Dali, i když nesmírně zkoušíš, Ty jsi máma, Ty by jsi měla zatnout zuby a být před svými dětmi hrdinou!. Kvůli nim, jejich klidu...
největší blábol
Dali, i když nesmírně zkoušíš, Ty jsi máma, Ty by jsi měla zatnout zuby a být před svými dětmi hrdinou!. Kvůli nim, jejich klidu...
největší blábol
Miru minule jsem se drzela, ale tohle jsou fakt strasny reci... Kdyz moje mama byla nemocna, tak delala hrdinku a vzdycky bylo vsechno horsi, protoze z toho byla jeste vic vycerpana. Kdyz jsem pozdeji zjistila, co ji opravdu bylo, tak jsem byla rozlobena, ze nam lhala. Deti nejsou blby.
Miru ja se tvym prispevkum vetsinou zasmeju a rikam si, ze lidi jsou ruzny...ale tohle uz neni legracni, tahle tvoje rada je spis na par facek.
Dalia drž se a neboj, syn to určitě zvládne, už je velký a máte se navzájem...
Miru no tvl
jako určitě to myslíš dobře, ale proboha přemýšlej trochu, než napíšeš něco takového...
mam chut zopakovat svou nedavnou otazku ![]()
Dalia Klid, ono je to vždycky horší pro toho, kdo zůstane doma a má pocit, jak to jeho robátko někde strádá. Houby, má tam péči a jak je vidět, je v pohodě, určitě taky ví, že je to i nutné a dobré i pro vás a už je dost velký na to, aby to vydržel. Vám držím palce, ať už je všechno v pořádku.
Ven s tím, ať nechytíš migrénu.
Miru a až ta matka, co celý život byla v pohodě a statečná a výkonná a veselá, zestárne? Má se tiše vytratit dětičkám ze života, aby neviděly, že už nezvládá a potřebuje pomoc? Aby to pro ně nebyl takový šok, že i mamince někdy nemusí být dobře a potřebuje si ulevit?
Miru jako ne uplne male (ale porad jsem byla technicky dite, +_ ve veku Daliina syna), mi onemocnel dedecek na rakovinu prostaty ( a zil s ni pres deset let). A muzu rict, ze nic nebylo strasnejsi nez poradne nevedet jak mu je a co mu presne je. Dospeli si porad neco septali a nam nikdo nic poradne nerekl, aby nas chranili. Rikali jsme si se sestrou, co ktera kde zaslechla, abychom vedeli alespon neco.
Moje matka tak moc dělala statečnou.. až tu trombózu nějak nezvládla přechodit. Mně bylo 12 a bývala bych byla ocenila, kdyby mi nelhali. Fakt to nefunguje.
Dahllie drž se ![]()
Jo.. ad moje lepra.. diagnózu mi udělala paradoxně dětská doktorka po telefonu. Růžová pityriáza... nebo tak nějak. Těší mě, že je to nemoc mladých dospělých.. jsem mladá, hurá. Stále to kur***y svědí. To mě netěší.
Nikde nepíšu o zatajování informací ohledně zdr. stavu, nebo přikrašlování, zlehčování situace.
Mám na mysli to, že velmi nemocný člověk asi jinak komunikuje, bude komunikovat(svěřuje se svou bolestí, strachy, pochybnostmi, atp. ...) se svým partnerem, se svou kamarádkou, se svými rodiči a jinak, podle mě se svými dětmi.
Podle mě svojí nejlepší kámošce nebo svému muži, že mi je strašně, že bolestí sotva dýchám, říct můžu, musím..., ale svému dítěti to sdělím asi trochu jinak. Co on, byť věkem starší, pořád dítě..? Vidí samo, že je máma hodně nemocná, a každé dítě si přeje, tak rádo by mámě nějak pomohlo, ulevilo, aby jí bylo lépe, uzdravila se...
Chci říci, že dospělý plno věcí zpracuje lépe než malé dítě, dítě(bez ohledu na věk) nemocného rodiče.
Ale jestli Vás moje příspěvky tak pohoršují(přestože jsou slušné, myšleny v tom nejlepším), nemusíte je číst. Pokud jste přesvědčeny, že jen Váš úhel pohledu je ten správný.
Miru ja tvoje prispevky dost preskakujem, niekomu to vyhovuje takyto postoj, mna to rozculuje. Chapem asi ze to nemyslis zle, ze vlastne si taka viac ezotericky zalozena a ide to uplne mimo mna. Ale ked to podas ako radu dost to rozburi hladinu. Pravom
Miru no ale to je oněčem jiném - jasně, že manželovi třeba řeknu, že je mi zle od žaludku, bliju jak alík a celou noc jsem lítala na WC, kdežto malému dítěti řeknu, že mě bolí bříško. Ale nemusím před dítětem dělat, že mi nic není a nebudu s ním celý den blbnout, zpívat a tancovat. Ten původní příspěvek vyzněl "zatni zuby, dítě nesmí nic poznat".
Klukovi je 15, nedělej z něj blbečka. Jejím dítětem bude i v padesáti... Proč by vlastní krev, nejbližší příbuznej, měl mít míň porozumění pro matku, než v podstatě cizí osoba?
A ty nemel nesmysly
buď ráda že je o Pepíka postaráno a ty jsi v bezpečí. Tu chvíli to vydrží a zcela určitě chápe, proč tam je.
dynda amen
Miru tohleto "nemusite to cist" je strasne klise. Davas to do verejne diskuse, takze to lidi logicky ctou a reaguji na to a zrejme i nadale budou. A ten puvodni prispevek vyznival uplne jinak.
jinx
Ven s tím, ať nechytíš migrénu.
mozna bych to nemela cist, se mi jeste vyrazi ekzem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.