Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. října 2019 21:09

stěžuju si na psycho pracovní týden.

teď (!) mi volala kolegyně další jobovku. to se zas nevyspím, budu na to myslet, co s tím uděláme, a kolik na tom proděláme. řeším několik nepříjemných kauz, které pořád nemají konec, jednám s lidma, které mám chuť odeslat do dalekých krajin, zítra mě čeká zřejmě mega hnusné jednání (už mám za sebou dvě kola a psychicky mě to dost vyčerpalo), a nikde žádné světlo na konci tunelu. mezitím mi stojí neskutečně moc práce, kterou mám dělat v rámci pracovních příprav na vánoce, a nemám na to prostě čas :/ omg, chci odjet do normandie.

Online continuity
43032 příspěvků moje polička 17. října 2019 21:32

Jiná Realita spucitim, u nas taky hruza a kdyz jsem se dnem propracovala az k lekci anglictiny, na kterou jsem se tesila, tak lektorka zacla o tom, ze mela doma tezky tyden a pak z ni vypadlo, ze nevlastni syn ma nador na mozku (blbe zacal mluvit v pondeli, dnes uz je po operaci, nicmene nepovedlo se to vyndat cele.) A donesla si tema humor, protoze jeji muz je skot a vtipkuji cele dny a jeho starsi syn pry dokazal glosovat i tohle. 

Ja si ty pracovni problemy moc nepripoustim, dost to po mne tece, ale jsou tam kolegove, co melou z posledniho. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. října 2019 21:49

continuity tak nějaké osobní problémy týkající se zdraví rodiny už ani neřeším, na ty jsem už prostě rezignovala (momentálně čekáme, jestli otec vydrží doma z nemocnice déle než týden, rekord má jeden den, resp. ještě ten samý den zpět, celkem asi pět měsíců na intravenózních atb), matka si ke všem zdravotním problémům zlomila kostrč (protože spadla v obýváku ), takže nemůže nic moc dělat, na zahradě rytí, já mám koleno v háji, takže zahradu zazimuje asi pes, ten je jedinej zdravej. dokonce i kocour je nemocný

lektorku lituju, tady kolem je to rakovinová hrůza, další kolega, který ve firmě pracuje snad 25 let, má taky rakovinu, tento týden mu vyoperovali hlasivky :( pořád na něho myslím, byl to skoro "firemní inventář", nikdy by mě nenapadlo, že tu nebude až do důchodu, a teď je už jisté, že i když dopadne léčba dobře, už se nevrátí. 

Online continuity
43032 příspěvků moje polička 17. října 2019 22:14

Jiná Realita

Tlapkam, vykasli se na to, co neni dulezite. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. října 2019 06:28

(máte prosím tip na dobrú čistiareň kobercov v Prahe?) 

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 18. října 2019 07:35

Jiná Realita v te praci se to nekdy tak blbe sejde, drzim palce. Moje soucasna prace nastesti (na rozdil od te predchozi) vetsinou zas az tak stresova neni a mam ji rada, ale ted se to taky nakupilo - navic jde o dost necekane, nestandardni a nerutinni ukoly, coz bych i vitala, kdyby mi nestala bezna agenda. Sotva se plouzim, striham metr do materske a nemuzu si ani dovybrat dovolenou, protoze deadliny. Do toho ma dite rymu a slozite resim hlidani.  vlastne je vsechno uplne v pohode, jsou to jen takove banality, kdyz zvazis, jake prus.ry se deji lidem kolem, ale zkratka clovek ma nekdy dost.

Offline Pinot Noir
29864 příspěvků moje polička 18. října 2019 10:39

Jiná Realita Soucítím a kdyby to šlo, poslala bych ti nějakou pozitivní energii. Ale na rytí se vyser

Offline Tak Betty
6133 příspěvků moje polička 18. října 2019 10:41
Reakce na paktofonika:

(máte prosím tip na dobrú čistiareň kobercov v Prahe?) 

​stala se nenadálá kalamita?

