continuity Učitelka vnuka (prvňáčka!), psala tak nečitelně, že jí do notýsku zeť požádal, ať píše tiskacím,že by si někdy rádi přečetli, co jim píše.
Stěžovací vlákno
Mirka A našli ti protilátky nebo opravdu borélie?
Hlasim se do klubu psavcu. Takove "Tanzánie" umim jak razitkem. (Dneska uz to mame rovnou natistene na vetsine obalu, a na zbytek jsme nechaly udelat podle meho fontu razitko). Mam takovy paskvil mezi tiskacim a psacim (asi celkem blizko Komenia scriptu?) a docela se mi libi. A i to s tema tuzkama, perama, tenkymi fixy a sesitky je pravda... Jen diar jsem vzdala a mam ho v mobilu.
rysamona Já bych ani moc nerozlišovala mezi ome/pantoprazolem.
Stran vlivu na zástavu žaludeční kyselosti jsou k nezaplacení, na druhou stranu i ta kyselost v žaludku má své opodstatnění. Vždy to je o zvažování plusů a mínusů. Mezi nežádoucí účinky užívání inhibitorů protonové pumpy patří snad všechno, na co pomyslíš. Obtíže s tlakem a srdcem ale na prvním místě nejsou, ale můžeš být to promile uživatelů, kteří je mají. Nevím, kolik ti je, zda už nějaké léka na srdce či tlak bereš, těžko to nějak okomentovat. Jen mě napadá, že při dlouhodobém užívání se může snížit hladina hořčíku, event. draslíku a vápníku a to už by mohlo nějaké účinky na tlak, rytmus, stažlivost, apod. mít.
My ho zapisujeme do rizika při denzitometrii. Kvůli tomu sníženému vstřebávání vápníku, protože časem může způsobovat i osteoporózu. Všechny inhibitory protonové pumpy.
Mirka A našli ti protilátky nebo opravdu borélie?
A pokud protilátky, tak jaké?
Nezapominat na seznamy! Ty jsou jak delany pro vasnivy psavce a uzivatele per a dalsich potreb. Miluju dobry psaci potreby, nejlepe klasicky plnici pera. A prudi me, kdyz nemuzu najit oblibeny propisky atd. Sef me zahltil barevnejma s nejakym spesl gelem, no ja stastna nejvic jak decko v cukrarne
0zero7 miluju ty barevný se spešl gelem![]()
Při couvání jsem nabourala sousedům auto a fest. Moje je teda celkem v cajku, ale oni mají drápanec na blatníku i dveřích. A ještě se mi to povedlo tak šikovně, couvala jsem a zatáčela, takže jsem je vzala předkem ![]()
brrr Ježiš, lituju tě moc, to je horší než do cizího! Mně nějak blbne ruční brza, byla jsem zvyklá parkovat na neutrál, ale poté, co se mi auto v ulici 2x rozjelo samo i se zataženou brzdou jsem se to rychle odnaučila...
stejně už se ale bojím kdykoli parkuju. Naštěstí sousedi ani jednou nebyli doma a narvala jsem to pokaždé do jejich plotu...
SMS zní "pozitivita trvá". Ale už před těmi poslednįmi ATB mi doktor řekl, že se mnou nic dál dělat nebude, i když se nález nezmění. Předpokládám spíš protilátky, doufám ...
Mirka pokud tě netrápí žádné zdravotní obtíže tak protilátky samy o sobě neznamenají vůbec nic...
brrr to tě ale lituju a tlapkám...hele,stane se a snaž se tím moc netrápit
Moc ráda Ti budu věřit. Proč jsem ale dostala další ATB?
Mirka to se musíš zeptat toho, kdo ti je předepsal (jo aby bylo jasno, já proti rozhodnutí dotyčného nic nenamítám, jen, že na tvou otázku nedokážu odpovědět, když nemám informace které měl on/a)
slniecko Ano, to je asi pravda, to mě vůbec nenapadlo!!! ![]()
Garfie však mňa pred tým, ako sa mi to podarilo tiež nie ![]()
Garfie nie, najhoršie je do vlastného manžela. Tam je dokonca aj výluka z poistky
...nebo si urvat svuj vlastni sloupek s elektrikou
. Ale na opravu auto jsem pojistne plneni dostala![]()
brrr Tak mně by asi vadilo, že je to někdo známý, s cizím to není tak osobní, před sousedem bych se styděla víc
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články