Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 04. března 2020 18:35

a chuck norris sedi a breci v koute

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 04. března 2020 18:39

Mutziputzi To má kolem krku fakt to, jako co to vypadá????

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 04. března 2020 18:54

Jos tak to jsem uplne nemyslela, spis ze ten kolega by eventualne mohl se zdrzet, nez budou prukazne testy ze je ok, misto aby nakazil cele oddeleni+pacienty.

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 04. března 2020 19:10

Jennyfor S těmi starými lidmi je to těžká situace - statistika říká, že ta nákaza je pro ně obrovské  riziko a zároveň hrozně bez těch návštěv a kontaktu trpí.

Moje story: minulý týden v úterý jsem byla ve zdravotnických potřebách (ne pro roušky) a na dveřích měli nápis, že roušky nejsou. Tak jsem si říkala, že taková panika ke mně nedorazí. Dorazila přesně za 24 hodin, kdy si moje téměř dvaadevadesátiletá babička zlomila nohu v krčku, musela být operovaná a leží v nemocnici. Pracuju v mezinárodní firmě, v posledních dvou týdnech jsem se potkala s kolegy co se vrátili z Číny, Jižní Koree,Thajska, Malaysie, ty lidi co byli v Itálii lyžovat ani nepočítám, navíc u takhle starých lidí, oslabených po operaci a upoutaných na lůžko může být fatální banální nachlazení, takže jsem dělala psí kusy, abych si aspoň dvě roušky sehnala, abych za ní mohla s čistým svědomím.

Jinak vám přeju ať ta operace dobře dopadne, to je ta štítná žláza, jestli si dobře pamatuju?

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 04. března 2020 19:14

Potrefenáhusa ja myslim ze je to jen vtip ne? To mu nekdo primaloval....

Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 04. března 2020 20:17
Reakce na 711990:

Potrefenáhusa ja myslim ze je to jen vtip ne? To mu nekdo primaloval....

​To doufám! Protože jestli ne, tak ... vlastně nevím co.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 04. března 2020 20:48
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. března 2020 22:00

Premiera No Time ti Die se posouva na listopad

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 04. března 2020 22:53

Potrefenáhusa Myslíš ten stesoskop? To mu vypůjčili od někoho z oddělení. Neke.

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 04. března 2020 23:06

nene, nikdo nic nedomaloval, je to stara fotka.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 05. března 2020 10:19

Černá kočka Díky, ano, ta štítná žláza. 

Když jsem tedy ve stížnostech, tak si ještě odložím. Ačkoliv jsem plánovanou operaci hlásila v práci s několika měsíčním předstihem, najednou těsně před jim došlo, že nebudu chvíli k dispozici a dostala jsem takovou nálož úkolů, že to sotva dávám. Hromada nesmyslných statistik, iks let dozadu, postup, jak ta data vydolovat, řeším jak se dá, žádná metodika neexistuje, takže pokus omyl. Včera jsem nad tím seděla do dvou do rána, dnes pokračuju.

A přitom bych si tak ráda chvíli odpočinula, s tátou jsem neměla žádný čas pro sebe, teď je o něj chvíli postaráno, tak bych si tak večer dala relax, knížku, film, dlouhý spánek, abych v neděli nastoupila do špitálu pokud možno v kondici.

Já si asi odpočinu až v narkóze :)

Offline slniecko admin
19568 příspěvků moje polička 05. března 2020 11:11

Tak to ja musím ZŠku môjho mladšieho, resp. ich triednu-biologikárku vyložene pochváliť, lebo si s nimi urobila na tú tému hodinu, vecne im vysvetlila, čo a ako, podala im fakt reálne a racionálne informácie a dokonca sa hrali na labák a učili sa, ako sa rozoznávajú vzorky, no malý prišiel spokojný a v kľude a to on je na seba dosť úzkostný.

