continuity děkuju, zní to logicky, že mě to nenapadlo.
Stěžovací vlákno
Davala jsem inzerat na okna, a jako jeste chvili a radsi ty okna spalim nez ty dotazy. V inzeratu kazde okno nafocene detailne, a presto se mnozily zadosti o vice fotek. Jeden chlap by si jedno okno vzal, ale chce ho poslat prepravni sluzbou nekam do (_. _), ackoliv v inzeratu uvedeno pouze osobni odber. Nekolikrat se ptali na cenu dveri na fotce, uznavam moje chyba, nechtelo se mi foto orezavat. Dotcene odpovedi kdyz jsem jim psala ze opravdu prodavam pouze okna, nikoliv dvere, tak proc je fotim
inzerovala jsem to na vice mistech, takze kdyz mi psala zenska do mailu asi 6 mailu nejake dotazy a tak, a ja ji odpovedela ze at se nezlobi ze pan si veme všech 7 kusu, tak byla nastvana ze pry kdo driv prijde by je mel dostat
no ty vole!
rasaNori no a co teda stoja tie dvere? ![]()
Emerald Drž se a držím palce, ať vyšetření dopadne dobře
.
Janulik03 díky, zajímavý, zkusím
rasaNori Děkuju (i když soucítím), přepadla mě totiž myšlenka, že bych prodala nějaké dětské vybavení, ale tohle mě vždycky spolehlivě vyléčí ![]()
Pinot Noir ja z tohoto důvodu téměř všechno nakonec rozdala. Prodala jsem jenom pár věcí.
Teď mě čeká prodej follow me, to uz je věc za dost tisíc a nechce se mi to jen tak někomu věnovat, tak sbírám síly.
Janulik03 hodne:D
Pinot Noir no jako kdyz jsem prodavala kocar tak uz jsem si rikala no moje nervy ale tohle bylo vylozene wtf:D
Pinot Noir No, nekdy je chyba taky na strane prodavajiciho. Ted prodavam police a ten pan, co ceka uz pet dni az vlezu na pudu ze me je asi taky pekne hotovej.
Karja koukej na pudu pro prkna vyslat samba, vzdyt jsi jeste v sestinedeli, ne?
Kokoska No jasne, ja tam umim vylezt, ale neumim si sundat schody:-D. Ale nechci ho moc prudit kravinama, takze pan at ceka...no ze jsem se do toho prodeje tak poustela.
Karja tak tohle zrovna kravina neni, jeste aby sis nekde vevnitr neco natahla. Kdyz si predstavim sundavani schodu u nas, bezi mi hlavou leccos.
Kokoska Hele, ja si vcera davala jen pitomej kocarek do kufru, a trochu jsem to brala silou, misto toho ahych popremyslela, jak to tam sikovne dat...no a jako pak jsem malem ani neodjela k doktorovi....takze asi nejak drit to neni vhodny!
Karja tak tak, fakt davej pozor! Ja vim, ze se dvema detma to neni selanka, ale co muzes, nech plavat.
rasaNori Lituju tě. 25.12 ráno se manžel rozhodl dát inzeráty na nějaké staré videopřehrávače, kameru, foťák a tak. Asi tam dal neskutečné ceny, protože během hodiny mu volalo snad 50 lidí. Jednak to nečekal, takže za chvíli v tom měl binec, kdo co chtěl a jednak zapomněl napsat osobní předání. Dotazy byly neskutečné, někteří lidi ještě víc. A co jsem si vyslechla, když to balil na poštu, to ani nebudu říkat
.
Jeste jednou moc vsem dekuju za virtualni podporu! Dneska to bylo jak na houpacce. Po eeg prisel doktor, ze se neco tem lekarum na MR na tom mozku nezda a ze jsou dve moznosti - bud je tam tromboza nebo nejaka jina anomalie. Takze sok, plac ( dcerin ) a nervy na pochodu. Poslali to jeste na specializovane pracoviste v Motole a po dvou hodinach cernych myslenek a skryvane paniky zase prisel lekar, ze to tromboza neni, ze je tam sice nejake mirne zuzeni cevy, ale to s dcerinnym stavem nic spolecneho nema. Jako UFFFFFFFF!
Emerald držím palce,myslím na vás odvčera.
A už tusi čo ji je?
Emerald To je hnusný, takový čekání , ale zase stálo za to! A budou to ještě nějak dále řešit?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články