Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 16. března 2020 12:28
Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 16. března 2020 12:31
Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 16. března 2020 12:32
Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 16. března 2020 12:34

Dalia To by bylo fakt na nasrani, ale to se nestane. Na to by ani Jarda Dusek nenasel zadny vysvetleni. Nicmene, pro jistotu neopoustim byt.

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 16. března 2020 12:37

Jen takovej postreh... Rano jsem sla cestou do prace do lekarny pro mast na recept tchyni. Fronta deset lidi v rozestupech. Kdyz jsem byla skoro na rade, prisla tam starsi duchodkyne, jestli bych ji mohla pustit, ze nevydrzi stat tu frontu. Tak jasne. O tri hodiny pozdeji jdu domu kolem stejne lekarny. Ta baba tam stojí na rohu a krafe s dalsima trema. Mam tu samou tasku s nakupem, protoze z ni čouhá knedlik, co ji čouhal uz před tim, cili ani doma nebyla. Nic, jen si potrebovala odlozit. 

Offline continuity
43131 příspěvků moje polička 16. března 2020 12:46

stes chvílemi si myslím, že nejvíc by pomohl úplný zákaz vycházení pro důchodce. Jsou nejvíc ohrožení, nejvíc na to serou. 

Mládež, která se stejně bezcilne poflakuje po sídlišti jim roznosi jídlo a léky, zbytek se nějak po anglicku promori a bude klid. 

Radši nejdu psát, co vyvádí tchýně, protože mi některé radikálnější diskutérky zařídí BAN muž úplně roste. Včera jsem ji nabízela, že ji hodim domu lososa a klidně i větší nákup. A hádej co? Ji nic nechybí a do samosky si dojde). 

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 16. března 2020 12:53

V ty lekarne byli v podstatě sami duchodci, ani jeden bych rekla, že nemel recept, podle toho, kam se staveli do fronty. Domu jsem sla kolem Alberta... Pred nim dalsi sroceni... Ale tak minulej tejden zase radili haranti v nakupkach... 

Offline continuity
43131 příspěvků moje polička 16. března 2020 12:58

stes

Já mám tu samosku pod okny...

musí tu celou novou situaci pořádně probrat. A policajti jsou podle pokynů svého prezidenta někde zalezli, aby se nenakazili

Ale muz rikal, ze v lese je klid. 

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 16. března 2020 13:14

Rodice na chvili ven vypustim, tady v satelitu neni pres den ziva duse a oni toho stejne moc nenachodi. Na hriste jim teda vstup zakazu

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 16. března 2020 13:15

continuity aspon ze tam

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 16. března 2020 13:28
Reakce na continuity:

Včera jsem ji nabízela, že ji hodim domu lososa a klidně i větší nákup. A hádej co? Ji nic nechybí a do samosky si dojde). 

​Mám z toho taký pocit, akoby nás rodičia nechceli zaťažovať. A vieš, máte toho dosť sami, nechcem otravovať.....

Mamy sa už nepýtam, rovno jej nákup zaniesol manžel. A čučí pekne doma, len mi ľúto, že je sama a samota jej nerobí dobre, tak aspoň častejšie telefonujeme.

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 16. března 2020 13:39

carries je to neprijemne. Rodiny jsou zavrene doma (aspon doufam). A zerou. Ono se to nezda, ale kdyz se najednou ma zacit doma plne stravovat ctyrclenna rodina, toho jidla padne dost. Sama koukam, jak mi mizi zasoby, a to polovina rodiny jsou v podstate breathariani;) Nikam se mi lezt nechce, i za cenu toho, ze pulku jidel bude tvorit poridž. Nemam problem se na chvili uskromnit. S tema detma to ale moc  nejde, tam se priznam, ze zasobu sunaru mam do skonani veku. Lednici mame prazdnou uz od vcera a podle slotu na kosiku jeste chvili zustane. Vcera jsme stravili frustrujici vecer pokusem neco objednat, a hrozny. Skoro nic nemeli a z toho mala, co jsme si dali do kosiku, nam pulku neprivezou kvuli kolizi expirace a volnemu slotu za x dni. Preperum uz se nesmeju a jsem rada, ze jsem k poslednimu nakupu prihodila karton mlika a par pytliku nejakych lustenin. 

Offline rasaNori
8844 příspěvků moje polička 16. března 2020 13:45

Gatita jako jo, jsem rada za karton mlika a plny spajz! Ale at se mi koukaj sladit deti jinak me jebne. Beze srandy. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. března 2020 13:56

Kora já venku nebyla, ale z okna ani noha, ani pejskaři co tu obvykle furt courají

​To jen vidíš do špatné ulice. Já vidím dolů k Lidlu a lidí mraky a stejné jak včera. Hloučky důchodců blízko u sebe

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 16. března 2020 14:01

rasaNori chapu. Ja ani nedutam a doufam, ze vydrzi soucasny stav - starsi si sam vymysli zabavu a mimino se necha uspat behem prochazky dva kroky tam a zpet na zahrade. 

Online Janulik03
20258 příspěvků moje polička 16. března 2020 14:14

My uz mame zatvorene kadeenictvo, bar aj pedikuru. Tak makam iba v predajni a dnes kopa  ludi . Pustame po 10 a iba s ruskami alebo s nieci na tvari. Stardi ludia sa stazuju ze nikde nie su rusky . Tak im vravime o satke alebo aspon hocicom cez usta v ramci ich ochrany. 

Dcera zohnala rusky, volala ze obchadza ich barak kde je kopa osamotenych stardich a rozdala im tie rusky a tiez tenke rukavice. Jasne ze klope sama zahalena fak sa jej par ludi balo otvorit rak km ich po dohovore nechala za dverami. 

V meste je ovela menej ludi ako inokedy. 

Zopar ludi nam vynadalo ze to prehaname s poziadavkami a jeden pan velmi arogantne stekal ze ked rusky nie su tak ci ma skapat od hladu. Sle salu si odmietol dat cez tvar. Ani stary nebol a spytal sa ci vieme kto on je. Kolegyna odtusila ze potencialny  roznasac nakazy. 

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 16. března 2020 14:21
Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 16. března 2020 14:42

tak my pry z domu pracovat nemuzeme (kancelarsti), protoze lidem ve vyrobe by to vadilo, ze oni do prace musi a my ne...

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 16. března 2020 14:57
Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2020 15:11

baltik to je teda otřes. Nemohlo by se vás domluvit víc a do té práce odmítat jít? Jako že chcete respektovat nařízení vlády, které je víc než nařízení zamestnavatele?