým autem, ve kterém je autosedačka pro dítě... tyhlety bezohlednosti mě míchly strašlivě a naštěstí už je doma nemusím snášet.

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 07. zaří 2019 21:31

viktorka_od splavu :-DTo tehdy byly rukavice moji segry bych rekla, jako moje ci jeji jediny by si nevzal, ale nejaky plonkovni to neni problem. Treba ponozky uz si kupuju dost ujety, aby ho to nelakalo. Ale proste nektery lidi jsou poradny a maj ve vecech poradek a nektery jsou proste hrozne neporadny, me to nekdy hrozne ubiji, protoze temahle poponaskama a uklizeckama ruznejch drobnosti si myslim pozabijim za den hroznyho casu a energie, navic jsem jedina, kdo to dela I po diteti, ze jo. Takze se mi to furt a furt nasobi a nemyslim si, ze by se to nekdy zlepsilo, ono se to totiz za ten cas souziti se mnou spis zhorsilo!

49351 příspěvků moje polička 07. zaří 2019 21:38

Karja no, vždyť. jedna věc je nepořádnost, to je prostě nátura.. ale bezohlednost nejde dlouhodobě snášet

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 07. zaří 2019 21:47

viktorka_od splavu Ja bych slovo bezohlednost nikdy nepouzila, tj. podle me delat neco schvalne ku vlastnimu prospechu a jaksi vedet, ze to tomu druhymu nejakym zpusobem ublizuje.

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 07. zaří 2019 22:26

viktorka_od splavu neporadnost není natura, ale prachobycejna lenost. Nesnesla bych to.

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 07. zaří 2019 22:34

Tak Betty Hele ja si to nemyslim, ja mam I neporadnyho tatinka a jako on furt neco dela a pracuje, ale furt! Dela I ty ,,domaci prace,, jen u toho furt neco trousi, zapomina, nedodela do konce, zacne novou cinnost a tak. Jako tam prave taky vidim, ze se to roky nelepsi:-D:-D. 

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 07. zaří 2019 22:49

Karja taky se říká, že líní lidi jsou pořádni.  Asi na tom něco bude.  Ať se ti daří.

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 07:09

Tak Betty Jo asi jo, takova ta nekonecna cinnorodost bude asi v tomto ohledu nejhorsi:-D:-D.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 08:18
Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 08:53

Karja 

Hele nemůžeš mít všechno - to jest volnomyšlenkářskýho pohodáře a pořádkumilovnýho pedanta v jednom! Buď ráda že seš ráda

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 08:56

Jinak... věřily byste tomu, že mi právě zdechnul ten hybridní malej noťásek, kterej mam přesně dva roky a jeden měsíc?!

Prostě nejde zapnout, na tlačítko nereaguje... se fakt poseru. Kurvítko načasovaný teda luxusně!

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 08:57

barbucha Jo, zas se po mne nic neocekava, ze jo:-D. Mamky rodina je desne poradna a tam po mne mlcky vsechno opravuji, ja mam strach tam ohrat I parky:-D

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 08:58

barbucha Ja mela po roce a pul velkou opravu pracky za 15 tis. V prosinci vyprsi zaruka, myslim, ze pujde do vecnejch lovist nejdyl v unoru. Desny dneska toto.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 09:05

Karja 

Já si u pračky zaplatila (na naléhání toho pepíčka co mi ji přivez, takto tedy znalce a odborníka, kterej asi ví...) tu prodlouženou záruku... což mimochodem pokládám za slušnou sviňárnu taky anžto to zvyšuje cenu docela znatelně... tak snad vydrží dýl. Ale sere mě to teda značně, vždycky si vzpomenu jednak na starou tatramatku která by prala doteď, kdybych ji nevyhodila... a taky na vysavač babičky, kterej dostala jako svatební dar a sloužil jí daleko za zlatou svatbu Hnus! Jestli hodlaj všechno dělat jako zboží krátký spotřeby, tak ať to teda stojí stejně jako tričko z háemka!

49351 příspěvků moje polička 08. zaří 2019 09:07

Tak Betty ja jsem excelentni lenoch a poradna teda nejsem:-) na sve blizke ale myslim a beru na ne ohled - pokud jim na necem fakt zalezi, nebo bych jim svou nedbalosti zpusobila potize, tak se na to proste soustredim a (vetsinou;-) udelam co je treba. takzvana zapometlivost spociva z velke casti v tom, ze je mi to fuk, kaslu na to... = bezohlednost.