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 18. října 2019 11:12
Reakce na Pinot Noir:

Jiná Realita Soucítím a kdyby to šlo, poslala bych ti nějakou pozitivní energii. Ale na rytí se vyser

​Moje řeč... a budeš mít i pohnojeno

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 18. října 2019 11:15

paktofonika Hele, ani náhodou a kdybys na nějakou narazila, tak mi prosím napiš... sem poptávala loni asi 4 a ani z jedné neodepsali ani "trhni si..."

A to prosím bylo mimo sezónu (ne před svátkama)

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 18. října 2019 11:15

Gatita presne, mladsi se treba uz tech 7 tydnu vecer uspavala tak ze se nakojila a u toho usla. No a vcera nebot jsme na vikendu s kamarády prorvala v kuse hodinu a pul nez odpadla takze z pokecu jsem mela prd. Ale je víceméně zdrava a tak takze vlastne v pohodě oproti jinym problemum treba... Ale bylo mi to lito ne ze ne. 

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 18. října 2019 11:30

rasaNori vcera byl pravdepodobne nejakej jecici den....protoze to co predvadel ten nas trestanec

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 18. října 2019 12:19

711990 u nas se taky jecelo a hystercilo, az se nemohlo dychat. Ale pak teda skoro 39 teplota a rano ryma jako tram, tak to ma kluk omluvene;)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. října 2019 12:25
Reakce na Samantha:

​Moje řeč... a budeš mít i pohnojeno

lol, díky, to jsem se zasmála!

Offline Pinot Noir
29864 příspěvků moje polička 18. října 2019 12:34

Jiná Realita Podle toho, jak si tu vaši zahradu představuju, bys na to hnojení ale musela pozvat celou vesnici

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 18. října 2019 13:03

Omg ja se z toho ridicaku zjevim! Delam jizdy v centru berlina, uz jsem mela deset jizd a dnes jsem prehlidla cervenou na semaforu, kde byly dva semafory tesne za sebou

Za mesic mam zkousku, este mam predtim 8 jizd a pak tri povinny, a fakt bych tu zkousku potrebovala zvladnout, od prosince zacinam v nove praci a ve zkusebni dobe nebudu moc flexibilni casove..

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. října 2019 13:43

Lilly_Ku To se mi jednou stalo uz i jako dlouholete drzitelce ridicaku. Jeste jsem nadavala, proc mi ty debilni chodci lezou do cesty.  A nedavno se mi to malem stalo znova na jinym miste. Clovek se zafixuje na ten vzdalenejsi semafor a tenhle nevnima...

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 18. října 2019 13:52

razorbladejj, presne, ja koukala na ten vzdalenejsi semafor a na auto stojici v silnici hned za nim a ze se budu muset zaradit do jinyho pruhu... 

Jako verim si v tom, ze az budu mit ridicak, ze se pak postupne vyjezdim, chci si pak hned poridit prechodne vlastni auto. ale proste bych ted v listopadu fakt potrebovala zvladnout tu zkousku. Nejhorsi je ze kazdou lekci prijde nejaka uplne jina dopravni situace, mam pocit ze to nemam pod kontrolou a nejradsi bych jezdila s ucitelem este aspon pul roku

Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 18. října 2019 14:21

Lilly_Ku neboj to zvládneš

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 18. října 2019 15:15

Lilly_Ku Před pár dny jsme jeli s kolegou ze služebky. Sjížděl z dálnice a takovou tu táhlou zatáčku řízl vnitřní stranou, vnější stranou jela ostatní auta. Já na to: Tady jsou dva pruhy? On: Ahaaa... Úmysl podjíždět to nebyl, prostě momentální výpadek. Aktivní řidič cca 30 let. Prostě nikdo nejsme imunní.

Jo a taky se mu povedlo projet na červenou - na křižovatce svítila zelená a zároveň červená šipka pro odbočení vpravo (takže přímý směr jel dopředu a odbočovací pruh vpravo měl červenou). Což se mu teda upřimně ani nedivím a nepřišli jsme na to, co to mají v Hradci za zlepšováky.