barbucha na kdy to potřebuješ?
Stěžovací vlákno
Za měsíc... původně jsem měla na 7.4., přesunuli na 8. - jako smířila bych se s tim, kdybych věděla že je to už definitivní a nezrušej mi to taky! To je právě to dilema.
barbucha hm, těžké dilema. Ještě mě napadlo prostě teď nekupovat nic a pak koupit letenky s někým kdo poletí.
Já bych nerušila, takhle s tebou aspoň ty ČSA počítají a máš zatím jistý místo v letadle, i když termín plus mínus. Čím víc lidí zruší, tím to bude horší u všech společností.
barbucha já jsem chtěla podniknout jarní prodlouženy víkend v Miláně :-(
Netroubí mi trouba!
Oběd ještě zvládla, teď jsem chtěla upéct koláč a nic. Světlo svítí, displej snaživě bliká a měří čas, ale jinak nic.![]()
No měli jsme nějaké cestovatelské plány pro letošní jaro, ale uložili jsme je zatím k ledu. Ještě že jsme zvládli v lednu Maltu
Já mám zaplacené letenky a ubytování v Paříži od 8. do 14. dubna. Mám celkem obavy, abychom se tam dostali. Letíme z Vídně s Austrian.
Lenka7717 nám ČSA přebookovaly letenky na velikonoce - Barcelona. V únoru to nevyšlo kvůli Sabině, teď to teda snad dopadne, hlavně proto, že v tom termínu bylo ubytování už jen drahý a pekelně drahý. Tchyně kroutí hlavou, že jako někam chci letět - né že by si člověk pomohl, že.
Gellnerova Já doufám, že nám to klapne. Ubytování jsem sehnala přímo v centru Paříže, abychom se v případě těch jejich věčných stávek byli schopni dostat na většinu míst pěšky. A teď tohle...
Přidávám se do party, doufám, že se situace nezhorší a lety ještě víc neomezí. Na Velikonoce koupené letenky a pronajatý dům v jižní Anglii...:-(.
Já Paříž poslední týden v březnu... a budu taky doufat, nebude se mi chtít přesouvat dohodnutý program.
Gellnerova moje matka se me prubezne pta, jestli jako vazne musime jet a co je tam tak uzasnyho k videni, ze se chceme trmacet na druhej konec sveta v tom svrabu. Kdyz jsem ji rekla, kolik v tom mame penez, tak na chvili sklapla, pak to doplnila na V tom svrabu za drahy penize ![]()
Kokoska kdy vlastně odjíždíte?
Magráta 18.3. Takovy je teda plan, musim napsat do cestovky, jestli to plati. Mame letet s Turkama.
dneska na ruzyni dost prazdno, letadlo az na par volnych mist ale obsazene. za nama nejaky chlap celou cestu kaslal![]()
No jo no, nechám to teda eště uležet... snad přece nezrušej úplně všechny lety! Voni by mi vrátili peníze, kdybych tu změnu nechtěla... ale nevim jaká je lhůta - do odletu? To asi ne... Jako jestli zrušej i ten druhej den tak samozřejmě neni co řešit a šla bych k jinejm - pokud ovšem budou mít místo!
Eště se s CSA spojim a vyptám se dokdy si to musim rozmyslet.
No, držme si všechny palce - koukám že na velikonoce hodlá letět půl parfumánie... že bysme jako ty aerolinky v podstatě zachránily! ![]()
Inak niektore opatrenia su uplne smiesne a urobene akoze... v praci nam poslali z materskej firmy oskenovany zle citatelny cesky text ako obrazok (pracujem na SR a komunikuje sa v slovencine). To malo co sa dalo precitat bolo volaco o hygiene a umyvani ruk. Na wc pribudlo jedno pumpickove mydlo ktore sa minulo po par dnoch a uz to nikto nedoplnil. Takze asi pohoda nie?
Len tak pre porovnanie: konkurencia nechava pracovat z domu kazdeho kto moze ale u nas je to zakazane ![]()
Kokoska tak držím palce ať to vyjde
Magráta dik
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.