Mutziputzi už to tu je, trochu výš. vůbec jsem nevěděla, že byla nemocná.
Stěžovací vlákno
kocoureksuggy kdysi jsem se s ní potkala. Charismatická osoba.
Františka..
to mě strašně mrzí, já ji měla moc ráda. Milovala jsem ta její kvetnata souvětí přes pět řádku.. Vážila jsem si jejího nazoru.
Ad Františka. Také jsem si od ní sem tam něco přečetla, ale že byla nemocná jsem netušila.
Me to teda dost zaskocilo, je mi to moc lito. O nemoci jsem tusila, ale ne ze je to tak vazne :-(
Nevim kam to dat, Frantiska zemrela.
To mě mrzí, většinou se s tou kritikou trefila... a druhá taková tady není.
Často jsem ji teď potkávala a dalo se to čekat, vypadala chudák hodně špatně už nějakou dobu. Škoda jí ![]()
Ja ji teda mela tak trochu za blazna a figurku. Ten jeji styl mě rozčiloval, ale zaujal a ikdyz nelíbil a nedavala jsem mu za pravdu, cetla jsem ho pokazdy.
razorblade me by hrnek na caj potesil, ale predstav si, ze jsem se privdala do rodiny, kde vubec nepijou caj:-O
No já čaj piju a proto mám hrnků dost... Třeba kosmetiku vyplácám vždycky, ale mám malou kuchyň a padesátý osmý hrnek už fakt nepotřebuju. ![]()
Samantha a nejlepší jsou hrnky s vtipnejma nápisama. Ty se nám doma docela hromadí a já nevím, co s nimi.
viktorka_od splavu Ja chtela ted nove salky, a zjistila jsem, ze to nema cenu, ty ouska padaj samy. Takze mam dva male hrnicky a piju z jednoho, co uz to ousku nema. Navsteve male kafe proste nenabidnu a hotovo.
bram Do práce do kuchynky!
Hele, kdo tady dava ty divnodarky? Nabizim ,,sousosi srnek,, co mi mama dala na skrin bez ptani,ale asi to nestihne do vanoc dojit....
viktorka_od splavu Já rozbijim tak jeden hrnek za 10 let
Shořela Bažina![]()
Potrefenáhusa Ja taky, ale mam velkou umrtnost tech salku, ono staci, aby to jednou upadlo, a uz se to ousku urazi...ted se mi libily v Hm á170 Kc, ale fakt to nedam...
Potrefenáhusa tak to ses sikovna a nedavas je do mycky a mikrovlnky:-)
viktorka_od splavu Rozbíjím... , ale vždycky ty, co bych si chtěla nechat ![]()
Ty "navíc" jsou nesmrtelný.
viktorka_od splavu Dávám, ale já mám fakt festovní, většinou autorskou keramiku a porcelán, většinu hrnků mám z mamacoffee od B.Kolský, to je tak tlustej porcelán, ze když upadne na zem, tak pomalu rozbije dlaždice
Ted jsem nedávno udělala čistku ala Marie Kondo a všechny hrnky, co nám nepřináší radost, jsem poslala dál. U kontejnerů máme takovou šikovnou zídku a co tam postavím, do půl hodiny je pryč.
Jako vzpomínku po babičce jsem si dovezla sadu československého porcelánu se zlatým zdobením, vlastně se mi ani nijak zvlášť nelíbily, ale teď jsem si je zamilovala tolik, že nepiju skoro z ničeho jinýho.
Kdybych si ale zařizovala nový bydlení od píky, chci hrnek každej jinej a aby mi je vybírala Husa, ty její jsou všechny úplně nejvíc krásný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články