Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 15. února 2020 16:40

viktorka_od splavu je bohuzel veliky rozdil mezi kontrolou a buzeraci. Voditko mela tak nevim co tim mistr sledoval 

Online viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 15. února 2020 16:47

rasaNori v tom pripade by sis na nej mela stezovat, jestlize byla na voditku, kosik mit nemusi

Offline continuity
43041 příspěvků moje polička 15. února 2020 16:49

viktorka_od splavu já bych taky ráda, kdyby je kontrolovali víc. Ale asi by bylo vhodné si posvítit na psy, které páníček není schopen ani přivolat, protože moje lýtko je zajímavější. tady nám denně ráno od sedmi do deviti ječí cokli pod oknama, protože je tady samoška, tak baba cestou pro rohlíky rovnou vyvenči i psa. Vzhledem k tomu, že si pejskari z vedlejšího sídliště stěžují, ze jim psy z před samosky nějaký zlodusi prevazuji za roh, tak si myslím, že je to celkem běžný zvyk.

Takže prostor je kontrole tady určitě je, jenom je potřeba napřít úsilí správným směrem. 

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 15. února 2020 16:49

viktorka_od splavu jsem si bohuzel pres rvouci dite nestihla utridit myslenky

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. února 2020 16:54

rasaNori měla jsi začít ječet, udělat scénu a utikat, holky posledně tvrdily, že takle prej

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 15. února 2020 16:55

Mutziputzi ty vole vzdyt pisu ze nikdo nikde nebyl, ja za pul hodiny nepotkala ani nohu ale co kdyby si cokl k nekomu chtel cuchnout

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 15. února 2020 17:04

rasaNori jezis to je ujety. Jako kdyby melo Brno spesl vyhlasku, ze maj vsichni psi mit nahubek, tak ok. Ale tohle je zbytecny. Pritom si taky myslim ze by meli mestaci kontrolovat pejskare. Ale ne takhle

20970 příspěvků moje polička 15. února 2020 17:06

rasaNori to nevadí, pořádně ječet!

49312 příspěvků moje polička 15. února 2020 17:24

Mutziputzi jecela bys kdyz te zastavi uniformovanej obecni slouha jo?

20970 příspěvků moje polička 15. února 2020 17:28

viktorka_od splavu Jakejkoli, jak ste posledne poudaly! Nebo na tohodle ne jo?

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 15. února 2020 17:31
Reakce na paktofonika:

MP Marge A aku druh krabov konkrétne máš? 

Sambovi samozrejme prajem, aby mu bolo čo najskor lepšie a Chicovi, aby konecne vy... tú gumičku. U psov som vždy ako magor keď sú divný, no lebo mi nepovedia čo im je samozrejme a ja vzdy vymýšľam katastrofické scenáre.

​No to ja prave taky

Jinak krabi jsou suchozemsti poustevnicci. 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 15. února 2020 17:33
Reakce na barbucha:

​Musim říct, že tě obdivuju... jako racionálně chápu, že je to nemoc a s chudákem s chřipkou bych se nehádala, že neni možný že ho bolí v krku... tak šváby na lince bych asi nedala. Ještě že seš vlastně profesionál

​Hele, ono to ma i svetlou stranku ale - nez se uklidnil a uznal, ze svabi v tom caji od kamaradky asi fakt nebyli, tak perfektne umyl celou linku

Offline continuity
43041 příspěvků moje polička 15. února 2020 17:34

Jinak u nás nechali nějací keketi v ohništi u lesa neuhasene klady.

Jediné pozitivní na tom je, že jsem tím pádem vyhnala děti ať to jdou uhasit a dostala je tak po týdnu ven na déle než 20 minut.

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 15. února 2020 17:46

Jinak po gumicce ani stopy

Kakal jeste jednou vcera vecer a bylo videt, ze ma nejake protize - po uspesnem vykakani se snazil vytlacit jeste neco, co z nej ocividne neslo. Je mozne, ze by to byla ta gumicka?

Pak se otrepal a nechal toho, ale doma se potom vozil zadeckem po koberci, z cehoz usuzuju, ze ho to asi bolelo? 

To jsou starosti s tou zveri

49312 příspěvků moje polička 15. února 2020 17:51

Mutziputzi kdyz me zacne na ulici tahat za rukav nejaky otrapa v civilu tak rozhodne, leknu se a zarvu, odjakziva su lekava. vydeseny pionyrsky vedouci co me chtel vystrasit na stezce odvahy + cele prilehle polesi, ktere jsem tim jekotem probudila muze dodnes vypravet:-)

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 15. února 2020 18:00

rasaNori nevis, co to bylo za MČ? A co je prosím smyčka na krku? Jinak já na Brno-střed vencim psa na voditku bez nahubku a nikdy zadny problém, dokonce ziju v přesvědčení, ze máme ve vyhlášce buď vodítko nebo náhubek (teda je pravda, ze jsem to uz dlouho nekontrolovala) 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. února 2020 18:01

MP Marge Rada by som ti poradila, ale v suchozemských sa bohužiaľ nevyznám. A ako Chico a priateľ, dúfam, ze lepšie.

49312 příspěvků moje polička 15. února 2020 18:03

Krehutka mame.

Offline Catherinne
10840 příspěvků moje polička 15. února 2020 18:40

já si jen malinko odložím, děkuji.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 15. února 2020 19:16

Krehutka hele herspice, u zastavky cd za DEK, je tam takova cesta uprostred niceho, v so odpoledne ani noha na kilometry daleko. Mela cvaklou v obojku metrovou smyci, ale chodi mi u nohy, mam to spis na prechazeni u svetel a tak. Podle me chtel fakt jen vyprudit, a povedlo se mu to dokonale.