Ach jo, nejen ze zase u dcery resime cystu na vajecniku, ale dneska ve skole ji najednou zacala hodne bolet hlava, prestala slyset na leve ucho, rozmazane videla na leve oko, dostala do nej silny tik, tak ji radeji zavolali rychlou. Neurologie ok, ORL taky, ale proste na to ucho neslysi, ted je na magneticke rezonanci. Doktori zatim nechteji o nicem spekulovat... Doufala jsem, ze letos bude klid..... ![]()
Stěžovací vlákno
Emerald ach jo! tlapkam a držím vsechny palce. ![]()
Emerald
Držím všechno, co můžu.
continuity Sweet Potato Diky, fakt je mi z toho vseho do breku. Ale musim se pred ni drzet.
Emerald moc přeji, ať to dobře dopadne, dcerka je zdravá, v pořádku!
Emerald moc držím palce a myslím na vás. ![]()
Emerald Drzim vsechny pesti, co doma mam. Je to desnej pocit, ja jsem se minule v cekarne, kdyz mela dcera horecky malem rozbrecela, pitomy horecky! Pobrec si mozna nekde v klidu, treba se ti ulevi a budes to pred ni lip drzet! Drzim palce a pak nam napis!
Emerald Drzim pesti!
Emerald Držím palce, ať je dcera v pořádku. Ten strach o děti je hrozný.
Emerald též držím palce, strach o děti je ten nejhorší strach, co znám. Tak ať je brzo vše v pořádku.
Emerald Podpora, ať je brzo zase dobře.
Emerald Tyjo, moc držím palce!!
Emerald ach drzim palce nech to je rychlo vyriesene a dcera bude v poriadku.
Ellen Moc potlapkávám. Zrovna okolo Vánoc je to fakt blbý.
Něco podobného (vztah, práce, zdraví) jsem si prožila minulé svátky, letos jsem Silvestr radši skoro prospala, vzpomínky ještě pořád velká špatná. Ale i když to celý loňský rok vypadalo strašně beznadějně, už je líp.
Takže přeju hodně sil a fajn lidi okolo, pak se to dá zvládnout.
Emerald Strašně moc držím palce.
Emerald drzim palce ![]()
Emeralddržím palce!
Emerald Ach jo :-( Držím pěsti. Mimochodem, dceři podobně začala neuroborelioza, chápu úplně jak ti je, nejistota je skoro nejhorší. Držte se!!
Emerald Držím moc palce, ať to není nic vážného.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články