Zarinya co, ten šutr na autě nebo aktualizace?
Kluk stihnul jen dvě čárky, když se o tom neví, není to vidět. Málem jsem mu tu pazouru urazila, tak kamínek upustil. Auto bylo asi půl roku nový a tehdy ještě neposkvrněný.
Stěžovací vlákno
Zarinya Tak vy máte nové auto, my máme vždy po někom a většinou na chvíli, takže je to jedno. U tohodle jsem se vyloženě radovala z těch oděrek, co mělo, protože ty moje se tak ztratěj:-D A celkově moc nepěstujeme vyvoněná auta, vevnitř to max. vysaju a to ještě jen na sedačkách, zvenku jsem ho vlastně kromě skla ještě nikdy nemyla....Však v tom kolikrát něco stěhujeme, přítel jezdí na ryby...Kdybych měla něco nového a nablejskaného, tak by mě to štvalo, to je jasný.
Kokoska Koukám, že je všude stejný......
Kokoskajasneze sutr![]()
Moje nejlepsi kamaradka jela teste po ridicaku a predjelo ji auto, ktere nahle zpomalilo, tak dala blinkr, zkontrolovala zrcatko, presne jak ji ucili, predjela. Auto ji znovu predjelo, zpomalilo... oni to byli policajti, kteri ji uz poprve chteli zastavit
.
Karja jo to chapu,ale vis me na tom nejvic stve,ze ja nikdy nikomu auto neponicila,zkratka si davam pozor a lidi jsou proste taak bezohledny,ponici ti ho schvalne i nechtene a i presto ujedou....proste hnus fialovej.
Zarinya A tak muze se stat, ze si nekdo nevsimne, ale samozrejme zalezi na rozsahuJa ted mam vepredu zelenej lak na modrym aute, nepamatuju si, ze bych neco lizla, a je to fakt misto, ktery odpovida, ze jsem lizla ja druhymu ne on me.Ale mas pravdu, ve vetsine pripadu si ostatni vsimnou a je jim to ukradeny
Kokoska ;-)
Kokoska tak tohle je situace,ktere se proste stavaji,ale kdyz prijdes k autu a ryha odzadku az ke predku pres cele dvere
,v noci na tebe zvoni sousedi,ze vsem v ulici ukopli zrcatka,![]()
ze nechas u znamych ve dvore auto kdyz jedes na dovolenou,vratis se a na haupne dira
,prijdes v parkhausu a promackle dvere a nikde zadny listek![]()
bych vrazdila.
Zarinya to je síla, to teda fakt na*ere.
Kokoska nejhorsi na tom je ta bezmoc,ze se proste nekdo vyradi na tvem aute je nedohledatelny a ty se muzes akorat vztekat a calovat....ke konci uz jsme to ani neopravovali,ale nasr....sem byla kdykoliv sem to nase auto videla.
Máme bílou Fabii a když muž dostal pokutu, policajt do kolonky "barva vozidla" napsal šedá. Tak s ním muž rovnou zajel do myčky.
razorblade Nene ![]()
Já jsem začala mýt auto poměrně nedávno, když u nás ve městě instalovali nové ruční myčky. Do té doby maximálně tak jednou do roka, po zimě, když jsem jela do města a měla víc času, což se moc nestávalo.
Dneska se stavím v myčce kdykoli cestou okolo a za 20, 10, 20 a 10 Kč a 10 minut mám auto umyté a navoskované. Boží! Jezdím čistým autem! ![]()
Karja Ty máš teda šťastie. Keď ťa nezastavia policajti tak ti zas niekto ničí auto. Naše zatiaľ bez známky poškodenia, ale viem, že ako o u píšem tak si to privolám. Zanedlho idem na Slovensko, očakávam po ceste aspoň 4 hliadky ale tomu poškodeniu by som sa chcela vyhnúť :D
Nasi maj ve vchode hroznyho magora, kterej neumi parkovat. Uz trem sousedum naboural auto. A kdyz uz zaparkuje bez toho, aby vam auto odrel, tak si pekne s gustem otevre dvere a vrazi je do tech vasich. Jeho manzelka je to samy. A kdyz je poprosite, aby otevirali dvere opatrneji, tak vas jeste sprdnou. Vsichni sousedi proto pri parkovani hrajou cernyho Petra, kdo prijede posledni parkuje vedle nej![]()
Moje auto tiez vyzera tak Pouzivane, ehm. Este ked som parkovala v byvalej firme, chodili tam nakladne auta a to niekedy potom skrkli niekomu auto pri otacani. Doma parkujeme pred domom, tam je to bezpecne. Ale ked som si vzala muzovo vacsie tak hned pri pozdlznom parkovani som akosi neodhadla ze je vacsie dlhsie vyssir a skrkla ho. Vtedy ma to dost mrzelo prave ze nebolo moje.
u nas neni na vyber, v nasi ulici se parkuje velice specialne, a to ve 2 radach. Normalne auta bok po boku a pred tim podelne odbrzdeny. Takze otukavani je nedilnou soucasti toho, aby clovek mohl vyjet. Fskt super to bylo v tehotenstvi, kdy sem s brichem posouvala velky SUVcka, abych mohla vyjet:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články