Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:49

Jiná Realita jako beze srandy, napadlo mě to včera, když si chlápek v tv stěžoval, že mu do těch uzavřených obcí na litovelsku nepustili zaměstnance kteří se měli postarat o dobytek. na tohle asi málokdo "z prahe" myslí... bohužel. pak může nastat obdobný scénář "objednali jsme pšenici a oni neposlali nic..."

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:53

tak to jsme v prdeli, protože mě neroste ani ta blbá mrkev ......

akorát kopr a rakytník, ale pochybuju, že zrovna to by byla výhodná směnná komodita

pak už leda sežrat ty psy a kočky, tam bysme pár dní asi vydrželi 

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. března 2020 12:53

Jiná Realita Tak cerny scenar nevidim, ale treba si lidi uvedomi, ze maso se nemusi jist kazdy den a chleba se da koupit jednou za tyden. Vypestovat si sem tam neco jde i na balkone. Ale uvidime, nechci nic kazat, i proto ze mame vlastni studnu, les, dreva tak na pet let, tchani slepice, kraliky a v rodine mame myslivce . Jestli se to prezene tak urychlene stavim kurnik pro vlastni hejno!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:53

whiskas Ja nepíšem o beznej diskusii. Píšem o urážaní a napádaní ostatných osôb kvoli pi....ám. Myslim si, že to je vec, bez ktorej sa dá obísť. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:54

viktorka_od splavu 

taky beze srandy: pokud bude současná situace trvat, tak chytré státy budou podle mě dost přemýšlet, kolik čeho nechají vyvézt ze země. a my si tu vypěstujeme opravdu jen tu řepku. stát nemá prakticky žádné rezervy obilí, myslím, že to bylo loni, co jsem někde zaregistrovala, že je prodal (za nevýhodnou sumu, ale tímto si nejsem 100% jistá, jen vím, že mi v této souvislosti zůstal velmi špatný pocit z hospodaření státu s obilnými rezervami, které se přímo dotýká naší firmy). navíc se letos čeká hodně moc sucho. a co je ve skladech hmotných rezerv, je určitě velké prázdné státní tajemství.

abychom nedopadli jako s rouškama. 

neberte to prosím jako poplašnou zprávu, ale prostě se této pesimistické myšlence nějak nemůžu v současné situaci vyhnout.

49353 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:54

Potrefenáhusa u nas neroste ani kopr, a ze jsem to zkousela

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:56

paktofonika Tak toho jsme si nevšmla. Urážky? Fakt si nepametám.

Online Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:59
Reakce na Potrefenáhusa:

tak to jsme v prdeli, protože mě neroste ani ta blbá mrkev ......

akorát kopr a rakytník, ale pochybuju, že zrovna to by byla výhodná směnná komodita

To má náhodou potenciál! Začít mi někdo mávat kytkou kopru u hlavy, ráda mu dám i poslední pytlík mouky

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. března 2020 13:00

Sweet Potato citlivko!!!!! už jsem musela zrušit koriandr, protože se prej kolem záhonu nedá sekat ani tráva!!!

Online Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 17. března 2020 13:00

whiskas Nepametáš, jo?

A stejně se to mutzině zase povedlo, což? Perte se a žerte se.

49353 příspěvků moje polička 17. března 2020 13:01

Potrefenáhusa chyba! pod hrozbou koriandru bych vydala k te mouce i vajicka!

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. března 2020 13:07

viktorka_od splavu  tak já to ještě zvážim.....

ale letos jsem fakt prohlásila, že na zeleninu kašlu, jdou nám jenom rajčata, tak ty posílim a koupila jsem akorát dýně a cukety, v tom tušim velkej potenciál.

já bych ty slepice náhodou chtěla, furt vobhlížim ty liliputky, tak 3 bych si představovala, ale my tu zahradu fakt máme dost malou (leda je vyhnat ven, ale sousedi tu maj neoplocený pole, kde pěstujou a asi by to nepřispělo k dobrým sousedským vztahům (jak nám sousedka přišla předloni vynadat, když jí to tam Trnka takhle zjara před jejíma očima přeryla, z toho jsem rudá až na zadku ještě dneska...... ("Já mám pejsky ráda, pane XY, dokonce i toho VAŠEHO mám ráda, ale......." )

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. března 2020 13:09

Sweet Potato Já se neperu. A konkrétně cílenou urážku si opravdu nevybavuji. Faktem je, že nečtu vše.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. března 2020 13:11

Potrefenáhusa a co takhle kousek pronajmout nebo "pronajmout"? třeba nejsou sousedi zlí lidé a dva na dva metry by vám vypůjčili? výměnou za kvalitní slepičí hnůj? (nevím, jak velký jejich lán je).

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 17. března 2020 13:13

whiskas urazela fest, ale jak rikam, jsou to jen virtualni kecy,netřeba jim venovat nejakou zvysenou pozornost. Holt si potřebovala zvysit, zbytecne, ego. 

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 17. března 2020 13:13

barbucha Vláda se možná chová nezodpovědně, ale musíš přiznat, že občané taky? Nebo si opravdu myslíš, že kdyby každý dostal před měsícem roušku, že by ji nosil?? Já vcelku souhlasím s Jiná Realita , když říká tohle:ne že bude chodit po ulici, na všecky (doslova) kašlat, a u toho prohlašovat, že mu vláda nezajistila roušku, tak co. a zase jsem u toho, o čem jsem psala - hloupost a neschopnost se starat. a spousta lidí se navíc snaží tu vládu nějak občůrat a převézt, z karantény utéct nebo ji zatajit, roušku nosit je na bradě, protože na hubě je mu nepohodlná apod.

My se s mužem pohádali u té nedělní tiskovky, když se ptali Hamáčka, jaké budou postihy za nedodržení karantény a on řekl, že největší trest bude, když někdo zemře. Muž říká, že musí věci přikázat, kontrolovat a pokutovat (ha, vede fabriku). A já, že prostě tahle hrozba by měla stačit (mám svobodné povolání)....Já přiznávám, že v realitě možná nestačí, ale prostě by měla! A tu osobní zodpovědnost bych každému ráda ponechala!!!

49353 příspěvků moje polička 17. března 2020 13:20

Garfie souhlas. akorat lidi jsou proste lidi.. vetsina nejsou zli ale taky vetsina je hloupa. takze vysvetlovat, ukazovat, jit prikladem(!!).

naridit a potrestat snad jen ty okate naschvalniky pro to, aby se ti slusni necitili jako pitomci

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 17. března 2020 13:22

viktorka_od splavu  Ano, souhlas!!

Potrefenáhusa Moji tcháni tvrdí, že dva roky bez problémů přežijí! A dost jim to věřím, mají kozy, slepice, králíky, včely, velkou zahradu, zásoby možná ještě od Sametové a tchýně se živí kapkami rosy...

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 17. března 2020 13:25

Garfie ...a kadí fialky

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 17. března 2020 13:26

Samantha Ty ji znáš!