No tak to aby ste tam išli kopať tu jamu už týždeň dopredu. Ale ináč super zámienka, doma poviete, že sa ide na svadbu, chlapi sa vyobliekajú a šup ich tam :D
Ona tam niektora chce brat svojho chlapa? ![]()
![]()
No tak to aby ste tam išli kopať tu jamu už týždeň dopredu. Ale ináč super zámienka, doma poviete, že sa ide na svadbu, chlapi sa vyobliekajú a šup ich tam :D
Ona tam niektora chce brat svojho chlapa? ![]()
![]()
paktofonika Jo, to se pry krabum taky casto stava ![]()
continuity To rozhodně ne, jen mrtvoly!!! ![]()
Janulik03 navrhuju ten lesik, kde budem cekat na svatebni hostinu. Bude spousta casu si na jame zatancit.
![]()
Janulik03 navrhuju ten lesik, kde budem cekat na svatebni hostinu. Bude spousta casu si na jame zatancit.
![]()
Takže na srazech teď budete nacvičovat kolektivní rituální tanec? ![]()
Teda nápad paktofonika vdát se byl super. Už dlouho jsem se tak nezasmála a furt se otevírají nová pokračování :-))
moora Vid!? Tady se neda ani poradne truchlit... ![]()
Garfie A fakt chcete neco kopat? U nas je hluboka voda....zas at se nenadrem a nezaspinime si obleceni...
Karja a sudy, sudy máš?![]()
viktorka_od splavu Co sudy, ale kdo si udela svarecskej kurz?
Karja to je teď velká móda, to nebude problém:D kdyžtak umím namíchat beton, míchačku jistě máte ve stodole!
A ten napad, aby se misto namahavyho kopani jamy nechaly mrtvoly sezrat divokejma prasatama, jak se pak nekomu objevovaly ty reklamy na vabnicky na divocaky, uz definitivne padnul? ![]()
Karja Svarecskej kurz si chce delat muj muz, ale to by ho vyloucilo z okruhu obeti...![]()
Ja jsem pro divocaky!!
viktorka_od splavu Tu nemame! Ale mame tu svarecku a cirkularku;-)
Garfie Byl by posledni no!
Jezis to je ale blbej humor!:-D
Garfie tak budiž... a hned vyrazí do japonska bez zpáteční letenky![]()
Prosperina nojo ale kde je vzít? já disponuju jen nenažraným obézním kocourem:P
Karja
Taky jsem se trochu zastydela, ale jen lehce.
Prosperina Jezis, ted jsem.cetla nejakou zpravu, ze v Polsku prasata sezrala panicka....Clovek se o to stara, srot tomu dela a vsechno a pak tohle!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.