Garfie verim, ze te to stve. Asi bych se uklidnovala tim, ze holky uz jsou docela velke a ty jsi zvykla litat. Urcite to zvladnete dobre.
Stěžovací vlákno
Garfie Potlapkávám, mi stačí jen cesta vlakem do Prahy. Už mám změřené, že v klidu vydrží 2,5h a ta poslední půlhodina je martyrium.
continuity Co blázníš, na asistenci jsou velcí, potřebovala bych pro ně spíš postel
protože pokud vůbec usnou, budou se celou cestu oba válet po mně.
barbucha to říká správně a nejhorší je, že je to vlastně logické, že to tak vyřešil, ale neštve mě to kvůli tomu o nic míň.
Já už s něma letěla sama do Japonska, to nám navíc zrušili let z Prahy do Mnichova a musela jsem řešit jiný spoj, cesta byla děsná, ale to jsem letěla na dlouho a mohla si pak odpočinout, teď to absolvuju 2x za týden a k tomu busem do Vídně, no pořád ještě zuřím!
Ale děkuji všem za podporu, začínám sbírat lopatky a možná bychom na jaře mohly vykopat nějakou hromadnou jámu.
Garfie Já myslím, že jako malou náplast by měl zajistit odvoz do Vídně autem. Myslím, že tobě by to pomohlo a jeho by to zas tak nebolelo :-).
Garfie a prípadne počas jeho neprítomnosti môžeš kúpiť nový gauč ![]()
999 Taky si myslím! Ale je to ve všední den a cena taxi je asi stejně vysoká, jako cena letenky, je to 250 kiláků :-/ a jede mi tam přímý autobus. Bude to teda pěkně otravné, zkusím ještě někoho sehnat. Zpátky mi zaplatí taxi, to už jsme domluvení.
letfenixa
No hele, už jsem si naplánovala, že vymaluju jednu stěnu, mluvíme o tom půl roku...
Garfie kolektivni jama ![]()
Kokoska To tu ještě nebylo, co? ![]()
Garfie Hele, tak já se dneska dozvěděla, že muž jde ve středu na pohovor a jestli to klapne, tak odjíždí v květnu na rok do LA. Jako mluví o tom už dlouho, ale pořád nic z toho nebylo, až jsem začala doufat, že ho to přejde úplně. Teď bylo pár měsíců klid, tak jsem se ukolíbala planou naději. Blbé je, že mi se tam absolutně nechce, bych tam byla housewife, v ČR bych přišla o místo, mám rozjetý výzkum, nějaký ten grant. Na druhou stranu, pro něj to bude taky terno.
brrr Tohle jsem řešila, když jsme do Japonska jeli poprvé, ještě jsme neměli děti, měla jsem výbornou práci, dobře rozjetou kariéru....Můj šéf mi nakonec řekl, že jsem úplně blbá, ať dám výpověď a jedu. :-) Podruhé jsem to řešila znovu, ale nakonec jsem mohla svou stávající práci dělat i JP. Já bych na tvém místě asi jela, ale já nejsem žádná kariéristka, jak jsem tak s lety zjistila. Musíš si to rozvážit sama, ale třeba ti dají v práci neplacené volno, aspň bych to zkusila. Bude to super zkušenost a pro děcka angličtina naprosto v přirozeném prostředí. A LA, žádná díra!!! :-)
U nás se spíš mluví o dalším pobytu v JP, tentokrát třeba na dva roky. Jak to tam mám ráda, mám z toho dost rozpačité pocity, ale zatím je to velmi mlhavé, tak to úplně vytěsňuju.
Garfie Já bych jela taxíkem i tam :-). Ty nikoho nesháněj, jen ať se snaží. Asi ještě neslyšel o kolektivní jámě :-).
999 Já asi nejsem takhle drsná, ale měla bych se to konečně naučit!! ![]()
brrr Já jsem taky kvůli manželovi žila párkrát v zahraničí a když se ohlédnu, vidím jen benefity. Někdy jsem kvůli práci lítala tam a zpět, jindy jsem si tu zemi užila. Kdo třeba navštívil 300 kostelů na Maltě :-).
Garfie Ono to nakonec v důsledku přináší jen samá pozitiva :-). Pro ty naše chlapy to není taková investice, tobě to usnadní situaci, budeš na něj míň naštvaná... Já být na jeho místě, tak ti u řidiče nechám láhev šampaňského :-).
continuity Co blázníš, na asistenci jsou velcí, potřebovala bych pro ně spíš postel
protože pokud vůbec usnou, budou se celou cestu oba válet po mně.
tak místo taxíku chtej upgrade do byznisu, závisí od letadla, ale tam si lehnete pohodlne ![]()
Garfie Ono to nakonec v důsledku přináší jen samá pozitiva :-). Pro ty naše chlapy to není taková investice, tobě to usnadní situaci, budeš na něj míň naštvaná... Já být na jeho místě, tak ti u řidiče nechám láhev šampaňského :-).
Jo a potom sa budu musiet o Garfie postarat deti ![]()
(Teda aspon mne by flasa stacila na to, aby som na letisku zaspala alebo nenastupila do lietadla
)
999 300 maltských kostelů bych brala hned. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články