Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 13:21

rasaNori Noo,jako ja se snazim nevylitavat jako ,,nektere detI treba poznaj nasranost, ale moje udela ,,uaaa uaaa vzbudila jsem zajem to je sranda,,. Je to jen obdobi, za chvili to pochopej:-D:-D

viktorka_od splavu No je fakt, ze domaci kocku aby byla doma bez nas jsme nikdy nemeli, to clovek nevi, co se doma deje:-D

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 13:53

viktorka_od splavu Jsem ráda, že naše kočka už na linku naskočí, jak stárne, tak na to kašle a plyn by si asi taky nepustila .

Jak se to poušti na desce, tak mi to naštěstí nedělaly ani děcka, ještě to má i pojistku, že to bez plamene vypne. Jednou na chalupě ale dcera od kámošky otočila všechny knoflíky na plynovém sporáku a zjistili jsme to asi minutu před odchodem z domu. Kdyby jsme odešli, tak nejlepší zábava děcek při příchodu bylo zvonění. Mohli jsme být bez chalupy.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 17:41

Stezuju si, ze mi v posledni dobe nejak nic nesedne

Vcera mi prisel ten sedej svetrik do vecka, tak jsem se tesila, ale pojede zpatky! Nahore se pne a dole visi jako beztvarej pytel. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 18:11

viktorka_od splavu náš kocour si varnou desku zapnout umí, taky dávám případně hrnce mimo plotýnky...je to indukce, takže samotné zapnutí nevadí, akorát to začne pískat, že na tom nestojí hrnec.

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 18:20

Mohučanka jj u nás taky, resp nepíská, ale vypne se. ono i s prázdným hrncem mám vyzkoušeno že jak se přehřeje, vypne - ale riskovat to radši nebudu. zas nastrkat to do myčky není takový problém, naštěstí. ale třeba plech s buchtama schovám raděj do (studené) trouby

Offline Sweet Potato
40371 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 20:36

Kočky to zapnout umí a já se dnes mohla vzteknout, že s prstama od mouky a od těsta to nezapnu.

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 11. zaří 2019 08:02

Sweet Potato No tak na co máš kočky?

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 15:42

Achjo Vracim se domu se sluzebky, nemam klice od bytu, na hotel jsem volala a nic. Tak trnu strachy, jestli budu k tomu vsemu jeste vykradena

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 16:00

Lama_z_Lana Urcite nebudes! To si rikam pokazdy, ale rikam si, kde by si kdo spojil klice s adresou a hlavne, maj mi vubec co ukrast???

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 16:02

Karja no ja se bojim, ze jsem nechala v zamku prave

V lepsim pripade jsem je vyhodila, pac jsem pred nastoupenim do auta sla s odpadem.

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 16:04

Lama_z_Lana Noo hele, ja myslim, ze te rozhodne nikdo nevykradl, sazim 100,- Ono takovyhle blbosti jako nechat klice v zamku vetsinou skoncej tim, ze ti je nekdo uschova a tak;-).

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 16:06

Karja no za to se ted modlim, ze treba sousedka si vsimla...achjo....jeste navic tcime v zacpe...achjo, achjo

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 17:00

No ty vole jako se fakt poseru! Od nedele klice v zamku jako by se nechumelilo. Neztratilo se vubec nic. Uf. Tomu rikam z prdele klika, fakt...jdu si dat panaka a koupit novej zamek.

Ps, sorry za to vyrazivo, ale proste ty vole...

Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 17:04
Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 17:09

Lama_z_Lana :-D:-D V jakym bydlis patre? Urcite kolem toho musel nekdo chodit.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 17:11

Lama_z_Lana 

Jako trochu si něco myslím o sousedce / sousedech, ale jinak skvělý, mazej do jinýho vlákna!

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 17:13

Karja jako ve 3, ale my to tu mame trosku jiny, z hlavni chodby, kde jsou i schody, vede pavlac. Ale za mnou jsou jeste dva byty, takze kolem toho fakt nekdo chodil celej tyden. A navic je tam  idet z protejsi pavlace

No jako krava jsem, no ale v zivote se mi to nestalo

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 17:14

Lama_z_Lana Mne neprijde, ze jsi krava, mne prijde zvlastni, ze ti to nekdo neschoval a nenapsal vzkaz nebo tak neco....Skoda, ze se ti to prodrazj ted tim zamkem no;-//

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 17:20

Karja jako, ja bych to tak udelala, kdyz by to tam tahle viselo vic nez treba den, zazvonila bych nebo neco..navic musej vedet, ze nejsem doma  kdyz nemam pred bytem zaparkovany kolo.

Ake tak za to mozna muzu taky sama, neb se sousedy vubec neznam nemame tak zadny "vztah", tak chapu, ze je jim to fuk...