U nás couraji hlavně důchodci a pejskari. Děti asi sedí doma a učí se a rodiče jsou s nima zadření.
Stěžovací vlákno
Dalia kvůli léků přece k doktorů nemusíš. Pošlou ti recept na mobil.
To je lék na zvláštní poukaz a vyzvedávám si ho v nemocniční lékárně.
Luna To není na normální recept. Zavolám tam a uvidím, co mi řeknou.
continuity Já zas včera viděla matky, jak dohlížely na skupinku potomků lítajících po hřišti. Mezi nima couraly další s kočárkama, zastavovaly se na kus řeči. ![]()
Luna já se taky divila, ale začal si on![]()
Tak u nás v Penny bylo dnes tolik lidí, že jsem tam vůbec nešla
klasika, 15 lidí ve frontě na pokladnu, většinou důchodci. Holt bude omeleta bez cukety.
Mohučanka Nás nefungující Rohlík vyhnal včera do Alberta a taky úplně běžnej provoz, jsem si po čtyřech dnech poctivýho domácího vězení říkala, jak vylezu ven a všude bude pusto a prázdno, po ulicích se budou kutálet stepní běžci a v dáli uslyším hrát foukací harmoniku, no a teda ani omylem... Nedejbože že by si někdo vzal třeba do toho Alberta roušku, osobu s rouškou jsem za celej ten vejlet nepotkala jedinou. Ne že bych teda já roušku měla, ale objednala jsem si nějaký se slušivým vzorem, to bude podle mě radost nosit, když už nic jinýho! :D
Dadoo Ty jo, to jsi šťastný člověk, u nás už by tě nevyšetřili. A aspoň dobrý nález ??
Luna To není na normální recept. Zavolám tam a uvidím, co mi řeknou.
Já teda nevím, jestli ten odběr je nutný, jestli třeba neovlivňuje dávkování toho léku, ale určitě tam zavolej a zkus požádat, zda by ti ten lék nemohli dovézt domů, jistě takové služby budou muset fungovat. U nás se provoz onkoambulance /jako snad jediné "neakutní"/ neuzavírá.
Tak ta opatření by asi fungovala, kdyby na to někteří lidi nekašlali... :-(
Bohužel, na některé spoluobčany jedině stanné právo /nadsázka ... trochu
/
Fiction Musí se u toho kontrolovat krev, žere to krvinky.
Ale samozřejmě zavolám a budu se řídit jejich pokyny.
Dalia Já si to myslela.
Fiction U tohoto jsou odbery nutne, musi se kontrolovat, v jakem stavu jsou krvinky.
Dalia Jasny, chapu. To jsou "superleky", taky jich par mam, nastesti mam asi proziraveho lekare a napsal mi asi troje baleni, prave z duvodu, ze se tam dlouho nedostanu. A vubec, vlastne jsme to "stihly" za pet dvanact, ted bych na lecbu dochazet nechtela. Vlastne mame faakt velke stesti.
LunaPřežily jsme rakovinu, já dokonce dvakrát, takže jestli mě zabije blbej virus, tak budu s prominutím vážně nasraná!
U nás na uliciach málo ľudí, väčšina v ruskach, do potravín púšťajú len v ruskach ( alebo niečím, čo zakrýva ústa a nos) a v rukaviciach
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.