tzaziki nema, mel by?
Korsičanka diky, jste hodny
tzaziki nema, mel by?
Korsičanka diky, jste hodny
viktorka_od splavu teeda to je smola. Videla som ze ste mali aj krasne pocasie , a potom citam toto. Drzim palce nech to rychlo zrastie ahlavne trpezlivost
viktorka_od splavu už se to nebandazuje, prý z toho hrozí zápal plic.
continuity aha, diky
Janulik03 jj bylo to super, ale dole usilovne zasnezovali:-/
viktorka_od splavu tyjo, chudak :(
viktorka_od splavu uf, skoré uzdravenie!!!
viktorka_od splavu continuity To je sice pravda,ale v prvni fazi a treba jen pres den to ulevuje od bolesti.
barbucha kdyby mi manzel rekl, ze na stole v urcitou hodinu BUDE tepla vecere, tak bych se asi zeptala, kdo ji tam da
![]()
![]()
barbucha kdyby mi manzel rekl, ze na stole v urcitou hodinu BUDE tepla vecere, tak bych se asi zeptala, kdo ji tam da
![]()
![]()
Jeden deň v zime si vezmem conversky...![]()
paktofonika prej pršelo, čtu to na těch internetech ... bylo to blbý na Smíchově, mám se bát o střechu?
Stezuju si na me moje nejblizsi kamaradky, ktere ziji vsechny za Prahou, cca 20 min. od sebe. Posledni rok planuji planuji spolecne srazy na vsedni den nekde u nich. Pro me to je minimalne hodina cesty autem, kdyz je zacpana Praha, tak jeste vic. Naposledy jsem jela hodinu a pul. Kdyz jsme byly domluvene na restauraci v Praze, tak to vsechny v den konani zrusily, to uz ani nezkousim planovat.
No chcalo dost ![]()
RoSa Mňa to chytilo na opačnom konci mesta, u nás strecha drží takže asi pohoda. :D
barbucha jo, presne 5 minut co jsem sla z metra do baraku, az tady ty zkur*eny Karlovce ulitla ohrada ze staveniste, smala jsem se skoro jak ta tramvajacka pri privalovym desti![]()
Ráno jsem chytla slejvák že jsem se vracela pro deštník, a po obědě lilo zas - žádnejch pět minut! A ten vichr byl taky libovej.
Kurnik tak je leden nebo duben?!
Lamicka Lituju tě, tohle je fakt na prd :-(
Garfie zamrzi to, no... a diky :)
Lamicka To by mi bylo taky líto. A řekla jsi jim to? Třeba je to nenapadlo, že pro tebe je to nefér. Zkus navrhnout pravidelné střídání.
U nás je to teda přesně naopak. Sjíždíme se do města.
notna Rikala, jenze jsem v mensine. Odpovedi je, srazy nejsou povinne a dorazi, kdo muze. To beru, mame to tak i s prazskou partou, ale kdyz je to ve vsedni dny, tak to proste nedavam. Driv me to mrzelo, ted me to uz pekne nastvalo. Kdyz to tehdy zrusily v Praze, tak jsem mohla odpoledne odjet s muzem a detmi na chalupu, jenze to napsaly na posledni chvili. Mam je rada, vyrostly jsme spolu, ale tohle me hrozne vytaci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.