Lamicka Uaaaa, to chodí do nějaké vegetariánské jídelny nebo co?
Stěžovací vlákno
Lamicka jsem zjistila, že to není tak strašné. Tři tydny to vydržím a pak pojedu přinejhorším dokola.
Sweet Potato jestli jsou vegetariáni, lze i párky kostelecké ![]()
Sweet Potato no ani ne, jen to neumi moc planovat. Takze jeden den 3x gulas na vsechny zpusoby a dalsi den 3x vegetarianske...
Lamicka jinak jsem zvědavá, kde budeš shánět lahudkovy rybí párek ![]()
Mutziputzi super napísané
Dočkala som sa, od štvrtka sme doma, zatiaľ do pondelka.
Mutziputzi Jaroš ![]()
continuity ja varim rada, ale nejak jsem si odvykla. Budu si to muset prenastavit v hlave.![]()
Lamicka to opisování od školní jídelny je dobrej nápad!
moji rodiče (důchodci) si takhle chodili dlouhou dobu pro obědy jen proto, že mamce docházely nápady - až jí pak časem napadlo občas kouknout na ten jejich jídelníček a nechat se jen inspirovat
continuity normalka, na rybybezkosti.cz ![]()
ale rybí sekanou si teda rada odpustim ![]()
RoSa potrebovala bych jidelnicky ze skolky, ty byvaji dokonale. :)
Hrusinsky teď i ve zprávách na čt:-(
Mutziputzi výborně napsáno
Lamicka já jsem taky většinou neměla ani inspiraci, co uvařit na víkend. Ale nakonec jsem se do toho vypravila nečekaně rychle. Zjistila jsem, že mě baví vařit pro víc lidí a jak vařím denně, jde mi lépe to hospodaření s přebytky surovin.
Držím palce, to dáš.
Mutziputzi Taky jsem si říkala....
Lamicka Buď vděčná za vaši nenápaditou jídelnu! U nás tento týden-kuřecí stejky na zelenině-holandský řízek-krupicová kaše (díky bohu!!)-kuřecí paličky pečené-hodolanská omáčka-svíčková z vepřového masa...
já jsem typ "dáte si těstoviny?" ![]()
Garfie kuřecí paličky bych mohla dělat obden, nejlépe s brkasi ![]()
Dala jsem po té Itálii BAN na testoviny, ale zítra už asi boloňské udělám. Mam totiž řapíkatý celer.
Holanský řízek mi připomněl karbanátky. Díky za inspiraci!
![]()

paktofonika Ach jooo
RoSa moji rodice, kdyz jsou u sebe doma, berou obedy ze skolni jidelny, vozi jim je socialka. Ted jsou u nas a uz panikari, ze budou po navratu domu od pristiho ctvrtka bez jidla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.