Tak jak jsem psala do dětského vlákna, že mám toho příští týden vyše hlavy. Tak jsem dnes vyrazila autobusem ( bo auto je v servisu) s balíkem do ppl, aby mi ubylo alespoň něco a ten obchod to už nedělá?
Mne trefí!
Tak jak jsem psala do dětského vlákna, že mám toho příští týden vyše hlavy. Tak jsem dnes vyrazila autobusem ( bo auto je v servisu) s balíkem do ppl, aby mi ubylo alespoň něco a ten obchod to už nedělá?
Mne trefí!
continuity já tam vždycky radši předem volám - fakt se to mění v čase, některý místa jen vydávají a nepřijímají zpět... a na stránkách PPL bohužel nemají aktuální info ![]()
RoSa nestraš, další mám cestou do práce, ale otevírá ráno v 8, to jsem už chtěla být na finančáku, nemůžu sedět doma do 8 abych tam zavolala. Už se vidím jak jezdím půl dne s velkým balíkem po Praze. ![]()
barbucha mela voditko na krku, a sla u me u nohy, ale fyzicky jsem ho nedrzela v ruce.
Tak to je jasně na kriminál ![]()
barbucha ani mi nemluv. Jasne ze v civilizaci chodime s voditkem, ale tohle bylo fakt uzemi nikoho. Za tu pul hodinu projel jeden autobus a 2 osobaky, no a ti policajti. Muz mi koupil ruzi, jako odskodne:D
Prosimtě, u nás všechny hyeny - pokud možno ty největší - lítaj na volno, páníčka nevidět... na hlavní, v parku, před sámoškou... prostě všude. Nevíš dne ani hodiny, kdy ti nějaká ukousne nohu nebo Poppy rovnou palici. Dostala jsem od kolegyně paralyzér a bez něj venčit nechodím. Už jsem tady zažila pár hnusnejch rvaček...
tzaziki Herpesin si nechat napsat..! Bud se uziva 5x denne pri akutnim vysevu, nebo mensi davka rano a vecer dlouhodobe. Pomuze a ucinek trva i nejakou dobu pote, aspon u me...
barbucha jenže ten paralyzér vodskáče i Poppyna, pokud ji hyena zrovna bude držet v tlamě ![]()
Snad ne tolik! ![]()
barbucha nevim, nejsem fyzik... ale řekla bych, že hyenou to jen projede a klepat se bude ten další v pořadí ![]()
No vidiš a já zas spolíhala na to, že to hyena trochu vodizoluje!
Minulý týden jsem byla na preventivním rtg srdce a plic. Závěr - nález na plicích. Plicní emfyzém. Rozedma plic. A bronchiální astma, to vím.
Když jsem si přečetla prognozy u rozedmy, málem mě to složilo. Kyslík, transplantace..
Volala jsem hned manželově lékařce a ona mě pozvala hned na druhý den na vyšetření
Po prodělaném vyšetření (krev, spirometrie) to SNAD vypadá, že by to mělo být ok, že jen to astma. Žádné potíže nemám, ale nález tam nějaký byl.
Tak mě čeká ještě kontrolní CT, na které musím do Prahy, protože u nás bych čekala asi 4 měsíce..
Tak snad, opatrně, budu věřit, že to bude dobré..
A víte, co mě napadlo jako první, když mi řekli ten nález??
Že už si nebudu moci pořídit psa! To byla moje největší starost. Jsem prostě marná ![]()
Dadoo Držím pěsti, aby CT ukázalo, že je vše v pořádku. Kdy máš termín? Mně čeká příští pátek PET CT.
Dadoo přeji ať ct dopadne dobře!!
Dalia ať je to ok ![]()
Magráta Děkuji ![]()
Dalia Magráta Catherinne děkuju, já už věřím tomu, že to bude ok, v rámci možností. Ale šok to byl strašný pro mě i pro manžela. Už jsem se viděla, jak se střídáme o hadici ![]()
Dalia na ct se budu objednávat zítra. Na plicním jsem byla tento pátek. Díkybohu za tu doktorku, přesně chápala, co prožívám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.