tzaziki Ach jo. Tohle asi jen tak nezměníš. ![]()
Stěžovací vlákno
tzaziki ach jo, to je skoda... Ani ne tech veci ale ze si do toho necha mluvit... Treba to ještě zlomis
stes O veci mi nejde, poslu je zpatky, to je to nejmensi. Pocitala jsem s tim, ze ji neco nebude sedet a poputuje zpet.
Stve me, ze je to krasna, vzdelana, uzasna zenska, ale musi mit vsechno posvecene a schvalene.
tzaziki no dyt jo, to je skoda
stes Bohuzel, spatne se z tohoto vlaku vystupuje a kdyz uz je clovek venku, dlouho trva nez se najde
tzaziki no tak jasne, kdyz je jeden na neco zvyklej leta, tezko se to meni, kor kdyz to ma byt nejaky dupnuti si nebo tak
tzaziki a neboji se tatinek, ze by se maminka mohla nekomu zalibit a z toho vlaku by definitivne vystoupila? Manzel moji kolegyne ji nedovoloval hezke moderni obleceni, chodila jak z toho nejhorsiho sekace. Ani malovat se nesmela, uces nula nic. Zarlil a bal se.
Kokoska No popravde, trosku to tam vidim. Ceka ji vylet s babama a na to prave chtela nove obleceni.
tzaziki tak to by som jej ho odlozila
tzaziki boze, tak at si to s sebou vezme, vzdyt o tom tatik ani nemusi vedet. Tyhle tanecky jsou desny.
tzaziki
Jájsem to tak natvrdo nechtěla napsat, ale ta otcova žárlivost z toho čiší. A nechala bych jí to na výlet s babama.
Však nemůže vracet dárky dceři, jak by to vypadalo ![]()
tzaziki To je desny!
tzaziki to je mi moc lito, kor kdyz to mamka oplakala. takhle by se k sobe dva lidi nemeli chovat :(
Renusatko ty jo to je fakt hrozny! Tady teda ne o moc lepsi, na CT se ceka x mesicu, aj cekala na kardiologii skoro rok (protoze te posunujou dozadu v zavislosti na akutnich pripadech)
Jinak jsem si chtela stezovat ze porad jen prsi a prsi a ten moment vysvitlo slunicko, tak super (zitra uz zas prsi a konec v nedohlednu, welcome to BC) MP Marge to je sama kovbojka s tebou!
tzaziki na facku teda trochu (pardon, jsem se neudrzela) otec. Hele ja bych to co se mame libi neposilala zpet a promluvila s ni at si to necha a vemze aspon na ten vylet nebo neco, to se neda prece. Ale zas pindame ti tady online, ze jo... to jsme pak chytry jak radio.
MP Marge teda uff!
tzaziki boze, tak at si to s sebou vezme, vzdyt o tom tatik ani nemusi vedet. Tyhle tanecky jsou desny.
A stejně tak jsou děsný tyhlety schovávačky
To jsme praktikovali v šestnácti, když jsme se hodlali ulejt z tanečních, převlíkali jsme se dole u sklepa
Ale dělat to v pokročilým věku?!
Hrůza děs. Pan otec je patrně dvojník George Clooneyho, že je tak kritickej?
tzaziki no, ja by som sa okázalo urazila na otca a dala mu to vyžrať. Ako za seba, že mňa urazil, nech je z toho mama vynechaná.
slniecko taky bych to viděla na teatralni vystup z pozice dcery. Ale ja nesnáším tuhle nadřazenost v rodině.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články