notna V poslední době se mi potvrzuje teorie "čím míň zubů, tím víc problémů". On si člověk nakonec nějak zvykne, ale musí být vyvážený poměr brigádníků, max. dvě, tři taková individua. Jak je jich víc, začíná anarchie, to se nic nestihá, protože jim musí stát člověk za zadkem.
Stěžovací vlákno
brrr S takovými lidmi je to marné vynaložená energie. Přeji, ať se ti sejde co nejméně exotů.
brrr v klidu, ja sem nechci psat detaily z prace, ale vic zubu taky znamena vic fistronu na obchazeni pravidel. rozhodne to neni zaruka, ze dotycny poda alespon prumerny pracovni vykon.
notna continuity Dík za podporu, když už nic, tak budeme mít do hospody zásobu historek. Nevím, jestli je to milosrdným časem nebo tím, že jsou brigádníci to každým rokem horší, ale po pár letech na ně vzpomínáme s láskou ![]()
razorblade no to se nad sebou zamysli teda!![]()
Dnes mají ve školce masopustní průvod, večer máme jít do divadla a dcerka má teplotu, tak o všechno přijde. Ach jo.
brrr brigadniky shanim taky, do inzeratu pisu cas kdy volat (rozmezi), a ty co volaj mimo rovnou vyrazuju. Muz tomu rika vyberove predkolo:D
Moc Vám všem děkuju za podporu, pomohlo to
Ono asi kdyby člověk neměl sám pochybnosti, tak nad tím spíš mávne rukou, ale když taková slova brnknou na vlastní strachy, tak to znejistí o to víc.
Ava Ještě je možný, ze se mama takhle vyrovnává s vlastnima obavama a nervozitou, bohužel to má nasměrovany nejmíň vhodně a neumí tu podporu dat najevo nějak normálně)
(tfuj tfuj tfuj
)
Potrefenáhusa Hele, mě to taky napadlo.
Tam jestli jsi na pochybách, je to kousnutí. Kdyby to byla tupost, asi bys věděla už dřív, že je autor tupec, kdyby to byla legrace nebo to nějak ujelo, taky bys to věděla. Jednou kamarád pochválil ženě večeři slovy "Dneska to bylo výjimečně dobré!" Z intonace bylo jasné, jak to myslel. Hned jak to vypustil, mu došel ten druhý význam, všichni se dost pobavili a měl to na talíři ještě dlouho.
Ava hele, to je celkem zřejmý, když víš, že z toho má velkou radost, prostě to, že ti není dobře, ji znervózňuje, chce, abys kypěla zdravím a energií (= potvrzení, že je všechno ok).
gratuluju, ať všechno běží dobře. a asi budeš muset přehodnotit ty šaty? :)
Ava čtu se zpožděním, matka pravdu NEMÁ. Ale chápu, že Tě to rozhodí, nahlodá, nasere...Nenech se tím otrávit a hlavně se nijak nepřekonávej a tak
keď sa hovorí o neokrôchaných matkách... tak hlásim (pre pamätníkov): odkedy som sa odhodlala, zaťala a vo finále aj zmenila mesto a prácu, mam od tej mojej matky relatívne pokoj (kontakt si regulujem), aj keď je to stále nové a ťažké; skôr ma už niekoľko týždňov trápi precitlivelosť na deti - je mi ľúto, keď niekde na sociálnej sieti zahliadnem rovesníka/čku s vlastným potomkom; celkovo cítim, že ma debaty o "cudzích" deťoch vedia emočne rozhodiť v zmysle, že toto chcem riešiť aj ja, toto mi dáva význam... zároveň si nedokážem predstaviť zvládnuť to a cítim sa (minimálne mentálne) stará... asi nad tým veľa premýšľam, áno, mám v hlave ohľadom prípadneho tehotenstva už celú swot analýzu
. zaujímalo by ma, je toto to povestné tikanie biologických hodín, resp. nejaká jeho bizarná forma?
edit: úprava veľkosti písma
palahniukowa Je, ahoj ![]()
jo, je
Já myslím že je
.
palahniukowa ahoj
mam radost ze ses dokazala osvobodit!!! A ano, je:)
palahniukowa Ahoj. Aké je to, keď ti tikajú biologické hodiny, to neviem, ale dúfam, že sa máš dobre ![]()
palahniukowa
Ano je. A vítej zpátky, jsem ráda, že se to s matkou nějak podařilo urovnat do snesitelných mezí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články