rasaNori aha, tak asi vyhodnotili, ze neni na voditku, kdyz ji nedrzis. Smula no. Tohle bezpodminecne kontrolovani bych spis ocenila v centru, tady je to obcas o nervy.
Stěžovací vlákno
OliveOyl asi to nechci psát, ale moc děkuju
Catherinne potlapkavam, drž se
continuity díky
Právě na mě zpoza skříně vylezl pavouk!
A já teď přemýšlím, kde všude může mít kamarády. ![]()
SunEclipse jsou to samotáři.
Catherinne bude zase lip![]()
Catherinne neviem co ale posielam
nech je lepsie
Catherinne částku všechno zahoji.Bude líp.
Edit- čas, píše mi to nesmysly
Já tomu nějak nerozumím - držela jsi psa na vodítku nebo ne? Pokud jo, tak snad košík mít nemusí... Ale ono je to různý, v Praze třeba nemusí bejt na vodítku vůbec, vyhlášku která to měla ošetřit (což bych byla uvítala) neschválili... jenom je podmínka myslím, že majitel musí psa i na volno ovládat, to jest měl by případně předvést že pes přiběhne na zavolání apod. Košík už vůbec, ten musí mít jen v MHD.
Tak nakonec to bylo k něčemu dobrý ![]()
. jenom je podmínka myslím, že majitel musí psa i na volno ovládat, to jest měl by případně předvést že pes přiběhne na zavolání apod.
Coz si někteří majitelé vykládají takto: Bobinaaa! Bobina! BOBINA! Bobinka pod jsem! Bobinka nezlob!
Nakonec se pes uvolí, zvedne hlavu a ne zeby přiběhl, ale nechá se alespoň chytit. Tak si to myslela? ![]()
Odložím si, pardon.
Uz mě všechno s..e. Potřebovala bych vypadnout ale nejde to, jedno dítě nemocné, druhé plné energie, muž zaměstnaný. Tenhle víkend jsme měli být bez dětí. Já chci pryč.
continuity jo, volá, volá, a nic, dva týdny zpět na cyklostezce, bohužel bylo hnusně a nikde nikdo, akorát jeden tlustej chlap kdoví jak daleko a na mě dorážel velký pes. Jako fakt cenil oboje zuby, vrčel, pořád okolo mě běhal dokolečka. Nevypadal, že si chce hrát a nebo podrbat za ušima. Stála jsem, čekala a po chvíli začala řvát na chlapa ať si ho doprdele zavolá. Vůbec ho neposlouchal, tak jsem na něj řvala ať si pro něj dojde...No to byla dálka, že jo, takže udělal tři kroky a řval na psa dál. A nic. Tak já řvala, jestli mám zavolat policajty nebo použít pepřák. Tak se milostivě dobelhal a obligátní, vždyť on vám nic nedělá! Měla jsem teda takový vztek jako už dlouho ne.
JankaM potlapkávám
Catherinne i já
JankaM potlapkavam, já jsem teda taky marná, uz ty chripky snad ustoupí a bude líp.
Coz si někteří majitelé vykládají takto: Bobinaaa! Bobina! BOBINA! Bobinka pod jsem! Bobinka nezlob!
Nakonec se pes uvolí, zvedne hlavu a ne zeby přiběhl, ale nechá se alespoň chytit. Tak si to myslela?
Tak to obvykle bejvá.
Ale myslim, že případná kontrola - třeba měšťáci - by to asi neocenili. Resp. ocenili pokutou, a já bych jim jen zatleskala!
5 tý opar !!!! od začátku roku, jeden uschne, další vyleze. Kurňa mě z těch rtů nic nezbyde a s jizvou pod nosem jak Adolf, budu úplně nej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články