Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 11. března 2020 08:05

slniecko Mohučanka To je Gerda, velryba, ne?  Dcera kamarádky na velrybách taky ujíždí, kupovala jí podobnou na design marketu, co bývá u Národního divadla. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. března 2020 08:07

Garfie aha, dík. Ztracená velryba, fňuk, to pořizovat nebudu. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. března 2020 08:10

Mutziputzi jee, to je konečně zpráva, které věřím. Dřív jsem (dlouhodobě) četla blog manželka autora, tak jsem si ho teď zas našla a taky tam má článek o tom, jak se jim žije v "postiženém" regionu. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. března 2020 08:14

Mohučanka taky se nechceš vzdát své iluze o Miláňanech, kteří nad věcí popíjejí kafe?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. března 2020 08:20

Mutziputzi v Milánu jsem nikdy nebyla!

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 11. března 2020 08:43

Když jsem tady včera kritizovala postup při zavírání škol vůči ředitelům a obcím, které školy provozují, tak jsem ještě netušila, že o uzavření škol nevěděl ani ministr školství . Až teď jsem se dočetla, že se tuto informaci dozvěděl až z tiskové konference...tak to se už opravdu nedivím, že stránky ministerstva zkolabovaly! 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 11. března 2020 09:22
Reakce na Mutziputzi:

Ta "reportáž" z Bergama je nadnesená, možná měla zvýšit disciplínu Italů v karanténě, ale šíření podobných polohoaxů nemá žádnej smysl

​Reportáž z Bergama měla samozřejmě zvýšit disciplínu... ty jsi tady opakovně hejtovala Čecháčky, co spěchali před půlnocí na hranice, aby "to stihli!" Tenhle typ lidí je všude. Kučík - zajímavé shrnutí, psané ovšem před pár dny, strašně rychle se to teď mění...

20970 příspěvků moje polička 11. března 2020 09:31

domenica jasně, to chápu, ale efekt vidíš i tady, pláče se u toho, tvrdí se, že umírá každej pátej Ital a v Miláně ja frontová linie...trošku zbytečný ne?

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 11. března 2020 09:37

Mutziputzi jiste, vsak obycejna chripka je horsi, povidalas, ze?

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 11. března 2020 09:38

Mutziputzi Se divím, že si autora článku nevezme italská vláda jako poradce. Naprosto přesně ví, že stát má v zásobě několik dalších nouzových opatření, rezervy na zřízení dalších lůžek a schválně je nepoužije. A ten argument s připisováním do statistik - pokud staré nemocné ženě selžou ledviny po napadení Covid-19, tak jako co? To se nemá uvádět do souvislostí s virem?

A že opatření šíření nezastaví, ale jen zpomalí. Však o to jde, ne?  

20970 příspěvků moje polička 11. března 2020 09:38

viktorka_od splavu povidala jsem ze obycejna? 

20970 příspěvků moje polička 11. března 2020 09:39

notna Ja se divim, ze italska vlada nezalovi zde

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. března 2020 09:45

Jako ta reklama dole  

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 11. března 2020 09:56
Reakce na Garfie:

Když jsem tady včera kritizovala postup při zavírání škol vůči ředitelům a obcím, které školy provozují, tak jsem ještě netušila, že o uzavření škol nevěděl ani ministr školství . Až teď jsem se dočetla, že se tuto informaci dozvěděl až z tiskové konference...tak to se už opravdu nedivím, že stránky ministerstva zkolabovaly! 

​Prymula na dvtv tvrdil, že to není pravda, že to s ním bylo konzultováno při projednávání telefonicky.

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 11. března 2020 10:02

OliveOyl  No aspoň tak, protože to by teda opravdu bylo něco. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. března 2020 10:03

Trochu disciplíny nikomu neuškodí, ale vyšilování fakt nemá smysl. A to říkám jako někdo, koho se to osobně dotýká, protože máme prokázáno, že jsme přišli do kontaktu s nakaženým a to celá široká rodina. Kupodivu to ani nebyl Ital, ale Němec, který si to na hory už přivezl. Ale tak prostě sedíme doma, zobeme céčko a nákup si necháváme hodit za dveře. Toaleťáků vůbec nevím, kolik mám, tipuju asi tři role, těstovin nějak normálně, ale zásobování žádné problémy nemá, tak prostě nevidím důvod panikařit a dělat si z bytu protiatomový kryt. 

Btw mi trochu začíná být líto Vojtěcha, za normálních okolností by si to to tam prostě pár let odseděl, nadělal kontakty a zbytek života se vezl ... místo toho má na krku největší (zdravotnickou) krizi, co kdo pamatuje, nespal podle mě tak tejden a ještě ho Babiš péruje v přímým přenosu. Ani bych se nedivila, kdyby se mu na to brzo vykašlal. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 11. března 2020 10:07

Tak nase malomesto hlasilo vcera vecer prvni potvrzeny pozitivni pripad. Trochu znepokojive na tom je, ze jde o muzikanta, ktery hral o vikendu ve vedlejsi vesnici na country bale.

Ve skolce dnes bylo pet deti, pripadala jsem si jako krkavci matka, kdyz jsem tam malou vedla. 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 11. března 2020 10:28

MP Meri

AA které konkrétní opatření vnímáš jako vyšilování?