Candance a těch 14 dní předem by mělo platit i pro tu loňskou dovolenou
Stěžovací vlákno
Candance ja mam povit, ze lonska dovolena musi byt vycerpana do konce brezna tak jako tak. Minimalne nas ustav to ma ve smernici, ale nevim, jestli to ma oporu v zakone.
bram Tá musí byť ale takisto nariadená 14 dní predom a led ju nevyčerpáš tak neviem no. Ale nemôže ti to nariadit zo dna na den.
bývá to pravidlem, že vyčerpat v prvním kvartálu... ne vždy se i z provozních nebo jiných důvodů podaří (např. nemoc). může se to táhnout docela dlouho. když zamtel nenaridi do konce června tak datum čerpání určuje zamestnanec a dává echo zase on 14 dní předem. ale v reálu jsem to ještě nepotkala
a stezuju si, že čekám na potvrzení nákazy z práce....
AprilTwelve Drzim pesti, aby se to nepotvrdilo!
tvl, tak už je aj Alpa vypredaná ![]()
AprilTwelve držím palce!
JJasně, moc rychle jsem odeslala. Jinak co se týče homeoffice, zaměstnavatel nemá žádnou oporu pro to, aby žádosti o něj nevyhověl, pokud tomu nebrání vážné provozní důvody. A to dojem, že by ostatní záviděli, fakt není.
slniecko Už dyl, já se ji snažila koupit v sobotu
letfenixa my máme od zítra do příští středy včetně (zatim) narozen HO a distanční výuku. Máme žákům zasílat úkoly, prezentace apod a chtít po nich nějaké výstupy, např zpracování nějakých úkolů, zadání apod.
Jsem si prakticky jistá, že na všech adresách ale budou mít poruchu na připojení. ![]()
Končící ročníky mají už dávno zadáno opakování, budu ho po nich chtít písemné, abych měla jistotu, že něco dělali.
Vedení maturitnich práci elektronický není problém.
letfenixa I učitelé mohou být doma.
A zadávat úkoly a tak.
Ovšem teď mi bylo umožněno vykouknout z bublinky. Elementarista z městečka v pohraničí: půlka (ok, možná trochu přehání) rodin nemá mail. A ti co mají, velmi často stejně neuměj otevřít soubory a odkazy, které jim posílá.![]()
DrowRanger Já bych s tou ČOI počkala. Já mám v naší firmě (provozujeme dva hotely) na starosti správu rezervací, tak vím, že to není tak jednoduché. Ubytovací služby se nesmí provozovat zatím do 24.3.2020, ale na jiné termíny už musíme třeba platit provize třeba Bookingu. Takže zaplatíme provizi, ale host chce, abychom mu vrátili zpět plnou částku. Taky se tedy snažíme s hosty domluvit na přesunu rezervací, klidně na podzim. Stejně si myslím, že stav nouze bude prodloužen a pak bude možnost rušit rezervace bez storno poplatků.
ČOI by zřejmě neudělala nic, kdyby to bylo v souladu s podmínkami ubytovacího zařízení.
letfenixa mamka muze byt doma, 3x v tydnu povinne schuze ve skole a musi ze skolniho systemu zadavat praci zakum. Z 28 rodicu ji odpovedelo 5....
RoSa ja si s ni momentalne vyplachuju bolavy zub. ![]()
Zarinya doporučuji dát do Alpy louhovat pár hřebíčků
711990 Sweet Potato Dadoo lebo my sme doma, prekážka na strane zamestnávateľa, dnes prišla správa, aby sme cez edupage zadavali prácu v rozsahu týždenneho rozvrhu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.