Renusatko no já doufám, že nějakej učitel-škarohlíd, že to není postpj vedení. Ono jako není ani organizačně žádná sranda nechat opakovat celej ročník - jeden rok by jim pak úplně chyběli absolventi, problémy s uvazkama v chybejicim ročníku, s opakováním ročníku u těch, kteří neprojdou atd., To pochybuju, to že by chtěla škola řešit, když se to dá udělat jinak...
Stěžovací vlákno
Renusatko to umí přijde lepší natáhnout školu první dva týdny prázdnin.
Renusatko Lamicka hele mne to ale neprijde nepravdepodobny, ne. Vzdyt jste si vsechny stezovaly ze ta chripka je letos dost drsna;) kdo to mel ty nemocny deti v rakousku? Malenge ?
No to byla! Tedy u syna. Horečky vysoký a kašlal hrozně. A já doted nechápu, že jsem to ani s oslabenou imunitou nechytla.
Camp_L já doufám, že to byla jen akce někoho, koho našvali v hodině.
Renusatko. Jo,to bych si tak tipla![]()
Renusatko. Jo,to bych si tak tipla![]()
Renusatko Jo, to tak asi bude, jinak je to totální hloupost, podle mě i technicky prakticky neproveditelná.
Koukam, ze v cesku kde je asi 5 a pul pripadu, to z nepochopitelny paniky prechazi k hysterii a sireni poplasnych zprav. ![]()
Zarinya nenene, my už máme celých 8! Ty zla! ![]()
Teď jsem četla rozhovor s infektologem, který to komentoval podobně. Vyjádřil se ve smyslu, že by ještě chápal paniku veřejnosti, ale zdá se mu, že blbnou už i odpovědní.
Poslední zpráva je, že DDM zrušilo kroužky.
Když není dost jasný, jak se to vyvyne. Nepropadám panice, nakoupila jsem dnes kafe, dvě ruský zmrzliny a pomerančovou Lind čokoládu, ale u nás v Albertu fakt vymeteno a doma nic nemám, nesnáším hromadit jídlo a pak to vyhazovat a lovit moly.
Ale jdu v neděli na tu operaci, tak tam snad mají nějaký opatření, skývu chleba snad taky dostanu a když to přežiju, tak pak doma děj se vůle boži, buď bude fungovat Rohlík a nebo budu o kafi, to se dá nějakou dobu vydržet.
Horší je, že na dobu hospitalizace mi včera tátu vzali v nějaké té odlehčovací službě pro seniory, a už tam dali zákaz návštěv a začíná kapku hysterie. Vůbec nechápe, že za ním nemůžu přijít.
Tak snad to přežijeme oba. Asi ještě skočím pro Becherovku :)
Jennyfor a nebo uz po navratu z nemocnice bude zombie apokalypsa, tak to nebudes muset resit
ale s tatou potlapkavam, musi to byt hrozny:(
711990 Se zombie apokalypsou tak nějak počítám :)
Na škole - moje pracovišti - už vypukla panika v plné výši, ruší se výuka, varování a desatero proti koroně included na stránkách i v mailech od rektora. Tak dělam doma na HO, abych se aspoň do toho špitálu přesunula relativně zdravá. Jenže ačkoliv mám domluveného operatéra, může zrovna mít manželku, která má kolegyni, co se její muž vrátil z lyžovačky v Itálii, všichni půjdou do karantény a mě tam pak bude operovat vrátnej :D
ale jsem takovej fatalista, nějak to všechno dopadne.
Já jsem s nějakou virózou ulehla, volala jsem kvůli tomu na infekční, po dotazech jestli jsem nebyla v rizikové oblasti nebo v kontaktu s někým, kdo tam byl, mi bylo řečeno, ať jsem v klidu a že tu ještě řadí normální chřipka... mívám to touhle dobou každý rok, tak jsem tedy v klidu a doma
Jennyfor U domovu duchodcu a jinych zarizeni, kde je nejrizikovejsi skupina lidi to i chapu. Ale panika treba tech skol je na hlavu.
Jinak nam bylo v praci receno, ze karanteny lekari mit asi nebudou ani pokud se sami vrati treba z te italie, ze zdravotnici budou tak trochu vyjimka.
Garfie no snad :-) ale ta otázka jestli jsem nepřišla s někým, kdo tam byl, do kontaktu... těžko říct, ani o tom nemusím vědět
Byla jsem nakoupit vBille, meli vsechno, i testoviny, skoro nikdo tam nebyl. Ovsem nastvala me pokladni, ktera si hezky uprimne kychla do dlane. Nastesti uz jsem mela nakup v tasce, ale penize mi teprv vracela. Rekla jsem ji, ze by bylo fajn mit po ruce vlhcene ubrousky a ruku si otrit, koukala jak puk a povida No vsak ja uz jdu. Tak jsem ucedila Jo, ted je mi to platny... a sla jsem. Pak se divte, ze se sirej choroby a nemusi to byt zrovna covid. Dobry kontrast proti te bance vcera, kde jsme si nepodali ruce.
Jos hm to je blby, tak clovek obvykle nechodi k doktoru zdravy a jeste k tomu chytne darecek..
viktorka_od splavu No zatim to uplne aktualni nebylo, ale pracuju na oddeleni, kde v podstate zajistujeme chod vsech salu + casti JIPu a moc si neumim predstavit, ze by nas pulku dali do karanteny, preventivne kdyby jeden kolegu prisel po italii do prace
.
Ja su klidne

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.