Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 31. prosince 2019 21:19

Solathis diky, uz zase neni

Online viktorka_od splavu
49280 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 17:33

opar

pres celou pusu i s teplotou

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 17:48

Jiná Realita doporučuju kontryhelový čaj, na jakékoliv gynekologické obtíže je to učiněnej zázrak. Jako fakt. :) 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 17:49

viktorka_od splavu fuj a au, to jsem nečetla...ale potlapkat stihnu a mizím.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 17:51

viktorka_od splavu mam taky, ale jen malej, snad jsem stihla namazat vcas. Ale svedi to, potvora.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 18:10

viktorka_od splavu Dohojuji dva na hornim rtu, vypada to, ze mi zrusili takovy ten hezky vykroj uprostred horniho rtu. Spatne se hojim, vetsinou jizvou a tohle me fakt stve, pac mi prislo, ze me to dela hezkou. Tak zase prd.

49280 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 18:48

tzaziki to se zahoji neboj. mne se nektery taky hoji dyl, treba dva roky:-( ale nakonec ta jizva vzdycky zmizla:-)

ted me i pali oci a dela se mi neco na patre, fujhnus tedaKokoska malej pod nosem sem mela pred svatky, jeste se nezahojil a ted tohle:-// vecer nic a rano uz palila cela pusa..

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 18:56

viktorka_od splavu a neni to spis pasovej opar? Asi by nebylo od veci nechat si to zkontrolovat.

49280 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 19:01

Kokoska ja mam nejaky herpesin doma tak spis asi poziju, tezko by na mne neco vic poznal doktor. proste zacinajici puchyre na rtech, to asi neni typicky pro pasak?

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 19:02

viktorka_od splavu to ne, ale pokud boli oci a pusa vevnitr, byla bych ostrazita. Drzim palce.

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 19:14

viktorka_od splavu tak nech si co najskôr fit

Mňa od Silvestra bolí hrdlo, mám vďaka tomu hlas, akoby som fajčila od periny, a zvýšenú teplotu. To asi preto, že som sa tešila na nedeľné stretnutie s kamarátkami z Londýna. Namiesto toho asi budem ležať v posteli

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 19:18

viktorka_od splavu s pásovým oparom neviem, ale herpes keď sa dostane do oka, môže poškodiť rohovku, alebo sietnicu. Takže fakt radšej k doktorovi.

Offline Dadoo
11678 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 20:26

Opar jsem nikdy neměla, ale dneska jsem si náhodou změřila tlak a měla jsem 180/100. Už před Vánocema jsem měla vyšší, tak mi doktorka řekla, at to měřím. Já zapomněla a dneska mě změřil kamarád svým novým tlakoměrem a je to tam. Takže asi žádná náhoda.

49280 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 20:28

slniecko já vim, děkuju:*

Kokoska pecka jste hodný, díky moc (a Cath taky, ale nezmiňuju

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 21:03

slniecko viktorka_od splavu A nejen herpes, taky atopický ekzém a jiné kožní projevy. Vím, o čem mluvím, při jarní kontrole na očním mi zjistili, že mám, laicky řečeno, "vypouklou a ztenčelou" rohovku, do které prorůstají cévky a zjizvují ji. Bohužel zrovna na levém oku, na pravé v důsledku tupozrakosti vidím velmi málo. Po sérii vyšetření lékaři zjistili, že jsem si do oka přenesla nejen atopický ekzém, na který roky trpím, ale zároveň mi zjistili alergii na mléčnou bílkovinu. Takže to fakt není sranda.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. ledna 2020 23:20

takže je pátek večer. venku minus šest. zdechl kotel. vytápí firmu. havarijní opravář neexistuje. zítra je víkend. co budeme dělat?

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 00:24

Jiná Realita 

Asi bych načla tu láhev vzadu v kumbálu, vypadá, že to bude stará, zapomenutá whiskey.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 00:43

Jiná Realita hele ty fakt musíš žít v nějaký jiný realitě, to už není možný, co se na tebe a tvé okolí pořád sype.

Držím palce, ať někoho seženete co nejdřív. Musí to být asi nějaký profík, co? Že by se to vyresilo třeba přes Vyresmito.cz asi nehrozi, že? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 00:47

žluťásek 

máme tři čísla pro případ havárie. jedno neexistuje, jedno je nedostupné a poslední nikdo nebere. zavolala jsem na havarijní linku pro náš kraj, kde to hlásí že momentálně nemají nikoho, kdo by havárie řešil velmi praktické! takže čekám do dvou do rána, až přijede do práce někdo, kdo tomu trochu rozumí, a aspoň to vypne, protože mám strach, že to jinak třeba přes noc vybuchne. nebo vyteče. nebo prostě něco.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 00:57

Jiná Realita ty by sis zasloužila aspoň tak půlroční dovolenou, někde hodně daleko a bez telefonu.

Já čekám až mi zabere prášek a budu moct usnout, snad ten tvůj kutil přijede co nejdřív. Drzim palce, ať to dobře dopadne.