Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 15:05
Reakce na Dadoo:

MP Marge potlapkavam a držím palce.

Dceři se takhle dostali taky do účtu a trvalo snad rok, než banka všechno vyřešila. A byl to docela masakr. O peníze nepřišla, ale bylo to dlouhé vyšetřování a prudění. Tak se drž!

​Zatim to vypada, ze do uctu se nedostali, ale bylo mi receno, ze s temi udaji, co maji, si muzou otevrit ucet novy, a pak v mem jmenu platit nekrytymi seky Takze to jeste bude hodne telefonatu... 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 15:05

MP Marge to mi je moc líto, myslím na vás oba a přeju, ať to dobře dopadne 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 15:48
Reakce na MP Marge:

Pro druhe navsteve uz byla jako med, tak nevim, jestli si uvedomila, ze to prehnala, anebo se snazi proto, ze vi, ze jsem terapeutka. 

​Toto hodne pomáha. Ja si nechávam predkladať aj vyplnené testy/dotazníky detí (a potom sa niekedy neviem vynačudovať nad vyhodnoteniami ) a celkovo so mnou úplne inak spolupracujú, ako keď ide s nimi niekam manžel.

Škoda, že ste museli vymeniť. No držím veľmi palce, aby nové lieky čo najskor zabrali.

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 22:46

MP Marge prajem ti, nech sa zivot čoskoro začne pozitívnejšie uberať

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 23:49

letfenixa Dekuju

Offline elinka
příspěvků moje polička 04. ledna 2020 23:55

viktorka_od splavu Zrejme oslabená imunita, niet divu, stresy okolo sviatkov, zimné obdobie. Doporučujem podporiť imunitu, pre mňa najlepšie Kolostrum Forte 500mg. Na samotný opar niekoľko krát denne aplikovať koloidné striebro, ak sa vystihne hneď na začiatku, tak sa ani nerozvinie, nevznikne žiaden pľuzgier(puchýř) a zmiznú všetky príznaky. Inak koloidným striebrom riešim dezinfekciu rôznych drobných poranení, zápaly na koži, vyrážky a pod.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 00:40

viktorka_od splavu jak jsem si včera libovala, že jsem opar chytla včas a nerozrostl se, tak jo, na rtu dobrý, ale dneska se mi udělaly puchýřky pod rtem až do půlky brady. A svědí pekelně!

elinka to stříbro se dá koupit v lékárně?

Offline elinka
příspěvků moje polička 05. ledna 2020 01:08

Kokoska ano, v lékárně, já kupuji na e-shopech, nejlepší je s hustotou 40ppm, https://www.pilulka.cz/koloidni-stribro-ag100-40ppm-50ml-spray

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 10:48

Kokoska já mám skoro pocit, že jsem ho koupila i v dm.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 10:49

Jiná Realita podivam se, dik.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 20:11

já jsem fakt kraa...celou dobu vyhlížím, jeslti ve zlíně nebude náhodou zase ruský balet....až jsem to prošvihla. vyprodáno

Offline Lamicka
14177 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 08:56

Jiná Realita nevim, jestli ti to ma byt lito. Byla jsem 2x na baletu z Ruska, uz nikdy vic. Jednou to byl St. Petersburg ballet a jednou na Russian Classical ballet. Kvalita souboru, ktere jezdi velka turne byva vselijaka, nezridka se to dela tak, ze se clenove souboru vidi poprve na zkouskach pred predstavenim (v lepsim pripade pred turne). Tanecnici klopytali, to vcetne solistu, byli nesehrani, hruza. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 09:33

Lamicka já jsem ve zlíně na baletu nevím kterého souboru už byla, na labutím jezeře, a bylo to pěkný. ale hlavně to měl být dárek pro někoho, kdo o tom pořád básní :/ ale díky za uklidnění :)

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 09:58

nikde není k sehnání učebnice, kterou nutně potřebuju, mají do konce ledna invenuru a já ji potřebuju už v půlce, ach jo.

Offline Lamicka
14177 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 10:54

Jiná Realita tak to jo :) moje mamka byla z toho jednoho predstaveni nadsena, svuj nazor jsem si nechala pro sebe :) balet mam rada, tak se snazim chodit hodne, proto to zklamani. 

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 11:18

Lamicka díky za recenzi ruského baletu, já jsem o tom taky přemýšlela. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 12:11

Ja jsem asi blba krava. Pul roku se tesim na lednovej koncert Sabaton, ale posledni dobou se mi nejak prestalo chtit (dokodrcat se do Prahy, pak se hrabat ze zasekanyho parkoviste na Cernaku a kodrcat se v noci po dalnici zpatky), tak jsem impulzivne prodala svuj listek. A najednou sem toho zacala hrozne litovat. Kdyz ty pani penize poslu zpatky, tak to bude asi pekne trapny, co? (penize od ni jeste neprisly, takze listek jsem jeste neposilala).

Offline Garfie
28532 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 12:17

razorblade Jde jen o jeden lístek? Normálně jí napiš, omluv se a nějak se vymluv. Třeba že jsi nakonec přece jen dostala volno v práci :-) nebo že jsi zjistila, že jdou známí a ráda by ses přidala. Asi bych jí teda neříkala na rovinu, že sis to prostě rozmyslela

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 12:18

Lamicka taky díky...Mezi muzikanty se občas říká, že hraje soubor KMČ - Kdo Má Čas

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 12:34

Garfie Jo, jeden. Ja furt doufam, ze ty penize treba neposle. Ja totiz duvod prodeje uvedla, ze se mi proste prestalo chtit. (Teda mne se nechce furt! Jen jsem v takovym zvlastnim stavu mysli, kdy se mi nechce tam jet, vubec nevim, jestli si to sama mezi cizejma lidma uziju, ale zaroven to beru jako velkej podvod sebe na sobe, ze jsem se na neco dlouho tesila a ted to chci vypustit. No proste se projevila moje hodne blba vlastnost, ze umim neco hrozne chtit a nechtit zaroven)