Tak Betty presne, kramy uplne k nicemu, tydle drobne pozornosti
Stěžovací vlákno
Tak Betty my jsme takhle měli v rodině jednu putovní bonboniéru, která se po absolvovaném okruhu vrátila původní dárkyni... bylo to ještě v dobách mojí babičky ![]()
a pak v jednom okresním městě nosili doktoři nechtěné bonboniéry do místní prodejny ESA (asi si to tam měnili za salámy nebo nevím) ... občas se prý dalo natrefit na balení a v něm zastrčenou bankovku
viktorka_od splavu krem na ruce vzdycky muze skoncit jako krem na nohy... S tim bych mela nejmensi problem
to určitě ne. ale nakonec jediný co využiju z těchhle kravin jsou sprchové gely a šampony - byť na sebe bych to nedala, spotřebuju na praní:-) ostatní obvykle vyhazuju
viktorka_od splavu a nebylo by lepsi se domluvit, ze ty darky zrusite?
Tulipe nejlepsi jsou spotrebni darky jako nejaky fakt dobry jidlo/piti, popripade rezany kvetiny
naprostý souhlas...
stes může být, já bych fakt nechtěla ani dekoraci ani svíčku ani od mých dobrých kamarádů, jediná výjimka je sestra, která fakt ví, co se mi líbí, jinak prostě ne... na druhou stranu já netrpím přehnaným sentimentem při vyhazování, takže neřeším, co pak s tím...
Kokoska jako s kým? to se prostě někdy tak sejde, ale žádný hromadný darovací kroužek jako stes nemám:-)
viktorka_od splavu tak snad vis, od koho to dostavas? Treba oni zase vyhazujou kraviny, ktere dostanou od tebe.
Mě staci občasný blbiny co si omylem koupím sama. Napr. krem na ruce veleda z lekarny, co tu nekdo doporučil. Ještě ke všemu dvě balení. Už jsou davno v koši. Většinou je to nějaká kosmetika kterou chci zkusit, nevyhovuje a skončí v koši.
Ja vyhazuju naprosto bez problemu, nesnasim hromadeni blbosti. Mikinou jsem umyla boty a je v popelnici, prosecco v lednici, merunkovej krem z manufaktury voni krasne a tunakovou konzervu snedl Hagi. A je to![]()
stes Soucítím!! Taky máme takovej darovací kruh, a po tom, co se tady každej nevimproč přispěchal vyjádřit, že jsou ty vaše drobný dárky hrozný kraviny jistojistě, musím říct, že v naší skupině se nikdy žádný nevhodný věci, co by se pak doma akorát vyhodily, taky nedávaly, a to ani ještě v dobách, kdy jsme byly na vejšce a neměly peníze... Vlastně možná to bývalo tenkrát úplně nejlepší, když jsme si navzájem nadělovaly dárky typu kindervejce, stírací los a panák rumu. :D Ale přitáhnout firemní bločky a propisky, to by mě teda fakt nenapadlo.
Kokoska to je dost mozny. ostatne, jak pravila KonMari, darek splnil svuj ucel okamzikem darovani![]()
Karoleena Mne třeba potěší i to, ze na mě někdo myslel a snažil se mi vybrat něco, co by se mi líbilo.proto by se mi nelíbily reklamní krámy, tam fakt žádná invence a snaha udělat radost není.
Ja uplne nejvic nesnasela vanocni tradici v bejvalym pracovnim kolektivu - aneb najdi doma nejvetsi chujovinu, zabal to, prines na vanocni vecirek aby sis mohl odnyst nejakou cizi megachujovinu. Uz nejakej rok to ignoruju teda.
Karoleena jo diky... No ja ty reakce teda taky nepochopila,,, vypadalo to, ze kazda vedela, co si davame, byt o tom nepadlo ani slovo, vsechny vedely, ze jako kraviny... No jasnozrivky hadr. Pritom slo o to, ze nekdo pritahne firemni cajk. No nic![]()
Potrefenáhusa dyt o to presne slo... Viz muj prvni prispevek
Tak Betty Ty kremy nesly nekomu darovat na dopotrebovani? Mne kdyz nejaka kosmetika nevyhovuje, tak ji zkusim udat, protoze nekomu z rodiny muze poslouzit, kdyz tomu nic neni a je to treba jen jednou dvakrat ozkouseny. Nemam rada plytvani. :) takhle treba u mati skoncil dve vonavky a jeden krem na ruce a jednu tu vonavku jsem ji uz kupovala potreti, pac si ji oblibila.
Jinak ja letos kamaradkam koupila na vanocni setkani hrnek na caj v HMku, kterej bych si koupila i sama pro sebe (no, koupila jsem si ho taky:)), protoze mi prijde decentni a vkusnej. Tak snad si nebudou nekde na internetovym foru stezovat
A i ja jsem vzdycky s drobnostma od tehle kamaradek spokojena, vetsinou to jsou treba drobnosti z loccitane, ktery mam rada, loni jsem dostala velice decentni sklenenou kouli na sukulent. Nikdy jsem nedostala nic, co bych nekde zahrabala...
viktorka_od splavu no hlavně že tu čtu o uhlíkových stopách, zbytečně nakupovaných hadrech atd. atd. Pak nastanou Vánoce a megakraviny se přesunujou sem tam, vyhazujou se, ale hlavně že splnily účel. Jako by se nešlo domluvit.
razorblade Což mi pripomnelo, ze jsem si dnes zapomněla otevřít okynko v loccitane kalendáři ![]()
je bozi a koupila sem si ho sama ![]()
stes Ja dostavam rada firemni veci, pokud to neni kravina. Ja zas nerada ty cajky no. A kdyz si davate blbosti, tak je I dostavate, ja na tom nic vadnyho nevidim.
Kokoska ja ale o uhlikove stope v zivote nic nepsala![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články