Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 15:23

Garfie a kam sa plánuje vrátiť

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 15:28

carries děkuju. Zrušením nám vyhrožují už deset let a zatím to vypadá, že nás zruší nový šéf za pár roků. Ale momentálně má můj šéf končícího projektu velké rodinné problémy a nevím, kdo to za něj udělá.

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 16:25

slniecko Asi k mamince

Samantha Zkušená žena!!! 

Offline miuu
412 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 21:13

Garfie Ufff,neni to jenom u nas!Muj plan je,ze az mi dojde trpelivost,tak so taky zaridim alespon vikend podle sebe. Jemu se tedy zapomenu zminit,bude to mit jako prekvapko rano praznou postel. 

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 21:38

Můj muž jede na služebku v neděli, jenom teda na 5 dní. Mám domluvené kafe s kamarádkama a další akce a už se snaží mi na tu dobu něco nacpat, např. nutně musí v té době přijít opravář na rotoped. Tak to jistě!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 21:43

Kokoska nedaj sa!

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 21:46

Mrakoplas Ani o píďu!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 22:04

GarfieKdyž byli kluci malí, tak manžel pořád cestoval po světě. Dost podobně nečekaně jako tvůj. Teď by se mi to kolikrát táááák hodilo a nic. Po snad pěti letech ve čtvrtek odjíždí a udělal vše proto, aby už v pátek večer byl zpět. Asi taky střední věk, protože chce pořád trčet doma.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 22:39

miuu není to jenom u vás...Manžel se v noci na dnešek vracel ze služebky, cestou z letiště mi napsal, že v sobotu musí pracovat a jestli by bylo blbý, kdyby šel v pátek (=dneska) rovnou z práce sportovat tak co se dozvěděl? Že by to bylo hodně blbý...1

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 22:46

Mohučanka mělas mu odepsat, ať jde a v sobotu po jeho příchodu z práce si předáte mezi dveřma děti a uvidíte se v pondělí večer, protože z víkendové akce jdeš rovnou v pondělí ráno do práce.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 23:05

Mohučanka ale opytal sa, asi tušil! Poznam takych, ktorym by ani nenapadlo, ze na tom moze byt daco blbe.

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 08:15

Mně ta jeho dlouhá nepřítomnost pochopitelně šve, ale vlastně mi nejvíc vadí, že musím sama odletět na tu dovolenou. Navíc mám podezření, že si to tak naplánoval schválně, na jaře měl letět jednou do Číny a jednou do Japonska, tak to spojil do jedné cesty....kdybych věděla, že to takto bude, nikdy bych tu naši společnou cestu nenaplánovala! Kdybych letěla sama, tak jsem v klidu, ale s dětma, fakt se mi chce brečet. 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 18. ledna 2020 08:18

rasaNori ...pozorna to bacha...já vás tady (myslím,ze Karja )varovala,ze země je zmrzlá a blbě se kope jáma...

jinak Garfie pomohu,ve sklepě se válí polní lopatka,tak ze bychom konaly společně??

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 08:23

Kokoska ¨ja mam do stredy nez se ti dva vratej akorat projet tranzita a zalivat kytky:D tohle taky miluju kdyz zmizi a na dobu jeho nepritomnosti mi naplanuje co mam vse udelat a zaridit

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 08:25

Garfie my ted leteli do a z Turecka, cestou tam s prestupem v Istanbulu, cestou zpet nastesti jen Is. Praha, a byli jsme na harpyje dva a meli jsme toho plne kecky, ale ty mas deti aspon trochu vetsi, to uz je taky asi o necem jinem ne? me tohle udelat muz tak dovolenou rusim ty vado...

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 10:52

rasaNori ja bych kratší cestu s dětma už nějak zvládla, ale ty dlouhý streky přes půl světa,nejlépe s prestupem jsou strašne vždy. Když ještě navíc bydlíš pár 100 km od letiště.

Garfie s dopravou na letiště ti nepomůžu, ale nelze si domluvit s aerolinkami asistenci? Nevím s kým letité, ale zavolala bych tam, třeba ti nějak pomůžou. 

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 11:00

continuity 

Tak snad už Garfie nemá bezmocný mimina? Kufry odevzdá na check-inu... na to asi asistenci nedostane.

Pan manžel to zjevně vzal prakticky - jako že když je vlastně za rohem, proč by jezdil domů a zas zpátky

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 12:35

Kammila 

Jo tak... já myslela že letěj z Prahy a ve Vídni přestup (což je už bez kufrů). V každým případě takovou výpravu nezávidím, jen mi přišlo že vyžádat si asistenci bude dost marný.

Offline Kammila
766 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 12:37

barbucha ehm jsem omylem smazala ten příspěvek, pardonuž to znovu nepíšu, ale vůbec se Garfie nedivím no...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 13:01

mám kamarádku, co se s manželem a 5 dětma (13-3) sbalila a vyrazila na 5 měsíců na cesty k protinožcům. v půlce února se muž a nejstarší dítě vracej a ona s těma 4 mladšíma dál pokračuje sama a prej jestli se muž v dubnu za nima zas vrátí, tak ještě chvíli pobudou, jestli ne, tak to pak už zabalí asi taky...

ale fotky postuje boží. věděli jste, že klokaní matka nosí ve vaku i 3 mláďata různého stáří? a všichni se jí tam vejdou a to jsou někteří už pěkní klackové.