Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 15. března 2020 23:57

Bledule taky na tebe myslí. docela často. Držte se, chemoterapie by měla probíhat snad normálně, ne?

Já jedu rána na tu fibroskopii, ale ještě tam raději znovu zavolám, jestli je vše ok.

Mám ted nervy z toho co bude. Manžel se dost zhoršil, už ho nemůžu nechávat dlouho samotného. Jestli nám nedají v práci HO, budu muset zůstat doma. Asi poprosím praktickou, at mě omarodí. Asi tak na tři měsíce, do prázdnin..Mám z toho hrozný nervy. Ve škole se po.erou, jestli vypadnu na tak dlouho. A vlezlá a patolízalská kolegyně, která se tlačí na moje místo bude mít volné pole. 

Podělaná situacevůbec nevím, co mám dělat, vím jenom, že sám už doma půl dne být nemůže.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 16. března 2020 00:01

Dadoo vyres to, jak to potřebuješ teď. Co bude za tři měsíce, ví bůh. Navíc teď tam snad nemusíš sedět? Z toho narození vlády taky plyne, že by se mel preferovat homeoffice, kde není nezbytná přítomnost na pracovišti. 

Bledule 

Držte se, myslím na vás na všechny.

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 16. března 2020 00:05

Dadoo Pozadej o home office, ted ve skole urcite sedet nemusis a urcite je vas tam vic nez 30!! Mas nemocneho manzela proboha!!!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 16. března 2020 00:16

Dadoo Chemoterapie určitě bude, jen před tím musí na krev a ta laboratoř je v úplně jiné budově. Oni tam píšou o omezení počtu vchodů, vstupních kontrolách. 

Mohli by začít brát krev těmto pacientům přímo na ambulanci, ať tam nemusí trajdat po chodbách, to by bylo dobré. 

Zkusíme tam tak ve středu zavolat, ať víme, na co se připravit. 

PS: Nedokážu si ani představit, v jakém šíleném stresu musíš být. Drž se a vem si to volno.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. března 2020 07:34

Neviem nájsť príslušné vlákno s otázkami, tak to skúsim tu: mama objednávala pobyt v Prahe na 10.04. 2020. Už pred týždňom sa snažila pobyt stornovať, skúšala to opakovane po tom, ako boli na Slovensku aj v Čechách zavedené bezpečnostné opatrenia. Hotel jej odmieta vrátiť peniaze, trvá na tom, aby si pobyt prebookovala (mama s tým nesúhlasí, keďže nevie, aká bude situácia). Neviete niekto poradiť čo s tým?

Offline rasaNori
8844 příspěvků moje polička 16. března 2020 07:36

Tak jsem si chtela objednat tesco rozvoz a prvni termin je 3.4:D jdu cistit ten jeden respirátor co jsme nasli v aute... 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. března 2020 07:38

Dadoo Bledule Držte se .

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 16. března 2020 07:39

DrowRanger já bych počkala, ubytovací služby jsou tady od dneška zakázané, sice jenom do 24.3. ale celkem si nemyslím, že se situace do té doby vyřeší.

Pokud budou vysilovat dál, pohrozila bych podanim na Českou obchodní inspekci, ale podle mě se to vyřeší za chvilku samo. 

Offline Lenka7717
95 příspěvků moje polička 16. března 2020 07:47

DrowRanger Já bych taky pohrozila ČOI a zveřejnila na sociálních sítích. Já jsem měla zaplacený byt v Paříži na Velikonoce a včera mi Airbnb poslalo zprávu, že mi celou částku vrací. To mě potěšilo. Teď  mi zbývá dořešit letenky s Austrian Airlines. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:22

Karja ja som na tom tak isto, mamka, preddôchodkovy vek, robí v supermarkete. Ušila si rúšky a poctivo ich nosí, aj ked sa najskôr hanbila, ale otec ju presvedčil. Naviac má trochu oslabenú imunitu od operácie zlcnika. Mali by im teraz skracovať otváracie hodiny, ale tak ti zákazníci tam budú tak ci tak. Najhoršie snáď na tej situácii je to, že sa ani nemám ako poriadne dostať na Slovensko, kedže sa zavreli letiska a rušili lety. 
Naša firma nariadila home office uz od piatku, takze sme v izolácii. Vcera som ušila dve rúšky, pretože sa nedaju kúpiť, ale málokomu ich na ulici vidím.  

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:39

carries Nastesti mamka rikala, ze dneska chodi hrozne malo lidi do obchodu. Myslim, ze se lidi zacali bat treba a fakt zvazuji kazdej zbytecnej nakup. Uvidime tento tyden jak to byde vypadat. Ja bych teda do obchodu nemusela celej tejden, ja to hodne nadimenzovala:-D:-D

Offline Kora
příspěvků moje polička 16. března 2020 10:39

Tak nějak nevím jestli tahle opatření k něčemu jsou. Na ulici lidí stále stejně,  všichni určitě jedou do práce nebo na úřad. Mám výhled na Billu,  spousty seniorů se couraji tam a zpět.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:43

Bledule Taky na tebe myslim. 

Chema normalne fungujou, tam neni co resit. Ty odbery by asi nejak osetrit meli...Bavila jsem se minuly tyden s doktorem a rusi se akorat kontroly pacientu po lecbe a prubezne kontrolni odbery, pokud nejsou jine obtize.

Ale pry to vidi az do leta.  Tak snad nema dobrej odhad...

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:45

Byla jsem dnes ráno na Kladně na vyšetření. Lidi v ulicích trochu méně, aut stejně.

Roušku měly jen baby na recepci, jiný personál ne. 

Doktor mi i podal ruku, se slovy že už to stejně nezachráníme. Pak jsme se oba vydezinfikovali.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:45

Luna No, budu tam muset zavolat a zeptat se, jestli mám příští týden jet na odběr a kontrolu. Blbý je, že mi dávají ten lék, bez kterého nemůžu být.

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:49

Dalia kvůli léků přece k doktorů nemusíš. Pošlou ti recept na mobil.

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:56

Kora já venku nebyla, ale z okna ani noha, ani pejskaři co tu obvykle furt courají

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:58

Karja hej to mi vravela mama vcera, ze uz maju menej zákazníkov ako minuly tyzden. Lenže tento tyzden maju obmedziť otváracie hodiny, tak dúfam, ze to nespustí druhu vlnu šialeného nakupovania.  
Ja mam na dnes urobeny dost veľký online nákup, snáď nám aspoň na tyzden, 10 dni vystačí. Supermarkety su dost vydrancované. Vôbec si neviem predstaviť ako by som sa skúšala zásobovať keby sme mali deti. Máme malý mraziak  a malú špajzu, nemôžem tam moc veci skladovať. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 16. března 2020 11:06

rasaNori 

My vydržíme tak týden. Část nákupu mám na rohlíku ve čtvrtek, část na košíku v sobotu, úplně zázrakem se mi doplnili, že mi chybí jen maso. itesco nebere objednávky vůbec, ale z jídla stejně skoro nic nemají... Plíny v DM online nejsou, to mám tak ten týden, aby to doplnili... Pak už budu muset na tvrdý nákup. Jsem si nikdy nemyslela, že nakoupit online bude taková fuška, strávila jsem tím včera veškerý volný čas. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 16. března 2020 11:06

viktorka_od splavu já sedím zavřená v kanclu a pozoruju to. Fakt bys nepoznala,  že je něco jinak.  Docela mě to děsí.  Asi mají všichni pocit, že je v kraji relativně málo případů,  tak se jich ta tak nějak netýká.