Karja ja jsem z toho uplne votravena a vubec se mi nechce chodit do kanclu. Nejsem zadna Matka Tereza a mam taky dost charakterovych vad, ale nejak nad tim neumim mavnout rukou..
Stěžovací vlákno
MP Meri Pokud te to trochu uklidni... doma mame stul, ktery vanocni vyzdobou teda propalila moje teta, muj muz musel celou desku zbrousit asi o pul centimetru a stejne mame uprostred trochu prohluben ![]()
moje matka zas jednou nechala hořet svícen na parapetu vnějšího okna. celá vnější fasáda potekla voskem. je to pořád vidět ![]()
Jiná Realita tak to si nějak neumím představit, jak se povedlo
Tak Betty svíčky tekly, a proud vosku prostě pomalu tekl, přepadal přes parapet a stékal dolů po fasádě. není to úplně vnější fasáda, ale je na kryté chodbě, takže ten parapet není udělaný s přesahem, ale jen kachličky zarovnané se zdí. doteklo to až na podlahu.
Kokoska Takhle jsem si ohodila voskem celý stůl loni. Taky červeným. Všimla jsem si toho až druhý den ráno. Letos jsem si na to vzpomněla a slíbila si, že si dám pozor. A sfoukával syn ![]()
bram tak to je hodne blby jako vibec, ale že to budou mladsi rocniky, to je na povazenou.
Jinak ja mam v podstate kazdorocni stejnou nepříjemnou zkušenost z mého okoli. 4 kamaradky plus bratr te jedné, si uz leta davame drobnosti k vanocum. Kosmetiku, svicky, dekorace, nic drahého. Opakovaně od jedne, co nema nijak hluboko do kapsy a cokoliv si koupi, informuje nas o cene a znacce a slozeni, dostavame firemni veci. Kazdy rok cekame, kdy se chytne za rypak... A nic. Jenze kdyz par pokrytcu z party rekne, jezis to je hezky (nad firemni mikinou treba), tak sebereflexe tezko prijde. Je to hrozny a trapny a stejně mlcime. Jednou jsem mela jakysi zachvev a neco jsem rekla a tak nejak jsem byla špatná vlastne ja. Nejde o to, co ty cetky stoji, ale o tu pridanou hodnotu, nelamu si hlavu a vybrakuju skříň s klicenkama, tricky a destniky.
stes Ja bych radsi firemni tricko nebo mikinu, nez svicku, kosmetiku a dekoraci, treba to ma taky tak a ceka az se chytnete za rypak vy![]()
Mutziputzi aha
...no tak treba se dockas
stes ale to co si davate vy je ale fakt dost osemetne, brala bych max krem na ruce, zbytek si radeji vyberu sama.... ale firemni predmety jsou taky trapas, to souhlasim...
stes firemni tricko je prisernost, ale asi bych z te tradice radeji vycouvala - nez aby se mi hromadily dekorace
, kosmetika, ktere nejsou podle meho gusta...
Taky mam particku, se kterou se takto obdarovavame, ale davame si veci, ktere se spotrebuji, delikatesy treba
Tulipe nejlepsi jsou spotrebni darky jako nejaky fakt dobry jidlo/piti, popripade rezany kvetiny ![]()
nolita ale ne osemetny to neni, zname se leta, takze vime, co komu udela radost... Presne, krem na ruce, svicka, ozdoba na stromek... A do toho mikina s blabolem o energii![]()
Tulipe ted jsem psala Nolite, neschazi se nam kraviny, plus lahev je taky jistota
Ale nechci probirat tohle... Psala jsem to jako reakci na to, ze nekde "kradou" cukroví mlady lidi, takže myskenka, ze bolsevicka vychova vymizi s dalsimi generacemi, neni tak zcela realna.
Ja jsem ráda, že jsme tohle vánoční obdarovani s kamarádkama zrusily. J ak se zacnou hromadit tyhle drobnosti , tak co pak s tím. Ja tomu říkám putovní dárky. Po par měsících jsem to vždycky vyhodila.
Ještě bych mohla dát někomu jeho předchozí dárek. Trapas prostě.
viktorka_od splavu krem na ruce vzdycky muze skoncit jako krem na nohy... S tim bych mela nejmensi problem
Tak Betty no tak pokud se davaji blbiny, tak to nema smysl...my si davame fakt hezky, maly, hodici se a dobry dárky, jen tahle jedna.... to takhle masti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články