andulka01 - no, já bych na to dohadování neměla, ale tak musela jsi s tím počítat, když jsi vylepila známku jinam. My tady na jihu jsme nějak víc v klídku ( tohle říká můj moravský kamarád, tak asi na tom něco bude). Já jsem pokutu vždy brala jako silniční daň, když něco zaplatím 1 x za 5 let, tak je to vlastně takový odpustek za vše předchozí, kdy mě nenačapali.
Stěžovací vlákno
711990 to je moje nocni mura tohleto, co popisujes! Ja se dost desim uz toho, ze se budu stehovat z novostavbovyho sidliste, ktery uz bylo staveny na to, ze kazdej byt ma minimalne jedno auto, na osmdesatkovy sidliste, kde se uz od 15. hodiny bojuje o kazdy misto... a ja se jim tam nastehuju se dvema autama
razorblade tvl tak to je nocni mura! Ale v Pardubicich slo misto na sidlisti zaplatit, normalne ti ho nakreslili vedle invalidu. Tak treba by ti zamestnavatel prispel:)))
Zarinya To jsou ale strašný historky!! Já už tady kdysi možná říkala, jak jsme bydleli v centru, naproti asi tři hospody a v noci se někdo prošel po autech v celé ulici? Měla jsem prošlápnutou střechu a otisk boty na skle a nejlepší je, že to jsem byla ještě duchem mladá a free
, první co mě napadlo, byla závist, že na to měl někdo odvahu!!!
razorblade Taky jsem se chtěla zeptat, jestli by si nešlo aspoň jedno místo koupit. I když teda mě jako řidiče ty rezervovaný místa pěkně štvou, kousek od nás je parkoviště, polovina míst rezervovaných-přes den prázdných a ty tam nemůžeš zaparkovat!!
Garfie to se mi stalo u jinyho auta taky, pred mestkym soudem v Plzni![]()
![]()
Ono to tu fakt ide vo vlnach ..nam vcera suseda oskrela auto, hrozne fukalo a ako otvorila dvere, tak ich vietor obuchol o nase. Prisla mi to povedat hrozne vystresovana chudinka. Mne by to bolo jedno, nejaky skrkanec na aute ma netrapi, ja bych ho tam aj nechala ale sambo je na to citlivejsi
takze pojde prestriekat.
Garfie U nas v meste chcu prave tieto rezervacky zrušiť, je to neefektívne, cely den su prázdne a ty nemas kde zaparkovat.
Mrakoplas
Možná bych ty rezervace omezila, aby platily třeba od šesti do šesti do rána a přes den byly k dispozici...
Mrakoplas Ja malem nacouvala do tech sousedu, jsem to tu psala, mela jsem malo rucku danou a me uplne tak potesilo, s jakym klidem to vzali, normalne se mi vysmali. Jednou se nam takhle vysmal soused, kdyz jsme vytopili koupelnu a on tam videl 5 cm vody a cekal, zda mu to stece do jeho a on se hrozne smal tomu neporadku a smal se a jen opakoval, no tak uvidime, pak zavolal svy deti at se prijdou podivat.....Jako takovyhle lidi, to je na metal....mozna proto to auto tesne pred jejich zahlo na mez a voda neprokapala dolu, protoze ta aura je proste chrani;-D
Ja uz tu myslim psala jak nas soused mel zaplacene misto pred domem, a s nasima mel domluvu ze kdyz tu nebude tak nam rekne a muzem tam parkovat, meli to i sepsane na papiru a overene a jinej soused vzdycky kdyz tam tata stal volal policajty. A pak jednou nasim spadla na auto toitoika, to bylo v ulici halo:D
Jinak prvni skrabanec na landru jsem neudelala ja, ale nejaky jantar pred obchodakem, a to jsem to auto postavila fakt blbuvzdorne. No ocividne malo. Jak muze nekdo prehlidnout oranžovou obrovskou kravu je mi zahadou. A pak si ho pokrtil muz tak, ze byl chudak ted tyden v servisu a cena za opravu, tak za tu by bylo nove auto. Zase kdykoliv se vrati ze servisu tak je uvnitr jak nove a to ty lidi fakt lituju. My s nim jezdime na drevo a stavby a tak, vozi se v nem motorovky, pes a uz dve decka a taky to podle toho uvnitr vypada...
rasaNori A oni vám ho v tom servisu vyčistí? Mně tam akorát jednou dali voňku :-). Já se teda snažím o základní debordelizaci, než ho tam dám, ale vozím v tom dva vodomilný psy a lidi bez psů ten odér dost často komentujou.
Garfie Tenhle systém jsme viděli v Toronto, myslím od 18 do 8 směli parkovat jen místní a od 8 do 18 kdokoliv, přišlo mi to docela dobrý.
Zina nam ho vzdycky v ramci servisni prohlidky vysali a fakt uvnitr vycistili. Letos uz ne![]()
Zina prave ze jo, lesk jak blesk, vysato i misto u spolujezdce kde jezdi pes jako super:D
rasaNori A oni vám ho v tom servisu vyčistí? Mně tam akorát jednou dali voňku :-). Já se teda snažím o základní debordelizaci, než ho tam dám, ale vozím v tom dva vodomilný psy a lidi bez psů ten odér dost často komentujou.
s ohledem na debatu ve zvířecí vlákně...nikdy nevíš, kde tě ten alergen dožene ![]()
Catherinne to nějak nechápu?
Potrefenáhusa no si představ, že pán v servisu je silný alergik na psy, doma je ale nemá ač by chtěl a pak v práci čistí auto a další dva dny se diví, proč mu teče z očí. Tak já jen, že stejně nikdy nevíš, kde všude k tomu alrgenu příjdeš.
Catherinne To si představit umím, akorát že ten smradlavej stromeček by mu to asi spíš zhoršil :-).
Zina jo to jo, smradlavý stromečky jsou děs.
rasaNori Ehm.. první (a jediný zásadní) vryp do mýho tehdy úplně novýho Defendra udělal exmanžel. Machroval, machroval a zapad zadním kolem do nezakrytýho kanálu. A když jej jackoval nahoru, blbě to nasadil a jack mu sjel po celý zadní straně... a ten vyrytej hliník září do dáli (už sedm let). To bylo asi jedinkrát, kdy se mi fakt za něco omlouvil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články