Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 05:03

Horsi se sambo Tedy ne on, ale jeho nemoc. I presto, ze vim, ze s jeho diagnozou se proste s obcasnym zhorsenim musi pocitat, je strasne tezke divat se na to, jak trpi a jak se meni pred ocima.

Na podzim jsme museli zmenit doktorku. Ta nova neni, myslim, tak dobra, jako byla ta puvodni. Snazi se, ale zaprve neni moc dobra posluchacka (vzdycky ma pocit, ze vi, co se ji clovek snazi sdelit, takze ho prerusi - a pak se ukaze, ze zase tak moc nevi) a zadruhe mi pripada, ze je proti sambovi trochu predpojata (kdyz jsme prisli na prvni navstevu, tak mi malem ruply nervy a udelala jsem scenu, protoze po par zakladnich otazkach rekla nahlas neco v tom smyslu, ze mladym muzum jako sambo jde vetsinou jen o invalidni duchod ) . Takze to mi na nalade nepridava.

Ona uz vi, ze sambovy soucasne leky prestavaji pusobit, hlavne to antipsychotikum, takze pristi tyden k ni jdeme, aby predepsala neco noveho. 

Tak se modlim, aby to zabralo driv, nez se sambo uplne rozsype

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 05:05

A abych se pri tom cekani na nove leky moc nenudila, zjistila jsem na Novy rok (symbolicke, ze!?), ze se nejaky nekaly zivel dostal k mym osobnim udajum a pokusil se na me jmeno ziskat pet kreditnich karet a jeden telefonni ucet

Offline Pinot Noir
29860 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 06:37

MP Marge To je mi líto :( Držím tobě i příteli palce. A jak jsem to četla, ta doktorka mě úplně naštvala!

Online Pavlena
6917 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 08:27

MP Marge Ach jej, potlapkavam moc. Sype se ti to na vsech stranach. Hlavne se sambem moc drzim palce..

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 08:35

MP Marge ach jo, držím palce

Offline Dadoo
11678 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 09:38

MP Marge potlapkavam a držím palce.

Dceři se takhle dostali taky do účtu a trvalo snad rok, než banka všechno vyřešila. A byl to docela masakr. O peníze nepřišla, ale bylo to dlouhé vyšetřování a prudění. Tak se drž!

Jiná Realita taky moc držím palce. Sice vím, že co tě nezabije, to tě posílí, ale zase takovou posilovnu určitě nepotrebujes

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 09:54

MP Marge to mně mrzí...příbuznému, víš kterému, to samé řekl ten revizní lékař, který rozhoduje o invalidním důchodu. Ten revizní není odborník, ale rozhoduje o všech ID v obvodu a měl by to dělat na základě posudků odborníků. Nicméně některé nemoci má rád a jiné neuznává

Offline baltik
4971 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 11:37

Nechala jsem se napalit v Tescu... slevovy regal u pokladen s temi darkovymi sadami alkoholu, vidim portske, sada se sklenickami, ale s 50% slevou, takze ve vysledku levnejsi nez samotna flaska, tak to vezmu manzelovi, doma vybalim, roztrham tu krabici a pak se divam na ucet, ze to tam mam za plnou cenu, tak me to nastve, ze to uz jako neni par korun a jdu tam zpatky, naprosto otravena pani z informaci se se mnou dosoura k danemu regalu, aby se ukazalo, ze to portske je jedine neslevnene a je pred nim ta papirova vyprodejova cedulka od vedlejsiho vina se stejnou cenou... 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:18

MP Marge to je mi líto... přeji hodně sil Tobě i partnerovi

Online viktorka_od splavu
49280 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:20

MP Marge držte se oba

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:30

Dadoo Tak doufám, že to nenecháš být a vyrazíš k doktorovi. Je to celkem řešitelná záležitost. Stres (i ten skrytý) ovšem celkovému stavu samozřejmě neprospívá, což jistě víš.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:33

Jiná Realita To si snad děláš p*del. Vážně, co tobě se děje ... . Za všechny sdílené epizody by to už chtěla nějaký extra obrat k lepšímu. Držím palce.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:38

MP Marge a tedy přístup doktorky je dost příšerný. Vykládat své domněnky před pacientem, to asi není právě ku prospěchu terapie. 

Doufám, že alespoň bod 2 je vyřešen - píšeš pokus, tedy dílo snad nebylo dokonáno.

Držím palce a přeju novou a více empatickou lékařku pro samba. Drž se .

Offline Garfie
28532 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 12:39

MP Marge :-( drzte se!!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:11

můj zlatoruký bratranec to v noci spravil takže topíme!

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:14
Offline Dadoo
11678 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:23

whiskas jj, už jsem telefonoval s mou doktorkou a v pondělí jedu k praktické. Cítím to na sobě a je mi blbě. 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 13:24
Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 14:56

Pinot Noir Pavlena continuity Mohučanka Magráta viktorka_od splavu whiskas Garfie Dadoo

Dekuju za podporu, damy

To je vzdycky takova uleva, kdyz se z toho clovek muze vypsat!!! 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 04. ledna 2020 15:02
Reakce na Pinot Noir:

MP Marge To je mi líto :( Držím tobě i příteli palce. A jak jsem to četla, ta doktorka mě úplně naštvala!

​A to ani nevis vsechno Pri te prvni navsteve byla fakt na ranu! Pamatuju se, ze pred odchodem se na me podivala a rekla pred sambem "pacienti, kteri pochazeji z prostredi, jako on, maji casto antisocialni poruchu osobnosti, takze prosim te, bud opatrna!" Ja jsem opacila, ze jsem z oboru, a ze si myslim, ze po dvou letech spolecneho souziti bych si vsimla, kdyby muj partner projevoval priznaky antisocialni poruchy osobnosti. 

Pro druhe navsteve uz byla jako med, tak nevim, jestli si uvedomila, ze to prehnala, anebo se snazi proto, ze vi, ze jsem terapeutka.