Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 07. října 2019 17:50

Lamicka Tak u nas spadlo na fungl novou dubovou podlahu podlaharum kladivo, der bylo asi pet, ale postavili se k tomu celem a tu mistnost celou preskladali a casti s dirama vymenili. Ovsem po nich prisli pat a mat, co nam montovali dvere, a ti na to same misto vylili nejaky tmel  Zachranil to muj muz, mel doma cosi, cim se ten tmel da, nez zatuhne, vycistit. 

Dikybohu, ze tuhle cast stavby uz mame za sebou

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 07. října 2019 19:14

Myrtila no je teda taky síla... tak hlavně, že to dobře dopadlo. Ti podlaháři byli slušní, švagrové zničili řemeslníci dlažbu a ještě se hádali. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. října 2019 19:40

Pinot Noir 

Cihla do vany je vítěz! Můj největší zásek byl kus masa z mrazáku rovnou na plovoucí podlahu, to byl slušnej kráter.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 07. října 2019 20:02

dynda A tu UL o masu z mrazáku na hlavu jorkšíra jste neslyšeli? Joo copak vana....

Offline Tak Betty
6133 příspěvků moje polička 07. října 2019 20:17

Tak já za mlada u tchánů vyndavala talíře ze skřínky a celý horní díl kuchynský linky se vyrval ze zdi. Nahoře byly květináče s kytkama. Všechno nádobí i s kytkama se zřítilo do nedělního oběda. Stalo se asi rok po svatbě.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. října 2019 20:23

mne zas upadla zehlicka...taky nechala zarez.

Tak Betty to cekalo na tebe,tedy

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 07. října 2019 20:42

Karja 

Mojí mámě vypadlo kuře z mrazáku a přerazilo jí kosti v nártu. Měla pak sádru. A mému muži spadlo kladivo do záchodovém mísy. Nejhorší bylo sehnat stejný typ mísy

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. října 2019 20:55

Co mi to tu robíte, zaciname prerabku, zase to bude nakazlive

Tak ja si tu mega drahu drevenu plavacku teda rozmyslim a supnem tam nejaky vinyl

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 07. října 2019 20:58

Zarinya Mé kamarádce upadla žehlička tak šikovně, že se jí špičkou zabodla do nártu. Hodně blbej úraz.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. října 2019 21:02

Sweet Potato au,to tedy.Moje taky letela spickou,ale nastesti tam noha nebyla.

Ale nekdy clovek v reflexu to chytit/zachranit udela daleko vic skody...to bych mohla vypravet.

Fakt lepsi nechat letet a uskocit.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 07. října 2019 21:02

Taky jsme si poškrábali novou podlahu. Stěhovali jsme skříňku pod TV a ona měla  zespodu nějaký vyčnívající šroub či co a udělali jsme asi 15 cm rejhu pěkně v místě, kde se to nedá nijak schovat. podlaháři to slíbili rozleštit, takže přesně to místo se leskne jinak než zbytek podlahy a je to ještě nápadnější. Už je to víc než 10 let a pořád je to vidět.

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 07. října 2019 21:26

Lamicka Ti podlahari byli jinak vyborni, jako celek jsme s nima byli moc spokojeni.

Zato ti od dveri, to byli fakt koumaci, mimo ten tmel na podlaze od nej jeste zamazali novy drez, to jsem musela i odpad rozebrat, abych ho z toho dostala, pak nutne museli vyzkouset nas hasici sprej, a pri tom si ho jeden z nich nastrikal do oci, a jako bonus nam tu nechali veskery odpad vcetne obalu od svacin, ktere jsem teda nasla po cuchu, protoze krabicky od rybiho salatu po par dnech uz docela zavanely. Jako dvere dobry, pekny, ale tu montaz jsme si s nima teda uzili

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. října 2019 21:57

Karja 

Tu neznám, ale ať už se to stalo nebo ne, nemohl to přežít.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 07. října 2019 23:01

Karja já znám jen tu povídku o skopové kýtė použité na hlavu manžela :) Předmět doličný pak sežrali policajti, aniž by tušili.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. října 2019 23:39

Ještě že už máme po rekonstrukci...

Kokoska já znám povídku o manželovi zabitém ledovou sochou. Po činu manželka pustila topení a kousky tající sochy nalámala policajtům do drinku.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 07. října 2019 23:58

Dalia Dali, dočítám to tu se zpožděním, a už asi není co dodat. Snad jenom to, že kdo nezažil na vlastní kůži ..... Takže - Ty nemusíš nic! z toho, co Ti budou jiní (a věřím, že s dobrými úmysly) radit. Ty jenom můžeš, když budeš chtít!

Tvým výčitkám, že Pepíkovi přiděláváš starosti o nemocnou mámu, rozumím, ale nenech se jimi zdeptat úplně.  Po chemoterapii nejsou na hrdinství síly ani nálada. Věřím, že dnes už je o trochu lépe a zítra bude ještě o fous snesitelněji. A až se Pepík vráti z nemocnice, řekneš mu, že je Ti lépe  - a nebudeš muset lhát.

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 08. října 2019 07:50

@Dalia Taky teď dočítám se zpožděním. Pepík bude za chvíli doma! Přeju Ti, ať je Ti co nejdřív dobře. A k těm úrazům a pádům, v pátek jsem si na ulici za chůze četla v mobilu (což teda normálně nedělám, páč jsem rozumná paní po padesátce) a vrazila hlavou do sloupu. To byla pecka, že jsem myslela, že je po mně. Ale třeba jsem někoho kolem pobavila

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 08. října 2019 07:59

Vcera jsem muzi rikala, ze dnes delam z domu, takze nechame male dite doma s rymou a on na to do rana zapomnel a vzbudil ho do skoly?

(Ona je schopna spat i do desiti a vzbudit ji neni nic jednoducheho). 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. října 2019 09:30

No...mne jednou do vany spadla deska s obkladackama (za ni jsou meraky atd), kterou tam absoulutne fusersky pridelali - zapomneli na jeden magnet. Vana z laminatu, takze prorazena...no ale sedet zrovna v ty vane ja, tak mam diru v hlave. Nastesti to slo spravit a nemusela se menit cela vana. Akorat jsem tam teda tu desku odmitla vratit, tak je pres diru prelepenej plakat s Darth Vaderem

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 08. října 2019 10:15

Moje 70 létá teta jednou něco kutila na autě a ta přední kapota jí spadla na hlavu tak blbě,  že ji trefil ten háček,  za který to drží.  Krve jak z vola.  Ona si na to plácla ručník,  zavázala šátkem,  nasedla do toho auta a jela na pohotovost do Brna.