Zato gymnazisti u staršej si robia prehľad, kto všetko bol v Taliansku a už plánujú, ako z toho skúsiť vyťažiť nejaké prázdniny a zisťujú si, koľko by ich ešte potrebujú, aby sa musela zavrieť škola ...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. března 2020 13:06

slniecko tak to ma super ucitelku :)

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 05. března 2020 14:13

Jennyfor Potlapkávám a  soucítím. A nemůžeš se jim na tu nálož úkolů vyprdnout? Prostě pracovní doba, jedu normálním tempem, co stihnu stihnu, a konec. Přece se chystáš postoupit velkej zásah do těla, budeš potřebovat síly na zotavení, a nemůžeš se kvůli nějakejm statistikám odrovnat. Po statistikách nikdo za rok ani nevzdechne. Vím že se mi to říká, tlak okolí člověka nutí, já jsem takhle šílela na podzim, operaci si plánovala podle termínu DPH, do práce plánovala jít (před operací) po dvou týdnech nemocenské , a jak jsem se pak ráda válela šest tejdnů doma a na práci začala opatrně prstíčkem sahat koncem třetího týdne. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 05. března 2020 15:14

Isca Já vím, že bych se mohla zašprajcnout a vyprdnout se na to, ale zas mi během roku kvůli tátovi hodně vycházeli vstříc, nemuseli by.

Tady jde spíš o to, že se odevzdávají takové ty hodnotící zprávy, dlouhodobé záměry, výroční zprávy a jiné blbosti za státní rozpočtové organizace a k tomu spoustu doprovodných statistik, o kterých nikdo neví proč a jak mají vypadat a najednou se zjistilo, že tu pár týdnů - třeba tři - nebudu a kdo by takovouhle nevděčnou práci pak udělal, že jo.

Mohlo si vedení prostě vzpomenout dřív, já neměla tušení, že je to moje práce, jsem tu rok a nikdo vloni nic takovýho nechtěl. Takže teď honem honem, tisíce ukazatelů, nejsou ani vzory z minulých let, možná, kdybych tam nasázela čísla od boku, nikdo by si nevšiml.

Ale já musím mít prostě jistotu, že ta čísla seděj, takže nad obrovským datovým zdrojem sedím tři hodiny, aby mi nakonec vylezla mini tabulka s nakumulovanýma výsledkama. A pak hupky na další, kde se to má poskládat zas jinak. Ono by mne to i bavilo, ale kdybych to dostala na triko s větším časovým předstihem, já mám čísla ráda :)

Už mám mžitky před očima, migrénu, ale do večera to dám.

Tak snad zítra konečně první volné odpoledne od asi roku 2017? :)

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 05. března 2020 15:55

Jennyfor Tak to jo, pokud zaměstnavatel vychází jinak vstříc. Tak ať ti to jde od ruky a hezky ti to sedne  :-) 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 06. března 2020 10:42

Zpravy z Prahy 6. Tak dopoledne volali z nasi skolky, ze tatinek jednoho ditete ma koronu, takze pro deti si maji prijit rodice (diky za nestovice). Sourozenec je na zakladce (jina ZS, tentokrat ta nase, ale nastesti jina budova), tam poslali domu konkretni tridu. Ti lide se pry vratili z It. a volali, co maji delat a hygiena jim rekla, ze muzou do prace/skoly. Dalsi se pry vraceli z ohniska a hygiena jim taky rekla, ze cajk.

Ted mi psala kamaradka, ze byla u dr (ne praktika) a vyfasovala automaticky od sestry rousku, prestoze nebyla v oblasti ani nema potize... Doktorka se pak divila, proc ma rousku.

Zacina to byt trochu kocourkov.  

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:03

Tak mi zrušili let do Říma. Měl být přesně za měsíc. Těšení bylo větší než obava z nákazy. Furt jsem počítala s tím, že do toho měsíce se to zklidní a nebo kdyby ne, že ten let zruší třeba týden před.

Ale když jsem teď přejela předchozí dvě stránky tady, tak si říkám vo co jde, jedna má plánovanou operaci, jedna má omezené návštěvy u tatínka, tak se tam podívám jindy...

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:11

Marbuša Fakt? Do Říma? To koukám  Ale zase buď naopak ráda, že tak brzo, aspoň se podle toho můžeš zařídit, rušit na poslední chvíli hotely, volno a tak taky není nic moc...

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:28

Garfie já myslela, že se ještě tak tři týdny budu těšit! Na druhou stranu, nestihla jsem koupit vstupy do Vatikánu a tak, takže to je zase dobře, to nevím, jak by vraceli peníze. Máme airbnb, tak tam musím napsat, že to ruším. Tak snad za rok no...